Προς το περιεχόμενο

Ελαφρία διανομή μόνο για Internet

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνοντας στο Ιντερνετ, βρήκα αυτές εδώ τις οδηγίες:

http://www.cyberciti.biz/faq/marvell-88w8335-chipset-netgear-wg311-pcicard-driver/

Σου περιγράφουν πως να κάνεις την κάρτα να δουλέψει. Τις έχεις δοκιμάσει και απέτυχαν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

σχετικό με τις κάρτες

http://linux-wless.passys.nl/query_alles.php?

Σου περιγράφουν πως να κάνεις την κάρτα να δουλέψει. Τις έχεις δοκιμάσει και απέτυχαν;

εσωτερικά δεν είναι όλες ίδιες

έχει σημασία ποιό είναι το chipset με το οποίο γίνεται η ασύρματη επικοινωνία

η "ιδια" κάρτα με με ένα chip Marvel δουλεύει, ενώ με άλλα δεν δουλεύει

αν έχει chipset Atheros, είσαι τυχερός

αυτό φαίνεται στον πίνακα που έβαλα πιό πάνω

γνώμη

α. κάνε δοκιμές με live cd για να δείς τι σε βολεύει, πριν να κάνεις εγκατάσταση

β. (αντ)άλλαξε την κάρτα

.

:mad: :mad: Παίδες απογοητεύτηκα.

Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και δοκίμασα το puppel στον υπολογιστή και ενώ τρέχει πολύ γρήγορα (για τις δυνατότητές του πάντα) η ασύρματη κάρτα δεν δουλεύει :cry::cry: .

Στενοχωρήθηκα λίγο να πω την αλήθεια γιατί σε σχέση με τα windows 98se που έχει πάνω, η διαφορά είναι χαοτική νομίζω.

Κάποια ιδέα ίσως για το πως θα μπορούσα να σώσω την κατάσταση;

Φίλε tritonas00 με το Debian Lenny Minimal-net Install που προτείνεις υπάρχει περίπτωση να δουλέψει;

Φίλε tritonas00 με το Debian Lenny Minimal-net Install που προτείνεις υπάρχει περίπτωση να δουλέψει;

Oχι οσον αφορα την καρτα αυτο ειναι γενικο θεμα του linux.Απλα το με guide που παρεθεσα μπορεις να εχεις ενα γρηγορο συστημα σε αργο hardware.

Eδω ειδες?

http://www.cyberciti.biz/faq/marvell-88w8335-chipset-netgear-wg311-pcicard-driver/

λενε πως δουλευει με τον driver των windows.

Γεια σας και πάλι. Αργησα να απαντήσω αλλά ας όψεται ο ελληνικός στρατός...

Λοιπόν, μπήκα στο μενού και από εκεί στον network wizard αλλά μου εντοπίζει μόνο την ethernet θύρα που έχει ο υπολογιστής.

Εψαξα λίγο και είδα πως το σύστημα έχει μέσα μόνο του το Ndiswrapper και προσπάθησα να του δώσω τον driver των windows όμως μου λέει ότι είναι .exe και ότι πρέπει να είναι σε .inf για να κάνει δουλειά. Τι πρέπει να κάνω;

Υπόψη σας δεν έχω μεγάλη εξοικείωση με το Linux όποτε οποιαδήποτε βοήθεια προσπαθήστε να είναι απλή. :-)

@Trapper

Αυτο το .exe ειναι λογικα αυτο-αποσυμπιεζομενο αρχειο που κανει εγκατασταση τους drivers στα windows. Δοκιμασε να το ανοιξεις αποσυμπιεζοντας το με winrar ή 7zip (μεσω wine). Προτεινω 7zip γιατι το προγραμμα ειναι κορυφαιο και παιζει αψογα σε wine.

Μα το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι στη διανομή αλλά στο πως θα κάνω την κάρτα να δουλέψει. Το .exe αρχείο (οι drivers) πως θα τους μετατρέψω σε .inf?

Αυτο λεω οτι ειναι αυτο-αποσυμπιεζομενο! To .exe!

Θα το κανεις ανοιγμα με το 7zip και θα βγαλεις ολα τα αρχεια και τους φακελους απο μεσα του. Σε καποιο απο αυτα θα ειναι και το .inf.

Ξερει κανεις αν το ndiswrapper δουλευει και με drivers για καμερα?

Βρηκα μια της trust, που φοραει πανω ενα τσιπακι της microdia, εφτιαξα το module απο το git repo που υπαρχει στο ιντερνετ, αλλα δεν ειδα εικονα.

Επισης, τι γινεται αν ο ndiswrapper πρεπει να "εξομοιωσει" παραπανω απο εναν drivers για windows?

Φίλε jim_p το προηγούμενο μήνυμά μου πήγαινε στον Iron_man21, όχι σε εσένα.

Προσπαθώ τώρα να κάνω αποσυμπίεση το .exe με το 7z αλλά μου λέει ότι το αρχείο δεν υποστηρίζεται :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...