Stavros_DP Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Γεια σας, δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα εδω αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να δεις τα ατομα που ειναι συνδεδεμενοι ως ''εκτος συνδεσης'' ( ή απλα κρυφοι ) στο msn ?? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Έχω ψάξει ΠΟΛΥ τα Script του Live Messenger.. και αυτό που βρήκα και βγάζει μήνυμα ότι ο άλλος είναι Appear Offline με PopUp, είναι μια μούφα. Σου λέει ότι κάποιος είναι Appear Offline μόνο όταν πάει να σου γράψει μήνυμα, πράγμα ποντιακό γιατί αν σου γράψει θα είναι obvious η κατάστασή του Στη θέση σου θα τα παράταγα.. αλλά ΑΝ βρεις κάτι στείλε PM /Koritsi_Gia_PC
onty Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Γεια σας, δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα εδω αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να δεις τα ατομα που ειναι συνδεδεμενοι ως ''εκτος συνδεσης'' ( ή απλα κρυφοι ) στο msn ?? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Ασε την κοπελα ησυχη...:X:X
sam sam Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ασε την κοπελα ησυχη...:X:X χαχαχαχα ουτε και εγω εχω ακουση κατι. αν γινοταν λογικα-και λειτουργουσε-λογικα θα ειχε ακουστει....
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μα γιατί κάποιος από εδώ μέσα είχε πει κάτι ότι με το msn 9 μπορείς να δεις ποιος είναι offline??!!!Βασικά εγώ δεν έχω δει στο msn 9 να δείχνει τον άλλο offline!!
Stavros_DP Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Κοιταξτε καταρχας δεν ειναι αυτο που νομιζεις --onty-- ( χαχαχα ), αλλα καμια φορα θες σαν ανθρωπος να μπεις στο καλο σου το msn να μιλησεις με εναν ανθρωπο και ενω βλεπεις πως ειναι μονο 10 ατομα μεσα, ξαφνικα σου μιλαει ενας (κρυφος)που δεν θες να σου μιλησει γιατι π.χ. μιλαει πολυ...Στην αλλη περιπτωση οπου ηξερες ποιος ειναι ''κρυφος'' θα επαιρνες τα ''μετρα'' σου
vagpap Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μια λύση, είναι να κάνεις προσωρινά block αυτούς που δε θες να μιλήσεις ή να είσαι εσύ offline και να μιλάς στους άλλους πρώτος.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Κοιταξτε καταρχας δεν ειναι αυτο που νομιζεις --onty-- ( χαχαχα ), αλλα καμια φορα θες σαν ανθρωπος να μπεις στο καλο σου το msn να μιλησεις με εναν ανθρωπο και ενω βλεπεις πως ειναι μονο 10 ατομα μεσα, ξαφνικα σου μιλαει ενας (κρυφος)που δεν θες να σου μιλησει γιατι π.χ. μιλαει πολυ...Στην αλλη περιπτωση οπου ηξερες ποιος ειναι ''κρυφος'' θα επαιρνες τα ''μετρα'' σου Η καλύτερη λύσει είναι το Block, και να μη βάζεις παρλαπίπες ή ξεκάρφωτους στο MSN σου.. είναι ΠΟΛΥ προσωπικό, δεν είναι IRChat. /Koritsi_Gia_PC
Stavros_DP Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλα οσο αφορα το Block ναι το χερο αλλα γιατι απο την στιγμη που μπαινεις man να εισαι κρυφος ?
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Το είχα ψάξει αρκετά το θέμα παλιά αλλα δεν βρήκα τίποτα. Μάλλον δεν γίνεται αλλά αν βρει κανείς κάτι ας φωνάξει.
giorgos147 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλα οσο αφορα το Block ναι το χερο αλλα γιατι απο την στιγμη που μπαινεις man να εισαι κρυφος ? Εγώ τουλάχιστον για να βλέπω ποιος βγαίνει και ποιος μπαίνει Μη με πεις κουτσομπόλη!
giorgos147 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Η καλύτερη λύση είναι το uninstall. Αμέσως εσύ!...Στις ακραίες λύσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.