Προς το περιεχόμενο

Αγορά μαύρων και άσπρων cold cathodes-Υπάρχουν;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά!

Μετά τη δοκιμή όπως έχω πει 3ων εταιριών που κατασκευάζουν cold cathodes και το χρώμα όλων των εταιριών βγήκε αντί για κόκκινο...Ροζ...Σκέφτηκα να βάλω άσπρο και μαύρο φωτισμό.Υπάρχουν πουθενά(ας είναι και απο το εξωτερικό...Αρκεί να είναι μαγαζάκι εμπιστοσύνης)μαύρες και άσπρες cathodes;

Ευχαριστώ πολύ.

Καλό σας βράδυ,και καλό μήνα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το άσπρο ΟΚ αλλα το μαύρο χρώμα μου φαίνεται λιγο παράξενο για λάμπα (ο συνδυασμός χρωμάτων όμως τα σπάει)

Δημοσ.

Λαμπα που να βγαζει μαυρο φως(ουσιαστικα να αποροφαει τα υπολοιπα χρωματα) δεν υφιστατε στην σφαιρα του υπαρκτου..

Μονο ισως σχετικα σκουρο μπλε/μωβ αν σου κανει..

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις δει ποτε στη ζωη σου καμια λαμπα μαυρη?

Θα ξεχασουμε και τη φυσικη ξερουμε :shock::shock::shock::shock:

Πλακα πλακα εγω που ηθελα ασπρο φωτισμο (και οχι κιτρινιαρικο) για το δωματιο μου σκεφτηκα σοβαρα να βαλω 2 ασπρες cold cathodes σε καθε γωνια γιατι οι οικονομιας λευκες ειναι αδυναμες.

Τελικα ομως εβαλα 2 λαμπες οικονομιας :lol:

Παντως το αποτελεσμα σε pc δε θα εχει διαφορά απο το να φεγγεις με προβολεα το pc :P

(σσ: Οι cold cathodes σε κουτια ειναι σα τις Neon στα αυτοκινητα: -> :eek: Εννοειται ακυρωνεται ο,τι led fan εχεις γιατι το φως που βγαζουν ειναι πολλαπλασιο.

Αντιθετως, σε φωτισμο δωματιου τα σπανε. Θα ποσταρω φωτος το βραδυ ;) )

Δημοσ.

Άσπρες cathodes εδώ.. Τώρα μαύρες πως σου ήρθε δεν ξέρω :-D. Όντως οι άσπρες δεν λένε και πολύ όπως είπε ο George..

Δημοσ.
Nαι αλλα το black light ΔΕΝ ειναι μαυρο αλλα υπεριωδες.Ειναι το λεγαμενο uv.

Προφανώς, μιας και ο ορισμός του μαύρου είναι αυτό που απορροφάει όλη την ακτινοβολία στο ορατό φάσμα :-).

Δημοσ.
Αν οι μαύρες, σου ήρθαν από το Black light, έχεις βάση πάντως ;-)

κοιτουσα κ εγω για black light αλλα δεν βρηκα κ τιποτα,εχει κανεις τιποτα υποψην του?

Δημοσ.

Black light κυκλοφορουν πολλες στο εμποριο. Εχει και το e-shop και το πλαισιο. Ειναι το λεγομενο uv.

Εγω ψαχνω λαμπες που να ειναι sound activated, δηλαδη να αναβοσβηνουν συμφωνα με τον ηχο. Δεν βρισκω πουθενα πουθενα ομως!!!:mad::mad:

Φιλε που λες για τις κοκκινες οτι βγαζουν ροζ δοκιμασε και τις Revoltek...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...