Προς το περιεχόμενο

Δεν δουλεύει το CMSS 3D

jhatzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κάρτα ήχου μου είναι η Audigy 2 ZS Platinum.

Εδώ και λίγο καιρό (και μάλλον εντελώς ξαφνικά) σταμάτησε να δουλεύει το CMSS 3D με την έννοια ότι αλλάζοντας τα τρία settings ή ακόμα και το panning δεν έχει καμία διαφορά ο ήχος. Μου άρεσε να ακούω μουσική με το stereo surround, το οποίο δεν δουλεύει.

Δοκίμασα να εγκαταστήσω ξανά τους drivers (το οποίο το έκανα ούτως ή άλλως αρκετές φορές και παλιότερα αφού κάθε τόσο και πάλι χωρίς κανένα λόγο εξαφανιζόντουσαν οι επιλογές της διάταξης των ηχείων στο speaker settings...), εγκατέστησα και τους τελευταίους που κυκλοφόρησαν στις 23-03 και προσπάθησα να τους εγκαταστήσω και με clean uninstall (το οποίο ποτέ δεν έγινε εξ'ολοκλήρου) και επανεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων από το CD της κάρτας και στη συνέχεια εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Το λειτουργικό είναι xp και τα ηχεία τα Ζ-5450 της Logitech.

Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι και την αγορά κάποιας καινούριας κάρτας όπως η Auzentech X-Plosion Sound Card (Cinema 7.1). Δεν χρειάζομαι πλέον το front panel connector καθώς για τη δημιουργία μουσικής έχω πάρει κάρτα ήχου εξωτερική που προορίζεται αποκλειστικά για αυτό το σκοπό (Presonus Firebox).

Καμιά πρόταση?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:55 ----------

Τελικά ανακάλυψα τυχαία πως το cmss3d δεν δουλεύει μόνο με τον Windows Media Player. :P

Δημοσ.

Το ειχα κανει post εδω κάποτε, αν θυμαμαι. Κατέβασε το Unofficial SB Audigy Series Software CD (Rev 2) by daniel_k

Κάνε απεγκατάσταση των παλιων drivers/software. Να μην υπάρχουν υπολείματα.

Για μια τελευταία φορά:

Creative.Soundblaster.Audigy.Series.XP&Vista.Drivers[by.daniel_k] (Full CD)

http://thepiratebay.org/torrent/4106373/Creative.Soundblaster.Audigy.Series.Vista.Drivers%5Bby.daniel_k%5D

Sound Blaster Audigy series Vista Support Pack (daniel_k) (newer drivers)

http://thepiratebay.org/torrent/4167611/Sound_Blaster_Audigy_series_Vista_Support_Pack_(daniel_k)

Δημοσ.

Να σαι καλά. Θα τα κατεβάσω και θα τα έχω υπόψη αν μου ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα. Για την ώρα έκανα κάτι πιο εύκολο. Εγκατέστησα το winamp, με το οποίο το cmss3d δουλεύει μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...