Προς το περιεχόμενο

Θέλω νέα κάρτα γραφικών - μέχρι 350 euro! Ποιά να πάρω;

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αφου το θετεις ετσι ,285 :-)

τι ειναι το 285?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:17 ----------

αν μεινουν και λεφτα θα αγορασω και μνημες RAM..αλλα δεν ξερω τι εχω και τι θα παρω...!!!

αρα εχουμε και λεμε

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=923303&category=69977705&Manufacturer=SeaSonic&x=30&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE652B599D02A2B3BD1CBAB22CFF86D85E6D717309D421DAB5F4BC32E1FFA32E750020CFAB448FBC1BF8502EB9DAD46C1F38FABE43BEC36071845CC6D0AC3EE1DF35CD8DA9ED25A234ACB9DB29AB4AE8C15BF5751455A332F5159466354BABC97D76D2A9197A59A47EB25C1B08EBC4EBF1BE03B24B160B71A8

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=13414&catid=553 και μενουν και οι RAM...

Δημοσ.
οτι πληρωνεις παιρνεις.

Κάνεις μεγάλο λάθος στην προκειμένη περίπτωση. Επ'ουδενεί δεν συγκρίνεται το ποσοστό των παραπάνω frames με εκείνο των επιπλέον χρημάτων που θα δώσεις...

Δημοσ.
Κάνεις μεγάλο λάθος στην προκειμένη περίπτωση. Επ'ουδενεί δεν συγκρίνεται το ποσοστό των παραπάνω frames με εκείνο των επιπλέον χρημάτων που θα δώσεις...

Αυτό είναι αλήθεια. Θα πρέπει όμως και να σημειώσουμε ότι η AMD εσκεμμένα (και φυσικά καλά κάνει) πουλάει τις κάρτες της σε αρκετά χαμηλότερες τιμές από ότι θα μπορούσε σε άλλη περίπτωση.

ΟΤ: χθες παραλίγο να πάρω φόρα να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο όταν μου είπε γνωστός ότι έσκασε κοντά 500 ευρώπουλα για μια GTX295 ενώ ουσιαστικά την θέλει μόνο για Photoshop. Eίναι απίστευτο πόσος κόσμος είναι παραπληροφορημένος τελικά...

ΟΤ2: όσων αφορά το τροφοδοτικό είπα ότι εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα το ρίσκο. Βέβαια στην χειρότερη θα μου πεις με ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό να σου καεί το ίδιο χωρίς να κάνει άλλη ζημιά....

Δημοσ.

@ Thresh ---> Ένα AXP Simple Power 630 είχα πάρει και δεν έβγαζε παραπάνω από μία ώρα παιχνιδιού στο Call of Duty 5 με γραφικά maxed out...Οπότε πήγα και αγόρασα το PCP&C Silencer 750 όπως με συμβουλέψατε από εδώ και είμαι GG!!!:)

Δημοσ.

Να μου επιτραπεί να πω ότι είμαι τόσο προκατειλλημένος ώστε να θεωρώ τα PC & Power Cooling τροφοδοτικά τους βασιλιάδες του είδους :shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.
@ Thresh ---> Ένα AXP Simple Power 630 είχα πάρει και δεν έβγαζε παραπάνω από μία ώρα παιχνιδιού στο Call of Duty 5 με γραφικά maxed out...Οπότε πήγα και αγόρασα το PCP&C Silencer 750 όπως με συμβουλέψατε από εδώ και είμαι GG!!!:)

εε μα AXP Simple Power?!?!

με Seasonic 550w η GTX280 (που τραβάει περισσότερα από την 285) παίζει μια χαρά...

Δημοσ.

Mια ψιλοφιλοσοφικη ερωτηση...

Σε ενα cpu intensive παιχνιδι (π.χ gta iv)χαμηλη/μετρια αναλυση: 1440χ900 ποσο παραπανω fps θα βγαλεις με μια 4870 εναντι μιας 4830 -παντα με εναν x2 5600?

Θα μου πεις οτι θα κερδισεις σε φιλτρα,αλλα απλα αναρωτιεμαι τα 90ευρω(4830) σε σχεση με τα 160ευρω(που οντως ειναι καλη τιμη για 4870)+~80(psu) = 240ευρω μια διαφορα του ~160% σε χρηματα πως μεταφραζετε σε αποδοση?

Να πω ενα ~30-40% η θα μαι εκτος?

Δημοσ.
Mια ψιλοφιλοσοφικη ερωτηση...

Σε ενα cpu intensive παιχνιδι (π.χ gta iv)χαμηλη/μετρια αναλυση: 1440χ900 ποσο παραπανω fps θα βγαλεις με μια 4870 εναντι μιας 4830 -παντα με εναν x2 5600?

Θα μου πεις οτι θα κερδισεις σε φιλτρα,αλλα απλα αναρωτιεμαι τα 90ευρω(4830) σε σχεση με τα 160ευρω(που οντως ειναι καλη τιμη για 4870)+~80(psu) = 240ευρω μια διαφορα του ~160% σε χρηματα πως μεταφραζετε σε αποδοση?

Να πω ενα ~30-40% η θα μαι εκτος?

Αν πούμε ότι η 4830 είναι 20% χειρότερη απο την 4850 και αυτή με την σειρά της είναι 20% χειρότερη απο την 4870 τότε ΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα δεις αυτήν την διαφορά.

Αλλά το πρόβλημα είναι ο AMD χ2 5600. Πιστεύω ότι σε games θα δεις διαφορά της τάξεως του 25%.

Δημοσ.

αρα ρε παιδια χρειαζομαι και εναν επεξεργαστη...(μου φαινεται θα δουλευω για πολυ καιρο ακομα!!!+θα παρω πισω και τα 100ευρω που μου χρωστανε...)εχω 400ευρω για ξοδεμα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:05 ----------

σας ζαλισα αλλα σε αυτην εδω http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=13414&catid=553 , το ΟΕΜ τι ακριβως σημαινει?

Δημοσ.

Αδερφε doctor,να σου κανω μια ειλικρινη ερωτηση?

Για πιο λογο θελεις ντε κ καλα να δωσεις τοσα χρηματα?

Θελω να πω πως εφοσων δεν εχεις μετρο (εννοω να γνωριζεις ποσο αποδιδει η καθε καρτα /επεξεργαστης)πως γνωριζεις πως δινοντας 300-400ευρω ικανοποιεις τις αναγκες σου και οτι δεν μπορεις να τις ικανοποιησεις με αρκετα λιγοτερα?

H διαφορα που θα δεις απο την καρτα που εχεις πηγαινοντας σε μια 4830 θα ειναι αρκετα μεγαλη και θα δεσει και με τον επεξεργαστη που εχεις.+ οτι δεν θα χρειαστει να αλλαξεις τροφοδοτικο.

Αμα σου ξεχειλιζουν απο τις τσεπες πηγαινε για καρφι για i7,295gtx,12gb ddr3.

Εαν απο την αλλη τα υπολογιζεις απλα ξανασκεψου το ολο ζητημα.

Φιλικα, Δημητρης

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:20 ----------

σας ζαλισα αλλα σε αυτην εδω http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=13414&catid=553 , το ΟΕΜ τι ακριβως σημαινει?

wikipedia

Δημοσ.

Ο λογος που χρησιμοποιεις αυτο το πισι ποιος ειναι?Αν 8ελει να τα ξοδεψει με γεια του με χαρα του...Δεν ειμαστε εδω για να καταπολεμησουμε την κριση...Σιγουρα πρεπει να προστατευουμε κα8ε συμforumiti απο αστοχες/ανουσιες/αχρηαστες αγορες...Αλλα αν ας πουμε 8ελει το pc για render η τελος παντων κατι που χρειαζεται αρκετη δυναμη...Ας μας πει την χρηση...Βεβαια προτινουμε καρτες γραφικων με βαση το τροφοδοτικο και οχι με την αναλυση και την χρηση που 8ελει...Εχω διαβασει το 8εμα και δν 8υμαμαι να αναφερεται αναλυση...Βεβαια ειναι και 6 το πρωι μετα απο ποτα...

Δημοσ.
Αδερφε doctor,να σου κανω μια ειλικρινη ερωτηση?

Για πιο λογο θελεις ντε κ καλα να δωσεις τοσα χρηματα?

Θελω να πω πως εφοσων δεν εχεις μετρο (εννοω να γνωριζεις ποσο αποδιδει η καθε καρτα /επεξεργαστης)πως γνωριζεις πως δινοντας 300-400ευρω ικανοποιεις τις αναγκες σου και οτι δεν μπορεις να τις ικανοποιησεις με αρκετα λιγοτερα?

H διαφορα που θα δεις απο την καρτα που εχεις πηγαινοντας σε μια 4830 θα ειναι αρκετα μεγαλη και θα δεσει και με τον επεξεργαστη που εχεις.+ οτι δεν θα χρειαστει να αλλαξεις τροφοδοτικο.

Αμα σου ξεχειλιζουν απο τις τσεπες πηγαινε για καρφι για i7,295gtx,12gb ddr3.

Εαν απο την αλλη τα υπολογιζεις απλα ξανασκεψου το ολο ζητημα.

Φιλικα, Δημητρης

Δημητρη,οπως φαινεται κ απο αυτα που ρωταω παραπανω ειναι γιατι δεν ξερω και πολλα πραγματα για αναβαθμισεις κ ολα αυτα τα πραγματα(τα πιο πολλα τα ακουω πρωτη φορα κιολας..)δεν ασχολουμαι με επιδοσεις,ρευματα,τασεις,αμπερ,hertz κτλ,απλα θελω κατι που να το παρω τωρα κ να το αλλαξω μετα απο 2 χρονια(οσο αυτο ειναι δυνατον!) και να κανει οσο μπορει καλυτερα την δουλεια του,χωρις να μου βγαζει προβληματα κ να με ζαλιζει(και δεν ειμαι ο γιος του Ωναση αλλα ο γιος του Θανασση:cry:)γιαυτο μιας κ εχω μαζεψει καποια χ λεφτα,ειπα ας παρω μια καρτα γραφικων καλη να τελειωνω ως αρχικη σκεψη,μετα ανακαλυψα χαρις εσας οτι τα χρονια εχουν περασει κ οτι το συστημα μου λειτουργει με καρβουνο...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ειπα..:devil: ,γιαυτο ειπα να απευθυνθω σε εσας που ολο κ κατι πιο πολυ ξερετε(το insomnia.gr ειναι αρκετα γνωστο,ασχετα αν εγω εκανα εγγραφη τον Apr 2009)εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που μου λες και συμφωνω μαζι σου,αλλα πηγαινα για μια καρτα γραφικων ακριβη(δεν ειναι compatible βεβαια με συστηματα που λειτουργουν με καρβουνο,αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..)και χαρις στα παιδια εδω στο σιτε ειδα οτι μπορω να κανω μια μικρη αναβαθμιση σε καποια πραγματα του συστηματος,αλλα παιρνωντας και μια καλη καρτα γραφικων με αρκετα πιο λιγα χρηματα την οποια θα αλλαξω μετα απο καιρο,μιας και ειναι αρκετα τελευταιο μοντελο(θα μου απαντησει καποιος τι ειναι το ΟΕΜ στην καρτα που θελω κιολας ,επειδη δεν ξερω?)γιαυτο τους εχω ζαλισει ολους ρωτωντας τους συνεχεια(σορρυ παιδες..:whistle:)στα εγραψα αυτα χωρις να θελω να σου την πω,η να σου το παιξω καποιος,ουτε ειρωνικα ουτε τιποτα αλλο(μη παρεξηγηθουμε κιολας Δημητρη..)

Φιλικα Μανωλης

ΥΓ απο αυριο αρχιζω να γραφω βιβλιο μετα απο ολο αυτο το κατεβο παιδια..

σορρυ για τον χωρο

Δημοσ.

O επεξεργαστης που εχεις δεν ειναι οτι καιει καρβουνο,απλα δεν ειναι στην αιχμη της τεχνολογιας,στεκετε αξιοπρεπεστατα παντου και το μονο(κυριολεκτικα που δεν κανει) ειναι hard-core gaming οπουδηποτε αλλου ειναι αρκετος.

Μονο πες λιγο και τι αναλυση εχει η οθονη σου η αν δεν ξερεις πες μας ποσες ιντσες ειναι.(19αρα?)

Οσο για το ΟΕΜ σου εδωσα λινκ παραπανω αλλα μπακαλιστικα σημαινει πως ειναι εξαρτημα που πωλειτε μεσα σε ολοκληρωμενο pc και οχι ξεχωριστα,δεν εχει συνοδευτικα φυλλαδια/καλωδια κτλ.

Πρακτικα εσενα δεν σε επηρεαζει καπου...

Υ.Γ Την 8600gts ποσο καιρο την εχεις?

Δημοσ.
O επεξεργαστης που εχεις δεν ειναι οτι καιει καρβουνο,απλα δεν ειναι στην αιχμη της τεχνολογιας,στεκετε αξιοπρεπεστατα παντου και το μονο(κυριολεκτικα που δεν κανει) ειναι hard-core gaming οπουδηποτε αλλου ειναι αρκετος.

Μονο πες λιγο και τι αναλυση εχει η οθονη σου η αν δεν ξερεις πες μας ποσες ιντσες ειναι.(19αρα?)

Υ.Γ Την 8600gts ποσο καιρο την εχεις?

Εχω μια 22αρα Samsung SyncMaster http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/EDC αρκετα καλη θα ελεγα..την 8600 την εχω απο τον αυγουστο του 2007

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...