Προς το περιεχόμενο

Απορία για αγορά οθόνης.

SomeRandomGuy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Επειδή μέσα στη βδομάδα σκέφτομαι να πάρω μία τηλεόραση,

έχω την εξής απορία. Τη θέλω για τα PS3/X360 στις 32" αλλά δε ξέρω άμα πρέπει να

πάρω Full HD ή απλά HD Ready.

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο.

LG 32LG5600

LG 32LG3000

Έχω ακούσει ότι σε αυτές τις ίντσες δε θα δω διαφορά ανάμεσα σε Ready και Full.

Αν όντως ισχύει αυτό, να χτυπήσω τη δεύτερη που είναι και φτηνότερη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη άμα υπάρχει ήδη παρόμοιο θέμα.

Δημοσ.

σου ειπα και στο αλλο θεμα οτι εχει βγει η καινουρια 32LH3000 που ειναι 1080p και με την τιμη της καταργει την 5600 ουσιαστικα.

Το αν θα δεις διαφορα απο hd ready σε full hd δεν εξαρταται μονο απο το μεγεθος της τηλεορασης αλλα και απο την αποσταση θεασης. Αυτα τα 2 πανε πακετο και πρεπει να τα σκεφτεσαι σαν ΕΝΑ. Πχ σε μια 50αρα αμα κατσεις στα 4+ μετρα δε θα δεις διαφορα και ας ειναι 50 ιντσες, αντιστοιχα στην 32αρα αμα βλεπεις απο 2 μετρα και κατω θα δεις διαφορα.

Αποψη μου, αν καθεσαι κοντα, παρε 1080p, και σε αυτην την περιπτωση, αν με τα 499 εισαι ηδη ζορισμενος, η παραπανω LG ειναι καλη επιλογη. Αλλα αν μπορεις να δωσεις και 90 ευρω παραπανω, παρε την Samsung 32A656 που την εχει 594 το e-shop (βεβαια αν πας σε αυτα τα λεφτα ξαφνικα εμφανιζονται και λιγοτερο ποιοτικες, αλλα μεγαλυτερες προτασεις, πχ 42LG5000 , 1080p 42" στα 599...)

Δημοσ.

Το αν θα δεις διαφορα απο hd ready σε full hd δεν εξαρταται μονο απο το μεγεθος της τηλεορασης αλλα και απο την αποσταση θεασης. Αυτα τα 2 πανε πακετο και πρεπει να τα σκεφτεσαι σαν ΕΝΑ. Πχ σε μια 50αρα αμα κατσεις στα 4+ μετρα δε θα δεις διαφορα και ας ειναι 50 ιντσες, αντιστοιχα στην 32αρα αμα βλεπεις απο 2 μετρα και κατω θα δεις διαφορα.

Καλά τα λες και έτσι είναι (θεωρητικά), αλλά ζώντας με μια 46άρα στο σαλόνι μου, ακόμα κι αν κολλήσω τη μύτη μου στην οθόνη, διαφορά δεν υπάρχει! ΙΣΩΣ οι διαφορές να υπάρχουν σε projectors και στις πολλές πολλές ίντσες!

Δημοσ.

Περίπου στο 1.5 μέτρο θα κάθομαι.

Δε την είχα υπόψη μου την 32LH3000.

Και από τιμή φαίνεται πολύ καλή και από αποδόσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...