Προς το περιεχόμενο

Πως μπορεις να δεις τους ''κρυφους'' (εμφανιση εκτος συνδεσης) στο msn !!!

Stavros_DP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα εδω αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να δεις τα ατομα που ειναι συνδεδεμενοι ως ''εκτος συνδεσης'' ( ή απλα κρυφοι ) στο msn ?? :-) Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ;)

Δημοσ.

Έχω ψάξει ΠΟΛΥ τα Script του Live Messenger.. και αυτό που βρήκα και βγάζει μήνυμα ότι ο άλλος είναι Appear Offline με PopUp, είναι μια μούφα. Σου λέει ότι κάποιος είναι Appear Offline μόνο όταν πάει να σου γράψει μήνυμα, πράγμα ποντιακό γιατί αν σου γράψει θα είναι obvious η κατάστασή του :-(

Στη θέση σου θα τα παράταγα.. αλλά ΑΝ βρεις κάτι στείλε PM :P

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Γεια σας, δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα εδω αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να δεις τα ατομα που ειναι συνδεδεμενοι ως ''εκτος συνδεσης'' ( ή απλα κρυφοι ) στο msn ?? :-) Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ;)

Ασε την κοπελα ησυχη...:X:X:X

Δημοσ.
Ασε την κοπελα ησυχη...:X:X:X

χαχαχαχα

ουτε και εγω εχω ακουση κατι. αν γινοταν λογικα-και λειτουργουσε-λογικα θα ειχε ακουστει....

Δημοσ.

Μα γιατί κάποιος από εδώ μέσα είχε πει κάτι ότι με το msn 9 μπορείς να δεις ποιος είναι offline??:rolleyes:!!!Βασικά εγώ δεν έχω δει στο msn 9 να δείχνει τον άλλο offline!!:-D

Δημοσ.

Κοιταξτε καταρχας δεν ειναι αυτο που νομιζεις --onty-- ( χαχαχα ), αλλα καμια φορα θες σαν ανθρωπος να μπεις στο καλο σου το msn να μιλησεις με εναν ανθρωπο και ενω βλεπεις πως ειναι μονο 10 ατομα μεσα, ξαφνικα σου μιλαει ενας (κρυφος)που δεν θες να σου μιλησει γιατι π.χ. μιλαει πολυ...Στην αλλη περιπτωση οπου ηξερες ποιος ειναι ''κρυφος'' θα επαιρνες τα ''μετρα'' σου ;)

Δημοσ.

Μια λύση, είναι να κάνεις προσωρινά block αυτούς που δε θες να μιλήσεις ή να είσαι εσύ offline και να μιλάς στους άλλους πρώτος.

Δημοσ.
Κοιταξτε καταρχας δεν ειναι αυτο που νομιζεις --onty-- ( χαχαχα ), αλλα καμια φορα θες σαν ανθρωπος να μπεις στο καλο σου το msn να μιλησεις με εναν ανθρωπο και ενω βλεπεις πως ειναι μονο 10 ατομα μεσα, ξαφνικα σου μιλαει ενας (κρυφος)που δεν θες να σου μιλησει γιατι π.χ. μιλαει πολυ...Στην αλλη περιπτωση οπου ηξερες ποιος ειναι ''κρυφος'' θα επαιρνες τα ''μετρα'' σου ;)

Η καλύτερη λύσει είναι το Block, και να μη βάζεις παρλαπίπες ή ξεκάρφωτους στο MSN σου.. είναι ΠΟΛΥ προσωπικό, δεν είναι IRChat.

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Καλα οσο αφορα το Block ναι το χερο αλλα γιατι απο την στιγμη που μπαινεις man να εισαι κρυφος ? :D

Εγώ τουλάχιστον για να βλέπω ποιος βγαίνει και ποιος μπαίνει :-)

Μη με πεις κουτσομπόλη!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...