giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά! Ένας φίλος μου έδειξε αυτό στο youtube.Το βιντεάκι είναι εδώ.Μα,πως γίνεται αυτό;Δείτε το όνομα του προφίλ μου λ.χ.Το βίντεο το δείχνει ανάποδα κ.λπ...Πως γίνεται αυτό; Edit:Τώρα είδα αυτό.Αυτό το θεωρούν new viewing experience;;; Edit2:Κάτω κάτω εδώ λέει:Happy April 1st! .Αλλά που κολλάει με τη πρωταπριλιά αυτό;;;
vagpap Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αν από το url βγάλεις το κομμάτι >&flip=1 το βλέπεις κανονικά πάντως ;-)
SPSS07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 και πάνω δεξιά έχει link που λέει : ¿ Tips for viewing the new layout (I prefer the old-fashioned layout!)
greeker Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 χαχαχα... πολυ καλο... θα το αφησουν ή .... το αλλο με το &imgcolor στην αναζητηση εικονων το ξερετε? γραψτε π.χ. "volkswagen" και αναζητηστε εικονες... μετα συμπληρωστε επανω &imgcolor=white καλο???
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Αν από το url βγάλεις το κομμάτι >&flip=1 το βλέπεις κανονικά πάντως ;-) Σωστόςςςς:-D!! το αλλο με το &imgcolor στην αναζητηση εικονων το ξερετε? γραψτε π.χ. "volkswagen" και αναζητηστε εικονες... μετα συμπληρωστε επανω &imgcolor=white καλο??? Αυτό δεν το κατάλαβα τι γίνετε??
Mika Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 γραψτε π.χ. "volkswagen" και αναζητηστε εικονες... μετα συμπληρωστε επανω &imgcolor=white καλο??? γαματο ωραιος
greeker Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Αυτό δεν το κατάλαβα τι γίνετε?? δοκίμασέ το απλά και θα καταλάβεις...
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι επειδή αλλάζει η αναζήτηση και το μέγεθος της εικόνας??!!! Αυτό κάνει???
greeker Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι επειδή αλλάζει η αναζήτηση και το μέγεθος της εικόνας??!!!Αυτό κάνει??? δεν παρατηρησες το χρωμα?
Αδμιν Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δεν παρατηρησες το χρωμα? Δεν πιανει παντα. Σε εμενα το blue επιστρεφει σχεδον τα μισα red.
greeker Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δεν πιανει παντα. Σε εμενα το blue επιστρεφει σχεδον τα μισα red. εμένα με blue μου βγάζει αυτο.. αρκετα καλο αποτελεσμα βασικα αυτο που κανει ειναι να βρισκει εικονες στις οποιες το μπλε καλυπτει μεγαλυτερη περιοχη απο τα αλλα χρωματα.. για αυτο βγαζει μερικες με φοντο ουρανο και θαλασσα... εξαλλου ειναι σε δοκιμαστικη φαση και για αυτο δεν υπαρχει ακομα στις επιλογες... :-D:-D
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ααα τώρα το παρατήρησα!!:o Υπάρχει και ένα άλλο καλό...παρόμοιο..... Edit: Να το!!!! Βάλτε αυτό στο url και........................ παφφφφφφφφ!!!:lol: >javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0
Jason13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 υποτειθεται θα μπορω να φτιαχνω την ιστοσελιδα εγω με αυτον το κωδικα Αntwni οταν την βαζω σε καποιο σιτε??? αλλα δεν μου μπαινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.