Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να "σπαει" ενα video ή και πολλα μαζι σε προκαθορισμενο χρονο ??? Για να γινω πιο κατανοητος... Πηρα μια βιντεοκαμερα Sony XR200 HD με σκληρο δισκο και ενω σε ενα video 10 λεπτων ενδιαμεσα παταω pause δεν το χωριζει αλλα το βλεπει ενιαιο. Μονο αν κανω κλεισιμο και ξαναανοιγμα της καμερας το βλεπει σαν χωριστο αρχειο καθε φορα. Περανω τα αρχεια στο pinnacle studio 12 plus αλλα ενω του οριζω να κανει κεφαλαια ανα 2 λεπτα για παραδειγμα δεν το κανει... Αρα αυτο που σκεφτομαι οτι απομενει ειναι να χωρισω εγω τα αρχεια πριν τα επεξεργαστω με προκαθορισμενους χρονους. Γινεται με καποιο προγραμμα αυτο ??? Ευχαριστω.
ppetr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Γιάννη, εμένα, με έχει βολέψει το Nero. Έχει και λειτουργία edit, μοντάρισμα ό,τι θες. Τα κεφάλαια τα βάζω χειροκίνητα ανά 5'.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Γιάννη, εμένα, με έχει βολέψει το Nero. Έχει και λειτουργία edit, μοντάρισμα ό,τι θες.Τα κεφάλαια τα βάζω χειροκίνητα ανά 5'. Ευχαριστω φιλε μου.Μπορω με το nero μονο να κοψω τα αρχεια μου και να τα σωσω σε αλλο φακελο ???
ppetr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ναι, το φτιάχνεις όπως θες, μονταζ, εφέ κλπ και πατάς export και μετά όποιο format θες. Στην έκδοση 9 αυτά, και αν θες μόνο αυτό, μη κάτσεις να βάλεις κεφάλαια, θα χαθούν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ναι, το φτιάχνεις όπως θες, μονταζ, εφέ κλπ και πατάς export και μετά όποιο format θες.Στην έκδοση 9 αυτά, και αν θες μόνο αυτό, μη κάτσεις να βάλεις κεφάλαια, θα χαθούν. Ευχαριστω.Αυτα με την επιλογη για nero vision ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.