Προς το περιεχόμενο

Multirama & Νέα ΑΤΙ HD 4890 1GB!

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0391490&catid=020300

Τελικά καμια φορα από αλλου περιμένεις τέτοια προϊόντα να πρωτοπαρουσιάζονται και "άλλοι" τα φέρνουν!

μπράβο τους λοιπόν.. πάνω που έλεγα ότι το PC παιχνίδι το έχουν χάσει στα Multi!

Δημοσ.

Δεν το νομίζω φιλε...259 και παιχνίδι δώρο από τα Multirama. Kοινώς το μονο συγκρίσιμο είναι με το E-shop όπου παίρνεις την ίδια κάρτα, στα ίδια χρήματα ΧΩΡΙΣ το παιχνίδι. Οι άλλες τιμές είναι για κατασκευαστές χειρότερου επιπεδου από την Gigabyte κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.
Δεν το νομίζω φιλε...259 και παιχνίδι δώρο από τα Multirama. Kοινώς το μονο συγκρίσιμο είναι με το E-shop όπου παίρνεις την ίδια κάρτα, στα ίδια χρήματα ΧΩΡΙΣ το παιχνίδι. Οι άλλες τιμές είναι για κατασκευαστές χειρότερου επιπεδου από την Gigabyte κατά την γνώμη μου.

Νταξ….

Δεν ξέρω γιατί θεωρείς χειρότερες τις Saphire / XFX κ.ο.κ.

Όλες οι κάρτες λογικά είναι ακριβώς ίδιες, παράγονται από την ίδια την ΑΤΙ και έκαστος κολλάει το αυτοκόλλητο του πάνω τους.

Ότι το παιχνίδι κάνει καλύτερη την προσφορά συμφωνώ μεν, αλλά θα έπαιρνα τη φθηνότερη.

• Super Moderators
Δημοσ.

η Sapphire χειρότερου επιπέδου? μάλιστα το ακούσαμε και αυτό...

σιγά το game να πεις ότι είναι κάποιο που αξίζει να πάει στα κομμάτια, αλλά σιγά μην πληρώνουμε game που δεν θέλουμε ή δεν μας αρέσει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφού εσένα δεν σου αρέσουν οι Χ2, ή θυμάμαι λάθος? :P

δεν είναι τι μου αρέσει ή όχι, αλλά τι ισχύει...

επιπλέον η 4890 είναι χειρότερη από GTX275, GTX280, GTX285 :P

τι σκατά πρωτία έχει? :P

Δημοσ.
δεν είναι τι μου αρέσει ή όχι, αλλά τι ισχύει...

Καλά… η 275 είναι φάντασμα για την ώρα…

Δημοσ.

(Εντάξει, το είπα να σε πειράξω.)

Έχει... για τους σκληροπυρηνικούς λάτρεις της ΑΤΙ που δεν τους αρέσουν οι Χ2! :mrgreen:

Θαρρώ πως σε αυτό το κοινό απευθύνεται, αποκλειστικά θα έλεγα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά… η 275 είναι φάντασμα για την ώρα…

πράγματι, κανονική κυκλοφορία μετά τις 14 Απριλίου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...