Προς το περιεχόμενο

Συλλήψεις επτά ατόμων που «ξεκλείδωναν» κωδικούς της Nova

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο όριο ηλικίας μήπως? :P

Δεν είδα κανένα εδω πέρα για τα χάλια που έχει η ΕΡΤ, και για κάτι που μάλλον δεν παρακαλουθεί κανένας μας, να διαμαρτύρεται γιατί το πληρώνει. Κάθε δίμηνο όμως τα δίνουμε στη ΔΕΗ, ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ!

Αντίθετα όμως, ναι να κλέψουμε την Nova που είναι ακριβή ΑΛΛΑ θα θέλαμε να δούμε! Μήπως γουστάρουμε λίγο το παράνομο ή είμαστε παράλογοι, οέο?

φίλε christos_75 δική σου άποψη είναι ότι η ΕΡΤ έχει χάλια. Σίγουρα δεν μας εκφράζεις όλους, επομένως μην είσαι τόσο απόλυτος.

Προσωπικά με πειράζει που πληρώνω χωρίς την θέληση μου άλλα πιστεύω ότι η κρατική τηλεόραση έχει αρκετά καλά σημεία - ιδιαίτερα όταν δεν προσπαθεί να μοιάσει-φτάσει την ιδιωτική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε Tempo,

λογικό είναι να σε πείραζει που πληρώνεις κάτι χωρίς την θέληση σου. Μπορεί να είναι σε καλύτερο δρόμο από κάποια trash ιδιωτικά, η διαφορά είναι ότι τα ιδιωτικά δεν τα πληρώνεις επομένως δεν σε πειράζει όπως και να είναι.

Για κάποιον όμως που θέλει να δει το πακέτο της Nova (όχι δεν το έχω και δεν πρόκειται ποτέ να βάλω γιατί δεν με απασχολεί) δεν πρέπει να το πληρώσει? Αν βέβαια θέλει κάτι άλλο, δεν μπορεί να επιλέξει τα ελευθερα δορυφορικά κανάλια? Προς τι λοιπόν η πατέντες και όλα τα συναφή?

Πόσες Λαμποργκίνι έχεις κλέψει;

φιλε επειδη οι Λαμποργκίνι πιστευω αξιζουν τα λεφτα τους δεν εχω κλεψει καμια. απο εκει κ περα επειδη η Nova δεν αξιζει ουτε 20 ευρω το Full pack ειμαι διαθετιμενος να την κλεψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλε επειδη οι Λαμποργκίνι πιστευω αξιζουν τα λεφτα τους δεν εχω κλεψει καμια. απο εκει κ περα επειδη η Nova δεν αξιζει ουτε 20 ευρω το Full pack ειμαι διαθετιμενος να την κλεψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι αλλά ειναι υποκειμενικό,δλδ για κάποιον που δεν αξίζει η Λαμπο ούτε 10 ευρώ έχει το ελεύθερο να πάει να κλέψει;

Ααα δεν είμαι υπερ αυτού που έγινε,που στον τέτοιο πήγε το απόρρητο;

Απο πολύ έγκυρη πηγή έχω μάθει το εξής:

Η Forthnet έχει φτιάξει βάση δεδομένων με όσους είναι ταυτόχρονα συνδρομητές Nova και Forthnet. Αυτό φυσικά και δεν είναι παράνομο, μπορούσαν να το έχουν κάνει για 1002 άλλους λόγους. Αλλωστε Nova και Forthnet είναι ένα πλέον. Το θέμα είναι όμως οτι δεν έμειναν εκεί αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει συστηματικά port scanning και παρακολούθηση των IP (των παραπάνω πελατών) για πιθανούς servers.

Αν λοιπόν πάει αύριο κάποιος και τους κάνει μια μήνυση και ταυτόχρονα μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τι θα πουν? Τουμπεκί...

Λέει κάπου στο συμβόλαιο που υπογράφουμε, οτι η εταιρία έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί την κίνηση μας στο internet? Σαν να λέμε οτι εγώ νοικιάζω ενα σπίτι και έρχεται μια μέρα ο σπιτονοικοκύρης και μου λέει οτι εχει την απαίτηση να μπαινοβγαίνει σπίτι μου οποτε του καπνίσει.

Δεν είμαστε καλά, κάποιος πρέπει να τους βάλει μυαλό γιατί έχουν ξεφύγει εντελώς... και αυτό το 30 εκατομμύρια που λένε είναι για γέλια, μη πω τίποτα πιο βαρύ.

Απο πολύ έγκυρη πηγή έχω μάθει το εξής:

Η Forthnet έχει φτιάξει βάση δεδομένων με όσους είναι ταυτόχρονα συνδρομητές Nova και Forthnet. Αυτό φυσικά και δεν είναι παράνομο, μπορούσαν να το έχουν κάνει για 1002 άλλους λόγους. Αλλωστε Nova και Forthnet είναι ένα πλέον. Το θέμα είναι όμως οτι δεν έμειναν εκεί αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει συστηματικά port scanning και παρακολούθηση των IP (των παραπάνω πελατών) για πιθανούς servers.

Αν λοιπόν πάει αύριο κάποιος και τους κάνει μια μήνυση και ταυτόχρονα μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τι θα πουν? Τουμπεκί...

Λέει κάπου στο συμβόλαιο που υπογράφουμε, οτι η εταιρία έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί την κίνηση μας στο internet? Σαν να λέμε οτι εγώ νοικιάζω ενα σπίτι και έρχεται μια μέρα ο σπιτονοικοκύρης και μου λέει οτι εχει την απαίτηση να μπαινοβγαίνει σπίτι μου οποτε του καπνίσει.

Δεν είμαστε καλά, κάποιος πρέπει να τους βάλει μυαλό γιατί έχουν ξεφύγει εντελώς... και αυτό το 30 εκατομμύρια που λένε είναι για γέλια, μη πω τίποτα πιο βαρύ.

Δηλαδή όσοι συλληφθήκανε (αν τελικά έγινε καμιά σύλληψη) ήταν συνδρομητές της Forthnet που είχαν c@rd sharing server ταυτόχρονα?

Η ερωτηση ειναι : πόσοι απο αυτους τους 511 (ας ειναι και 1511, δεν με νοιαζει) ειναι υποψηφιοι πελατες της κυρίας?

Κατα την άποψη μου : ΚΑΝΕΝΑΣ!

Όποιος θεωρούσε οτι το πακετο της αξίζει, το πληρώνει, και όλα καλα.

Οι υπόλοιποι που θεωρούν το πακέτο πανακριβο, ψαχνουν αλλους τρόπους να δουν.

Το κακο δεν ειναι να θελεις να βλεπεις τσαμπα, αλλα το να κονομας εις βαρος των αλλων (βλ. "μηνιαιο μισθωμα"

Αν θες να κατεβαζεις τανιες, μουσικη κλπ κλπ με γεια σου με χαρα σου. Αν αρχισεις να τα πουλας, τοτε κοβεις "υποψηφιους πελατες" και απο την δισκογραφικη, και απο τα βιντεο κλαμπ

Αντι να ριξει τις τιμες της η NOVA τα εβαλε με τα Dreambox ?

Αν σκεφτητε οτι οι 511 χρηστες χ 12 μηνες χ 59,90 =367306€

Μιλαμε για 360 χιλιαρικα μονο απο αυτους τον χρονο.

Αν υπολογισεις οτι πρεπει να εχει γυρω στους 30000 συνδρομητες λιανικης καντε εναν υπολογισμο γυρω στα 21εκ το χρονο. ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ???

Αν ριξει τις τιμες γυρω στα 20€ ευρω το FullPack πιστευω οτι ενα στα δυο σπιτια θα βαλει NOVA.

Υ.Γ. Αφηνω εξω απο τους υπολογισμους τους πελατες χονδρικης (σχεδον ολες οι καφετεριες και ολα τα ΠΡΟ-ΠΟ) οι οποιοι πληρωνουν αναλογα με τα καθισματα.

φαντάζομαι είναι πολύ περισσότεροι απο 512... και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής αυτή η μέθοδος.

Δεν εχω ασχοληθεί με card sharing αλλά μια άσχετη ερώτηση...

Δεν γίνεται να γίνει μέσω encrypted vpn tunnels ?

ότι και να κάνει η forthnet/nova δεν θα πιάσει κανέναν όταν οργανωθούν λίγο οι <<παράνομοι>>

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ότι το όλο θέμα έχει γίνει για να φοβίσει τους άσχετους που πάνε σε ένα κατάστημα με δορυφορικά και τους "πουλάνε" τέτοιου είδους συνδρομή με λίγα χρήματα.

+++1 δαγκωτο!

Ελατε ρε παιδια, καρφωτη ηταν η δουλεια. Σε φιλους-παρεα προχωρα αβαδιστα. Ο μαστορας απλα το ειχε κανει επιχειρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...