Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Νοβα ειναι πραγματι ακριβη γιαυτα που δινει (Οταν οι γειτονες Αλβανοι εχουν HD πακετο)

Επισης η Ερτ ειναι πανακριβη γιαυτα που δινει (μονοφωνικη αναλογικη αθλια εικονα)

Απο κει και περα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να πουλαει παρανομα τις καρτες της νοβα ουτε να δινει εναντι αμοιβης ή οχι ελευθερη προσβαση σε κατι που πουλαει καποιος

Το οτι ειναι κατι ακριβο αρα δικαιουμαι να το κλεβω ειναι αστειο

(καναλια mp3 ταινιες ......)

Απο κει και περα οταν καποιος στελνει μεσα στο σπιτι μου ενα κλειδωμενο σημα και εγω ειμαι μαγκας και το ξεκλειδωνω για προσωπικη μου χρηση χωρις να το εμπορευομαι τοτε δε μπορουν να μου πουν τιποτα, ας το κλειδωναν καλυτερα ή ας το κανουν καλωδιακο

Ειναι σα να βγω στο μπαλκονι στην ομονοια να σκορπαω λεφτα και να εχω την απαιτηση να μου τα φερουν πισω οσοι τα πιασουν

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επισης η Ερτ ειναι πανακριβη γιαυτα που δινει (μονοφωνικη αναλογικη αθλια εικονα)

Δεν κρίνω την ποιότητα ή το κόστος της ΕΡΤ, αλλά πλέον το αναλογικό της σήμα είναι στερεοφωνικό (εκτός αν η TV μου ψεύδεται στο προς Nicam σήμα).

Δημοσ.

Εχεις δικιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις το ειδα

Επιτελους εχουμε στερεφωνικο ηχο !!!!!!!!!!!!!!

Ποτε εγινε ???

Αυτο πρεπει να μπει στα διεθνη τεχνολογικα νεα

Δημοσ.
Αν μιλάμε για κερδοσκοπικές καταστάσεις αλλάζει εντελώς το πράγμα..

Εγώ για free ήξερα κάποτε.. Σε αυτή την περίπτωση είναι χοντράδα οι συλλήψεις..

Σε άλλη περίπτωση να το κάνεις επάγγελμα είμαι εντελώς κατά..

Μα προφανως οτι οι σκοποι ειναι κερδοσκοπικοι καθε εταιρια λαμβανει τα μετρα της και αποφασιζει πως θα ενεργησει.

Αλλα οταν μιλαμε για πελατες το πραγμα αλλαζει. Δηλαδη ο καθε ενας "πελατης" που κατεβαζει mp3, ταινιες και οτιδηποτε αλλο, μπορει απο την μια στιγμη στην αλλη να συλληφθει απο κατηγορια της εκαστοτε εταιριας ; Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.

Τι σχεση εχει ο παροχος ο οποιος βγαζει λεφτα απο ολη την υποθεση με τον πελατη ;

Και για να προλαβω μερικους. Δεν ειμαι πελατης καμιας συνδρομητικης, ουτε φυσικα κατι παρανομου.

Απλα, δεν μπορω να κατανοησω τον λογο να διωκοντε πονικα πελατες που επαιρναν σημα απο τους παροχους. Γνωριζει κανεις τιποτα επ'αυτου ; Υπαρχει καποιο ιστορικο ;

Δημοσ.
H Νοβα ειναι πραγματι ακριβη γιαυτα που δινει (Οταν οι γειτονες Αλβανοι εχουν HD πακετο) ......

Απο κει και περα οταν καποιος στελνει μεσα στο σπιτι μου ενα κλειδωμενο σημα και εγω ειμαι μαγκας και το ξεκλειδωνω για προσωπικη μου χρηση χωρις να το εμπορευομαι τοτε δε μπορουν να μου πουν τιποτα, ας το κλειδωναν καλυτερα ή ας το κανουν καλωδιακο

Ειναι σα να βγω στο μπαλκονι στην ομονοια να σκορπαω λεφτα και να εχω την απαιτηση να μου τα φερουν πισω οσοι τα πιασουν

Συμφωνω σ αυτο αλλα δε καταλαβαινω πως επετραπη απο τις ανεξαρτητες αρχες να δοθουν οι ip των πελατων στην αστυνομια,παντως πρεπει να ειναι πολλαπλασιοι των 7 αυτοι που το κανουν αυτο και πρεπει να εχουν τσαντιστει πολυ οι της 4net για τον διαμοιρασμο και την εμπορευματοποιηση του για ιδιον οφελος.

Μηπως πρεπει να κινηθουν καποιοι νομικοι συντομα ;

Δημοσ.
Ποσο χρονων εισαι?

Σιγουρα δεν ειχες ζησει τις εποχες filmnet με αυτες τις τιμες..

Μην λεμε και οτι θελουμε :

Μονο FILMNET ειχε 11900δρχ

FILMNET+Supersport 15900δρχ και το kidtv δωρο!!!

Δημοσ.
Ποσο χρονων εισαι?

Σιγουρα δεν ειχες ζησει τις εποχες filmnet με αυτες τις τιμες..

Είμαι αρκετά μεγάλος και μάλιστα ήμουν απο τους πρώτους που είχαν Filmnet στην προ-Nova εποχή. ΠΟΤΕ δεν ήταν σε τέτοιο επίπεδο οι τιμές, μην ξεχνάς οτι μιλάμε για δραχμές που είχαν αξία. 50 και 60 χιλιάδες ήταν παρα πολλά λεφτά.

Δημοσ.

Το θεμα μας δεν ειναι αυτο. Οπως ειπε ο vrodinos, το θεμα ειναι οτι κατι παιχτηκε με την αρση του απορρητου των IP. Εκει πρεπει να επικεντρωθουμε, γιατι η ΑΕΠΙ καραδωκει, και αν για τον οποιοδηποτε λογο μπορει μια εταιρια να αρει το απορρητο της IP, θα εχουμε ασχημες εξελιξεις.

Επισης, δεν διευκρυνιζεται με ποιο τροπο τελικα βρηκαν τους παρανομους, με sniff των πακετων μεσα απο τα οποια βρηκαν την παρανομη διακινηση; Με καρφωμα απο καποιον που εισχωρησε μεσα στο ολο κυκλωμα (δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να αποκτησεις εμπιστοσυνη μετα απο λιγο καιρο σε καποια ατομα και να μπεις μεσα στο κυκλωμα).

Εχει κι αυτο πιστευω τη σημασια του, μιας και αν εγινε με τον πρωτο τροπο (sniff πακετων), πρεπει να δουμε μεσα απο ποιο νομο εκαναν αρση του απορρητου, ενω αν εγινε με το δευτερο τροπο (εισχωρηση καποιου καρφιου μεσα στο κυκλωμα), τοτε ειναι πιο λογικο και χωρις την αναγκη αρσης του απορρητου, ΑΛΛΑ βγαινει ενα νεο θεμα, αυτο του οτι μεσα απο ενα "παρανομο pc" μπορουν να παρουν τις IP των αλλων 511 ατομων, και να τα εχουν στη διαθεση του εισαγγελεα.

Πολυ το μπλεξιμο δικε μου.

Δημοσ.
σε πολλά συμφωνητικά αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να μπαίνει 2 φορές το μήνα στο σπίτι για έλεγχο για ζημιές. Μπορεί και στο δικό σου να ισχύει άσχετο αν κανείς δεν το εφαρμόζει (εκτός από τη γριά στην Πολυκατοικία)

Ναι, μπορεί να το κάνει και 2 και 3 φορές το μήνα (αν το αναφέρει φυσικά το συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει) αλλά ΠΑΝΤΑ μετά απο συννενόηση μαζί μου. Δε μπορεί αυθαίρετα να μπαινοβγαίνει σπίτι χωρίς την άδεια μου.

Το ίδιο ισχύει και για τη Forthnet-Nova. Δεν υπάρχει στο συμβόλαιο όρος που να αναφέρει οτι έχει δικαίωμα να παρακολουθεί την κίνηση μου στο ιντερνετ. Αν θέλει να το κάνει, να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου, αλλιώς να παρατήσουν αυτό που κάνουν και να πάνε να ανοίξουν κανα μανάβικο να πουλάνε μπανάνες.

Η Vodafone για την υπόθεση των υποκλοπών έφαγε πρόστιμο 70 εκατομμύρια (αν δεν το πλήρωσε τελικά είναι άλλο θέμα...) γιατί υπέκλεπτε συνομιλίες. Η Forthnet υποκλέπτει την κίνηση μου στο ιντερνετ χωρίς την άδεια μου, δεν τους αξίζει ενα πρόστιμο να βάλουν μυαλό? Τους αξίζει και με το παραπάνω.

Δημοσ.
ΑΛΛΑ βγαινει ενα νεο θεμα, αυτο του οτι μεσα απο ενα "παρανομο pc" μπορουν να παρουν τις IP των αλλων 511 ατομων, και να τα εχουν στη διαθεση του εισαγγελεα.

Πολυ το μπλεξιμο δικε μου.

Και αυτους τους 511 τι μπορουν να τους κανουν ; θα κινηθουν εναντιον τους ;

Αυτο ειναι το θεμα. Εδω και χρονια υπαρχει η ιστορια με συλληψεις ατομων που κερδοσκοπουν εναντι μιας εταιριας.

Το ζητημα ειναι τι "παιζει" με τους πελατες αυτων.

Δημοσ.

Σιγα μη τους βαλουν και φυλακη, Εκατομυριουχοι εναντιον Τσαμπατσιδων.Μιλαω γι αυτους που εβλεπαν με μικροτερη τιμη, και οχι γι αυτους που μοιραζαν το σημα.ΟΙ αποψεις μου για το νοβα εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=309211&page=8 post 80

Δημοσ.
Μολις ειδα αυτο http://troktiko.blogspot.com/2009/04/va.html για τη Nova και μπορω να πω οτι εμεινα με το στομα ανοιχτο!

Ασχετο, αλλα ποσες πιθανοτητες εχεις να κατσεις μπροστα απο την τηλεοραση με μια καμερα στα χερια, να εχεις το συγκεκριμενο καναλι, να εισαι τη σωστη ωρα, και να τραβηξεις κατι που θα περασει για 1-2 δευτ.

Αν δεν ειναι μουφα η εικονα, ας παιξει ο τυπος κι ενα λοττο, κατι θα του κατσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...