aledjo Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 μα καλα τι λετε? δε το ξερετε το κολπο? αχ.. και σας ειχα για ψαγμενους/ες οποια θελει να μαθει το τροπο, να μου στειλει πμ θα απαντησω μονο σε γυναικες!
patentapc Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ίσως να μην είναι επί του θέματος! Αλλά παλιότερα είχα βρεί ένα προγραμματάκι και είχα χαζέψει πολλούς φίλους δεν θυμάμαι πως το λέγανε για να σας το πώ αλλά αν το ξέρει κάποιος ας το πει και σε μας! Ήταν ένα πρόγραμμα με το οποιο έγγραφες και φαινόταν σαν να τα είχε γράψει ο άλλος!!!!!
androu Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 discovery messenger κάπως έτσι αλλά δεν δουλεύει στο νέο Msn. Πάντως για τα offline δεν νομίζω να υπάρχει κάτι
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 μα καλα τι λετε? δε το ξερετε το κολπο? αχ.. και σας ειχα για ψαγμενους/ες οποια θελει να μαθει το τροπο, να μου στειλει πμ θα απαντησω μονο σε γυναικες! Ααα ok τότε θα κάνω καινούριο account!!:p:lol:
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ααα ok τότε θα κάνω καινούριο account!!:p:lol: θα πρεπει να βγουμε για καφε για να σου δειξω το τροπο... τωρα αν εσυ ντυθεις αναλογα και τα καταφερεις... τι να σου πω!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Σταθερή ποιότητα ο Αλέτζος.. /Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.