djgiannis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Γειά σας μάγκες. Έχετε να μου συστήσητε κανένα καλό βιβλίο να αγοράσω που να μιλάει για Hacking με αρχηκές έννοιες για άπειρους στα ελληνικά. Ευχαριστώ για όποια απάντηση
100 010 00 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Γειά σας μάγκες.Έχετε να μου συστήσητε κανένα καλό βιβλίο να αγοράσω που να μιλάει για Hacking με αρχηκές έννοιες για άπειρους στα ελληνικά. Ευχαριστώ για όποια απάντηση χαχαχαχαχα............. ωραιος !!! Καλα ξενυχτια αν ξεκινησεις EDIT: Στειλε μου σε pm ενα ε-μαιλ.... και θα σου πω πως να ψιλοξεκινησεις, βασικα για να ξερεις τι ρωτας ειναι σα να μην εχεις δει ποτε αυτοκινητο και να λες " πως μπορω να οδηγησω πυραυλο "....... και αυτο στο γραφω γιατι ενας που εχει και τη παραμικρη ιδεα, δε θα ρωτησει ποτε σε forum αυτο που ρωτησες εσυ, γιατι απλα κανεις ποτε δε θα σε βοηθησει...... εισαι μονος, οπως ειναι ολοι, διοτι αυτα δε μοιραζονται φιλε με τιποτα, ορισμενες ειναι μοναδικες γνωσεις Υ.Γ. Απο βιβλιο δε θα μαθεις ποτε τιποτα..... μια ιδεα θα παρεις μονο
random Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 αν δεν μαθεις τα στοιχειώδη σε Αγγλικά, δεν προκειται να μαθεις τίποτα σοβαρό ουτε σε χάκιν, ουτε σε προγραμματισμό
nske Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2480194
kostashack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος εγω αγορασα αυτο πολυ καλο με εικονες βημα βημα και οδηγιες
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Χμμμμμ........μάλιστα. Ανάσταση σε thread μετά απο x+2 χρόνια.check Νέο μέλος με ένα ποστ. check Διαφημιση για κάτι φοβερό που κάπιος αγόρασε και είπε να το μοιραστεί μαζί μας στο παλιο thread. check Κάτι μου σκυλοβρωμάει εδώ. Μ'αρέσει που λέει να κλέβεις κωδικούς απο κοινωνικά δίκτυα.Σιγά ρε Anonymous!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.