polistas5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ειμαι 20χρονων και το καλοκαιρι θελω να δουλεψω σε καποιο νησι...οτιδηποτε.. ξερετε πως ειανι αυτα!!!!!αν ξερετε κατι συγκεκριμενο ενημερωστε με.. η γενικα ας με ενημερωσει καποιος για το πως εχει η ολη κατρασταση,γαι το πως να ψαχτω δλδ....... και τελος για το τι λεφτα παιζονται....ολο και καποιος θα ξερει...η απο προσωπικη εμπειρια, η απο καποιο γνωστο του....
miner_2000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ότι λεφτά βγάλεις στο νησί θα τα χαλάσεις εκεί , να είσαι σίγουρος! Εκτός αν κάνεις πολλές θυσίες του και να μην βγαίνεις πολύ,οπότε ξανασκέψου το.
kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μην δεχτεις να πας αν δεν σε πληρωνει καθε βδομαδα το πολυ... ανοιξε καμμια χρυση ευκαιρια ...ξενοδοχουπαλληλοι,δουλεια σε νησι κτλ
Hamurabi Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ότι λεφτά βγάλεις στο νησί θα τα χαλάσεις εκεί , να είσαι σίγουρος! Εκτός αν κάνεις πολλές θυσίες του και να μην βγαίνεις πολύ,οπότε ξανασκέψου το. \ Α δουλευεις σενα κλαμπ απο τις 10 το βραδυ ως τις 8 το πρωι, μετα κοιμασαι και ξυπνας απογευμα με 3-4 ωρες πουθαχεις χρονο δεν θα προλαβεις να χαλασεις και πολλα λεφτα.Οσον αφορα το που θα μεινεις πολλες δουλειες σου δινουν και δωματιο να μενεις. Βεβαια ολα εξαρτωνται απο τι ακριβως δουλεια θες να κανεις εκει.
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ότι λεφτά βγάλεις στο νησί θα τα χαλάσεις εκεί , να είσαι σίγουρος! Εκτός αν κάνεις πολλές θυσίες του και να μην βγαίνεις πολύ,οπότε ξανασκέψου το. Ας τα φάει όλα και λίγα παραπάνω ρε μαν, 20 χρονών είναι, μήπως τα θέλει να πληρώσει τη δόση του σπιτιού? Απλώς είναι εκτεταμένεσ διακοπές με ανταλλαγή εργασίας. F*ckin' A!
polistas5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δλδ σε χρυση ευκαιρια λετε να βρω τιποτα η λακαμιες θα εχει μεσα?? οσο για τα λεφτα, δικιο ειχε ο φιλος...δεν εχω υποχρεωσεις!!! και διακοπες και λεφτα...αλλωστε για αυτο παω..τωρα αν περισσεψει και τπτ στο τελος μια χαρα........
Danny7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 να ρωτησω και εγω τωρα που ειδα το θεμα!ειμαι 17 του χρονου τριτη λυκειου απλα μετα τα ιδιαιτερα μου θα ηθελα να εκανα καποια δουλεια ωστε να εχω καποια παραπανω λεφτα διοτι ειναι καλοκαιρι και φετος λεω να παω διακοπες μονος!εχετε καμια προταση για 1 μηνα δουλεια!? υγ:ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να δουλεψω
Mika Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 χωρις προσωπικη εμπειρια εχω ακουσει οτι αξιζει σε ταβερνα και εχει και καλα τιπς. δεν το εχω δοκιμασει ομως
dimitris5783 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 καλησπερα παιδια^^ απο προσωπικη εμπειρια θα ελεγα οτι ειναι ψιλοχαλια ολη αυτη η φαση αλλα παιζει σημαντικο ρολο το τι ψαχνεις ! ενας φιλος μου πηγαινει Σαντορινη τα τελευταια 3 χρονια καθε καλοκαιρι για 4 μηνες περιπου και γυρναει με αρκετα καλα χρηματα στην τσεπη του θα ελεγα . . . Αυτος δουλευει μπαρ-μαν και η αληθεια ειναι οτι δουλευει πολλες ωρες και εκτος αυτου ξυπναγε και πολλα πρωινα νωρις για να παει στις παραλιες και στα μερη που συχναζει κοσμος για να διαφημισει το μαγαζι !! Γενικα μπορει να σου ζητηουν διαφορα να κανεις αλλα εφοσον εισαι 20 και χαλαρος πηγαινε μια εμπειρια ειναι ολα θα συνδυασεις διακοπες με δουλεια και το πιο πιθανο ειναι να γυρισεις με ΠΟΛΛΑ λεφτα !!! Καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις τελικα ^^
polistas5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 το τι θα κανεισ τα λεφτα ειναι προσωπικο θεμα του καθενος, και αναλογα το τι θελει... εγω παω για να τα συνδυασω και οτι ερθει καλοδεχουμενο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.