Προς το περιεχόμενο

Συλλήψεις επτά ατόμων που «ξεκλείδωναν» κωδικούς της Nova

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασχετο, αλλα ποσες πιθανοτητες εχεις να κατσεις μπροστα απο την τηλεοραση με μια καμερα στα χερια, να εχεις το συγκεκριμενο καναλι, να εισαι τη σωστη ωρα, και να τραβηξεις κατι που θα περασει για 1-2 δευτ.

Αν δεν ειναι μουφα η εικονα, ας παιξει ο τυπος κι ενα λοττο, κατι θα του κατσει...

H ON TV (στην οποια υπαρχει το Foxlife) εχει μια υπηρεσια μεταξυ VOD και PVR.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μολις ειδα αυτο http://troktiko.blogspot.com/2009/04/va.html για τη Nova και μπορω να πω οτι εμεινα με το στομα ανοιχτο!

:lol:

Καλά άμα ισχύει είναι μεγάλοι μ@λάκες οι τύποι!

@pournaras υποθέτω υπάρχουν και πολλοί που γράφουν της σειρές από το nova για προσωπικό αρχείο.

:lol:

Καλά άμα ισχύει είναι μεγάλοι μ@λάκες οι τύποι!

@pournaras υποθέτω υπάρχουν και πολλοί που γράφουν της σειρές από το nova για προσωπικό αρχείο.

Φυσικά και ισχύει.

Το έχουν χάσει εντελώς εκεί στη Nova.

Φυσικά και ισχύει.

Το έχουν χάσει εντελώς εκεί στη Nova.

Με τη διαφορά ότι το FoxLife δεν είναι κανάλι που το επιμελείται η Nova, αλλά εκπέμπει στην Ελλάδα μέσω αυτής, καθώς και μέσω OnTV και Conn-x TV.

Οταν λεμε "κλοπή" , τι ακριβώς ενοουμε ;;; Το να βλέπει κάποιος TV χωρις να πληρώνει μπορεις να το θεωρήσεις κλοπή ;;;

Δηλάδή , αν διάβαζα ένα βιβλίο , που δεν θα έπρεπε να διαβάσω θα ήταν κλοπή;; Έχουμε μπερδέψει λίγο τις ενοιες. Η NOVA στέλνει ένα σήμα κρυπτογραφημένο μέσα στο σπίτι μου , θελω δεν θέλω. Αν εγώ ειμαι αρκετα έξυπνος να το αποκρυπτογραφίσω και να το δώ χωρίς να πληρώσω , αυτο είναι μαγκία μου. Ας μην έστελνε το σήμα μέσα στο σπίτι μου.Δέν θυμάμαι να υπόγραψα πουθενά κανένα συμβόλαιο που να λέει πως απαγορεύεται να είμαι έξυπνος , ή να μου λένε τι να κάνω μέσα στο σπίτι μου. Απο εκεί και πέρα αν το χρησιμοποιείς αυτα για να βγάλεις χρήματα , τοτε "ΝΑΙ" είναι παράνομο.

Για τους "εξυπνους" που λενε οτι κανουν οτι θελουν με το σημα που ερχεται σπιτι τους , απ'οσο ξερω , οι αλγοριθμοι με τους οποιους γινονται encrypt τα δορυφορικα τηλεοπτικα σηματα ( irde... κτλ ) ειναι πατενταρισμενοι , και ειναι παρανομο να τα αποκρυπτογραφεις με οποιοδηποτε τροπο περα απο τον νομιμο .Οταν αγοραζεις την μοντουλα της ird.. πχ εισαι νομιμος.

Κατ'επεκταση καθε λογισμικο που εξομοιωνει αυτους τους αλγοριθμους ειναι παρανομο.

Ο νοων νοειτω.

( δε λεω οτι συμφωνω ή διαφωνω , απλα λεω οτι εχουν σκεφτει πριν απο σας ;) )

Παιδια η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη, απ' εξω απο την tv, δεν ειναι απο pvr κλπ. ειναι σαν να καθεσαι διπλα απο την τηλεοραση και με το κινητο σου να γραφεις τι παιζει (ετσι δειχνει)

@DIAS δεν υπαρχει λογος να αναλωνομαστε παλι στο αν ειναι ηθικο η οχι, αν κλεβει η οχι, κλπ κλπ.

Το θεμα ειναι οτι εγινε, και το θεμα ειναι οτι καποιοι συνεληφθησαν, το μετα ειναι το προβλημα.

Παιδια η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη, απ' εξω απο την tv, δεν ειναι απο pvr κλπ. ειναι σαν να καθεσαι διπλα απο την τηλεοραση και με το κινητο σου να γραφεις τι παιζει (ετσι δειχνει)

@DIAS δεν υπαρχει λογος να αναλωνομαστε παλι στο αν ειναι ηθικο η οχι, αν κλεβει η οχι, κλπ κλπ.

Το θεμα ειναι οτι εγινε, και το θεμα ειναι οτι καποιοι συνεληφθησαν, το μετα ειναι το προβλημα.

Οταν ειχε γινει το περιστατικο με τους υποτιτλους ,θυμαμαι οτι σε ενα αλλο ελληνικο forum ειχε βρεθει ενας φιλος ο οποιος μας εχει αποκαλυψει οτι δουλευε για λογαριασμο ενος ελληνικου καναλιου πανω στους υποτιτλους των ταινιων.Μας εχει αποκαλυψει μαλιστα οτι πρωτη τους δουλεια παντα ηταν να ψαξουν πρωτα στο net για ερασητεχνικους υποτιτλους και μετα με λιγη δουλεια και τυχον διορθωσεις εφτιαχναν τον τελικο υποτιτλο.Για μενα δεν ηταν κατι που δεν το ειχα ξανακουσει απλα εμεινα με το στομα ανοιχτο γιατι δεν το περιμενα απο την nova.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οταν αγοραζεις την μοντουλα της ird.. πχ εισαι νομιμος.

Πολύς κόσμος έχει την μοντούλα της ird. και την χρησιμοποιόυν , θεωρούνται παράνομοι? Πολλοι δέκτες την έχουν ενσωματωμένοι . Αυτοί δεν θεωρούνται παράνομοι?. Ενας αλγόριθμος (ή καλύτερα το αποτέλεσμα του αλγόριθμου) μπορεί να υλοποιηθεί με άπειρους τρόπους(άπειρους αλγόριθμους), αυτο σημαίνει οτι έχουν πατεντάρει όλους τους τρόπους που υπάρχουν και θα υπάρξουν? Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να τα βάλεις με το κράτος. Και τα 30.000.000 ευρώ που έχασε το κράτος ειναι υπερβολικά λίγα σε σχέση με τα 2.000.000.000 που έχασε απο τον Ελευθέριο βενιζέλο, αλλα πάλι ο λαός θα πληρώσει τα σπασμένα.

Και το πρόβλημα της NOVA δεν είναι τα χαμένα χρήματα , αλλα οι μέρες που θα έρθουν.

Στο νησί μου , όσους ξέρω και έχουν ΝΟVA , έχουν μόνο για να βλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια (αφού δεν υπάρχει επίγειο σήμα),κανένας δεν νοιάστηκε για σινεμά και σπορ. Αυτό πιστεύω θα γίνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Σε λίγο καιρό όμως τα ιδιωτικά θα αρχίσουν να εκπέμπουν ψηφιακα , με τέλειο σήμα Σε όλη την Αττική και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα . Απο αυτό και μόνο πιστεύω πως θα χάσουν πολύ κόσμο, αφού θα γυρίσουν σε επίγειο. (Αυτό επίσης δικαιολογεί και την τιμή των 20 ευρω που κάνανε για να προσελκύσουν όσο το δυνατό πιο πολύ κόσμο , όσο πιο σύντομα γίνεται). Μάλλον έχει κορεστεί η αγορά και σκέφτονται νέους τρόπους να την τονώσουν . Αυτό που δεν σκέφτηκαν ειναι πως τους 511 που πιάσανε , δεν νομίζω να τους κάνει ποτέ πελάτες της η MULTICHOICE και το σίγουρο είναι πώς με την νέα τιμή των 20 ευρώ δεν νομίζω να μπεί κανείς στον κόπο να γινεί πειρατής. Το σίγουρο για μένα είναι πάντως πως για να καταφύγει κάποιος στην πειρατεία , σημαίνει πως δεν θα είχε ποτέ σκοπο να γίνει συνδομητής , και δεν θα είχε σκοπό ποτέ να πληρώσει 40 , 30 ή 20 ευρώ.

Αυτή η μερίδα του πληθυσμού δεν είναι χαμένο εισόδημά για κανέναν , γιατι πολύ απλά αν δεν υπήρχε η πειρατεία , παλι δεν θα γινόντουσαν πελάτες την NOVA, οπότε πάλι δεν θα υπήρχε χαμένο εισόδημα. Είναι η νοοτροπία έτσι και δεν πρόκειται να αλλάξει.Η NOVA το ξέρει , και δεν το κάνει για τα χρήματα , αλλά η Forthnet , το κάνει για το γαμώτο (έτσι πιστεύω εγώ) που χρησιμοποιούν το δικτυό της.

Επεξ/σία από Dias

Ποσο χρονων εισαι?

Σιγουρα δεν ειχες ζησει τις εποχες filmnet με αυτες τις τιμες..

Άσε ρε "μεγάλε" που επιμένεις κιόλας οτι το filmnet είχε 60.000δρχ συνδρομή.

Σε ποια χρονολογία (και σε ποιον πλανήτη) είχε τόσο?

Σκάναρε μου και παρέθεσε έναν (μηνιαίο) λογαριασμό σου filmnet των 60.000δρχ και δεσμέυομαι σε όλο το φόρουμ οτι θα σου πληρώσω ετήσια συνδρομή στην nova.

Λες την αρλούμπα, σε διορθώνουνε και συνεχίζεις να το παίζεις έξυπνος αντί να το googlareis....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:03 ----------

. Η NOVA στέλνει ένα σήμα κρυπτογραφημένο μέσα στο σπίτι μου , θελω δεν θέλω. Αν εγώ ειμαι αρκετα έξυπνος να το αποκρυπτογραφίσω και να το δώ χωρίς να πληρώσω , αυτο είναι μαγκία μου. Ας μην έστελνε το σήμα μέσα στο σπίτι μου.Δέν θυμάμαι να υπόγραψα πουθενά κανένα συμβόλαιο που να λέει πως απαγορεύεται να είμαι έξυπνος , ή να μου λένε τι να κάνω μέσα στο σπίτι μου.

Άστοχο το επιχείρημά σου, και η vodafone στέλνει σήματα στο σπίτι σου, και η cosmote και η tim και ο Ε.Σ και η ΕΛ.ΑΣ και 1002 ακόμα, το να ακούς όμως τις κλήσεις του γείτονα είναι αν όχι παράνομο (που είναι), τουλάχιστον ανήθικο.

παιδια οτι γινετε δημοφιλες και αυτοι(Nova στην προκειμενη) λεφτα, παντα θα βρισκουν τροπους να το σταματουν, τωρα το τι ειναι ηθικο και τι οχι ο καθενας ας αποφασισει μονος του και ας πραξει αναλογα.

50 χιλιαρικα ειχε το filmnet κυριοι!

Timour21 αστα να πανε φιλε...

και εγω το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω...

Τα εχουν κατακλεψει τα παιδιά... τι κριμα...

Αρε για σφαλιαρες ειναι μερικοι που με 700

ευρω που μας δινουν περιμενουν να είμαστε

νομοταγεις!!!

Ασε ρε τα λαμογια που 8ελουν και 59 ευρω και τους κλεβουμε κι απο πάνω

"εξω λουστη απ τη παραγκααα.."

Μου πεζαν το τιτανικο οταν εβλεπα filmnet, 4 φορές την εβδομάδα και όλες όλες οι ταινίες που επεζαν ολο το μηνα ηταν περιπου 5-6 με κατι φθηνοθριλερ μαζι, και τωρα στο νοβα τα ιδια ειναι.

Πέρνουν τοσα εκατομύρια και δε ξερουν να βαλουν καμια 15 ταινιές της προκοπης καθε μηνα.

το νοβα δεν πρεπει να το λενε νοβα πρεπει να το λενε RYPLEY-NOVA, Aφου ολα μετα την πρωτη εβδομαδα του μηνα ειναι επαναληψη της πρωτης εβδομαδας Χ 4φορές.Στην ουσια γι αυτους που δινουν 59 ευρω πληρωνουν 1 εβδομαδα, αρα αν το νοβα αλαξει τακτικη και βαλει καθε εβδομάδα καινουρια πραγματα και οχι επαναληψεις Χ 4, θα πρεπει δικαιος να ζητησουν 59,90χ4=239,6 ευρω.:lol::lol::lol:, γελασαμε και σημερα αντε, :cry: απο τα γέλια.

έέ θα τα αξιζουν τα 239,6 ευρω τα παλικαρια δε λεω,

ρε τενεκεδια που θελουν δεσιμο στο αμαξι τους με ενα σχοινι, και πισα με πουπουλα.

Άσε ρε "μεγάλε" που επιμένεις κιόλας οτι το filmnet είχε 60.000δρχ συνδρομή.

Σε ποια χρονολογία (και σε ποιον πλανήτη) είχε τόσο?

Σκάναρε μου και παρέθεσε έναν (μηνιαίο) λογαριασμό σου filmnet των 60.000δρχ και δεσμέυομαι σε όλο το φόρουμ οτι θα σου πληρώσω ετήσια συνδρομή στην nova.

Λες την αρλούμπα, σε διορθώνουνε και συνεχίζεις να το παίζεις έξυπνος αντί να το googlareis....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:03 ----------

Άστοχο το επιχείρημά σου, και η vodafone στέλνει σήματα στο σπίτι σου, και η cosmote και η tim και ο Ε.Σ και η ΕΛ.ΑΣ και 1002 ακόμα, το να ακούς όμως τις κλήσεις του γείτονα είναι αν όχι παράνομο (που είναι), τουλάχιστον ανήθικο.

50 χιλιαρικα ειχε το filmnet κυριοι!

Timour21 αστα να πανε φιλε...

και εγω το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω...

Τα εχουν κατακλεψει τα παιδιά... τι κριμα...

Αρε για σφαλιαρες ειναι μερικοι που με 700

ευρω που μας δινουν περιμενουν να είμαστε

νομοταγεις!!!

Οποιος λεει οτι το Filmnet ειχε 50.000 ειναι τρελος που επιμενει!

Οι σωστες τιμες ειναι:

Filmnet/supersport/K-TV 10.900

Filmnet 7.300

Supersport 8.900

Το σκορ είναι 2-1

Στοιχεία δεν βλέπουμε οπότε θα κάνουμε δημοψήφισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...