gvarel Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Εχω ένα μηχάνημα με xp που ο χρήστης ξέχασε τον κωδικό του. Μήπως υπάρχει τρόπος να τον βρώ μέσα στο pc δεδομένου ότι μπορώ να βγάλω τον δίσκο και να τον διαβάσω βάζοντας τον σε εξωτερικό κουτί.Βεβαια θα μπορούσα να εγκαταστήσω τα windows αλλα μετά πρέπει να εγκαταστήσω και όλα τα προγράμματα και ειδικά ένα θα πρέπει να ζητήσω ενεργοποίηση που θα κοστίσει σε χρόνο και χρημα.
100 010 00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αποφευγουμε να δινουμε τετοιες πληροφοριες σε αυτο το forum. Λυκε κλειδωσε τον.
coolman Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δεν χρειάζεται να ξηλώνεις δίσκους. Βρες το Hiren's boot cd που έχει εργαλεία για αυτή τη δουλεία. Γιατί η ενεργοποίηση θα κοστίσει σε χρήμα;
gvarel Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τι το παράνομο ζήτησα και ζητάς να κλειδωθεί το θέμα "100 010 00" Οταν λες το Hiren's BootCD 9.8 λες να δώ αυτόν τον υποκατάλογο Password Tools. Αυτά τα προγράμματα είναι shareware ; Θα δοκιμάσω να δώ.
BILL5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ηρεμιστε και εμενα ενας φιλος με windows vista εβαλε κωδικο και δεν τον θυμαται τωρα οποιος θελει βοηθεαει με π.μ δεν χρειαζεται να γινεται παρεξυγισεις για αυτο υπαρχει το φορουμ για να βοηθαμε και οχι για να τσακωνομαστε
100 010 00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δε τσακωνετε κανεις ρε φιλαρακο............ απλα οι περισσοτεροι θελουν να σπασουν το admin pass.......... και το ξερουμε. Οποιος θελει να βοηθησει ας βοηθησει........ εγω ομως που ειμαι admin και μου την εχουν κανει, που ξερω εγω οτι δε θελει να κανει το ιδιο. Και εγω στη θεση του το ιδιο θα ελεγα........ " εχω ενα pc και ξεχασα το pass ". Αν το ξεχασες δεν εισαι ικανος καν να πατας το διακοπτη του pc σου και ασχολησου με τη μαναβικη ας πουμε. Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη και γενικη γνωμη και αναφερομαι σε ολους που κανουν αυτου του ιδους τα posts
Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μπορείς να μπεις στα Xp ή υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση? Αν μπορείς τότε υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που κάνουν αυτή τη δουλειά. Με λίγο google π.χ. http://pcsupport.about.com/od/tipstricks/ht/findxpkey.htm Btw ας αφήσουμε το moderation στους moderators.. Δε βλέπω το λόγο να κλειδωθεί το thread.
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 υπαρχει λυση. δες το βιντεο το εχω κανει και δουλευει
BILL5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 παιδια εβαλα ενα προγραμα αλα ο δισκος του παιδιου τον βλεπει fat16 και το αλο κοματι το βλεπει ntfs πως το εχει χρωρισει ετσι η ετερεια που πηρε το pc ε και τα windows τα περασε σε fat16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.