Προς το περιεχόμενο

Θέλω να κάνω install 2 φορές το ίδιο πρόγραμμα

Xaralambos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκεκριμένα το lineage2

θέλω να έχω τη δυνατότητα να παίζω σε 2 server ταυτόχρονα

αλλά δεν γίνεται να αλλάζω τα patch

προσπάθησα να κάνω copy paste το φάκελο στο program files :o αλλά δεν..

όταν προσπαθώ να ξανατρέξω το setup του παιχνιδιού μου εμφανίζει επιλογές όπως

modify-repair-remove ...

καμιά ιδέα

α!το laptop μου τρέχει vista(άν αυτό βοηθάει):o:o

ευχαριστώ για το χρόνο σας..

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί μόντα θες να κάνεις (δηλ. τί διαφορά θα είχε αν έτρεχε σε δύο instances). Τέλος πάντων, αν το παιχνίδι κοιτάει path/άλλες ρυθμίσεις που αποθηκεύοναι στο μητρώο δεν θα το ξεγελάσεις έτσι απλά.

Δημοσ.

χρησιμοποίησε το vmware και εγκατέστησε το εκεί το παιχνίδι, έτσι θα μπορείς να παίξεις σε 2 server ταυτόχρονα

Δημοσ.

Κανε Copy τον φακελο που έχεις κανει εγκατασταση το Lineage συνήθως είναι c:/program files/lineage II.Βάζεις τα patch που θέλεις σε όποιο copy θέλεις και τρέχεις το lineage2.exe

Δημοσ.

Ναι, με copy/paste δουλεύει κανονικά, δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετώπισες πρόβλημα. Είναι η πιο εύκολη λύση (αν και πιάνει χώρο :P). Δεν κοιτάει τίποτα στο μητρώο, οπότε δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Δεν ξέρω βέβαια εάν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία, στο C5 πάντως αυτός ο τρόπος δούλευε κανονικά.

Δημοσ.
Συγκεκριμένα το lineage2

θέλω να έχω τη δυνατότητα να παίζω σε 2 server ταυτόχρονα

αλλά δεν γίνεται να αλλάζω τα patch

προσπάθησα να κάνω copy paste το φάκελο στο program files :o αλλά δεν..

όταν προσπαθώ να ξανατρέξω το setup του παιχνιδιού μου εμφανίζει επιλογές όπως

modify-repair-remove ...

καμιά ιδέα

α!το laptop μου τρέχει vista(άν αυτό βοηθάει):o:o

ευχαριστώ για το χρόνο σας..

κοίτα από vista δε ξέρω , στα χp είχα πολλούς server διαφορετικούς στο program files. O υπολογιστής στο δείχνει ήδη εγκατεστημένο. Καταρχάς για να καταλάβω οι δύο server που θες είναι διαφορετικού chronicle ( δηλαδή έχουν το ίδιο client απλά αλλάζει το patch για τον καθένα?). Ας υποθέσουμε ότι θες να εγκαταστήσεις δύο διαφορετικούς server ίδιου chronicle( p.x. C5), βάζεις το cd εγκατάστασης, κάνει install. Έχεις λοιπόν έναν C5 client στο program files, τον κάνεις αντιγραφή και επικόλληση σε έναν εξωτερικό δίσκο ( για να το έχεις το αρχείο κάπου για να μη τρέχεις το cd). Περνάς το patch του πρώτου server στον φάκελο στο c:program files και μετά αλλάζεις το όνομα του αρχείου από lineageII στο όνομα του server. Για να περάσεις τον δεύτερο server κάνεις ένα copy του client από τον εξωτερικό δίσκο το επικολλάς στο c:program files και περνάς το patch του δεύτερου server στο client που έχεις επικολλήσει από τον σκληρό. Σε όλη αυτήν την διαδικασία που παρουσιάστηκε το πρόβλημα? Δεν έχω καταλάβει...

Δημοσ.

θα δοκιμάσω να κάνω copy paste το system του παιχνιδιού..

-οι σέρβερ μου θέλω να τρέξω είναι και οι 2 σε gracia2

οπότε δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα..

ευχαριστώ για το χρόνο σας..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...