Προς το περιεχόμενο

P5N32-E SLI + core2duo 6750 o/c

TAKISTRIGONIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μια μητρική P5N32-E SLI και cpu Core2Duo 6750 και 2 χ2 gb Ram OCZ800mhz 4-4-4-15

και μέσα από το πρόγραμμα της ASUS τον έχω ανεβάσει εώς από τα 2,66 στα 2.928 και fsb 1442 με multiplayer- external fsb στα 367 το πολύ αν δώσω 368 κολλάει και θέλει reboot να ισιώσει στα 367. Τροφοδοτικό Tagan 580watt

Ανεβαίνει άλλο με το ανεμηστιράκι το δικό του? γίνεται να ανέβει κι άλλο να παέι στα 3,00g με 3,2g

Τι χρειάζεται? τι πρέπει να γίνει?

Δημοσ.

απο bios δεν ξερεις να κανεις ο/c ? 1ον μπορει να σε κοβουν οι μνημες κ 2ον (αν κ δεν νομιζω γτ εισαι σε μικρο επιπεδο ο/c ακομα) μπορει να χρειαζεται να δωσει λιγο ρευμα.διαβασε κανεναν οδηγο γιατι αυτα τα προγραμματα για ο/c μεσα απο τα windows δεν ειναι κ οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει με τα ρεύματα αλλά δεν τα πηγαίνω καλά εκεί και χρειάζεται να κάνω clear cmos συνέχεια, συκώvει o/c η μητρική? Τι να πώ.

Δημοσ.

φιλαρακι μου με την ιδια μητρικη και τον Q6600 για να καταφερει να τον παει στα 3ghz μετα απο πολυ ψαξιμο σε φορουμ κλπ , επρεπε να βαλουμε συγκεκριμενο bios οχι το τελευταιο ....

γενικα πολυ ταλαιπωρια

Δημοσ.

Απλά ανεβάζω τα fsb και τα mhz της Ram, μετά τα ρεύματα? Για να καταλάβω, το Pc όλο σφυρίζει και μου την δίνει, (και καμιά φορά ανοίγω την μουσική όταν σφιρίζει να μην το ακούω)

Δημοσ.

Αμα σφυρίζει και δεν είναι απο τους ανεμιστήρες μάλλον το εχεις παραζορίσει.

Είτε σε ρεύματα είτε σε fsb.

Αν είναι ηλεκτρονικό το σφύριγμα μπορεί να πρόερχεται έιτε απο μητρική είτε απο τροφδοτικό και σίγουρα είναι κακό σημάδι για την μακροβιότητα του όλου συστήματος.

Δημοσ.

Τον πήγα στα 3,2 αλλά μετά από σφύριγμα κάνω επαννεκίνιση και ζητάει f1 to continue πατάω και μετά μπαίνει windows xp και μετά από λίγο κολλάει, θα κατεβάσω ρεύματα και θα δώ.Πάντος μέσα από το AiBooster το είχα πάει 2,93 και external fsb 366 εώς εκεί είναι οκ στο 367 κολλάει. Ευχαριστώ πάντος για την βοήθεια.

Δημοσ.

στον e6750 δωσε 1.5 vcore αλλα να ειναι real δλδ χωρις vdrop αυτο δες το απο το cpuz και fsb 450 multiplier 8 ΠΡΟΣΕΧΕ να εχεις κλειδωσει τις pcie σε 100 αλλιως θα κλαιες hardware

Δημοσ.
H Cpu παει ανετα 400Fsb(3,2Ghz) με 1,4V εισαι οκ(δοκιμασμενο σε asus με Ρ35 chipset). ψαξε καλα για το ποιο bios ειναι καλυτερο και καλυτερες ρηθμησεις. google is your friend.

δεν ειναι ολοι ιδιοι...μπορει να εχεις πεσει σε μαπα...ή και σε πολυ καλο κομματι:P

Δημοσ.
δεν ειναι ολοι ιδιοι...μπορει να εχεις πεσει σε μαπα...ή και σε πολυ καλο κομματι:P

Δεν παιζει κατι τετοιο γιατι ειναι factory 333fsb παει ανετα 400-450Mhz+ το θεμα ειναι το mobo γιατι ειναι λιγο ζορικο με της ρηθμησεις.

παραδειγμα κατοχου:

I am running a 3.3Ghz Overclock for 5 days now using these settings.....

VCore Voltage: 1.45V

Memory Voltage: 2.1V

1.2V HT Voltage: Auto

NB Core Voltage: 1.45V

SB Core Voltage: 1.55V

CPU VTT Voltage: 1.55V

All others in this section Auto

FSB is set to 1468

Memory is set to 1066 with timings of 5-5-5-15-2T or set to 800 with 4-4-4-8-1T

CPU 100% Load Temp 59 in AI Booster and 55 in 'Core Temp'

CPU Idle Temp 32 in Ai Booster and 29 in 'Core Temp'

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...