Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Συζητηση γηια το τιποτα ρε pars.... Θα πω το τετριμμενο γιατι ακριβως διαβαζεις/κανεις post στο συγκεκριμενο thread?
parsifal Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μια χαρά είναι η συζήτηση. Συνεχίζουμε, on topic...
kurokokoro Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 VLC aMSN gVim spybot putty winrar αυτά έχω στο δικό μου.
Iron_man21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 όσο για προγράμματα Windows [microsoft]: 1]AVG 2]NetVeda Safety.Net 3.8 3]Nokia Pc Suite 4]AstroBurn 5]Bitcomet 6]Skype 7]Safari 8]TeamViewer 9]Bs Player 10]pandora recovery Όσο αφορά για Linux έχω πολλά προγραμματά, όμως κοιτάω πάντα να έχω μαζί μου το damn small linux!
metatron Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 μια από τις αγαπημένες μου geek ασχολίες μου είναι να εξοπλίζω το stickάκι μου (2 giga με μόνο 350 mb ελεύθερα πλέον) με portable apps. για κάθε ενδεχόμενο, οπότε αυτό το topic το γουστάρω πολύ κ θεωρώ ότι είναι κ πολύ χρηστικό! παραθέτω το δικό μου "οπλοστάσιο" (όλα portable εκδόσεις) : Auto Gordian Knot 2.55 (για divx-xvid) avisub (υπότιτλοι) BonkEncPortable (audio converter) Cathy (αρχειοθετήσεις) ccsetup214 (ccleaner - registry) ClamWinPortable (antivirus) ConvertXtoDVDPortable (convert avi κτλ σε dvd) DVD2ONE (dvd 9 σε dvd 5) DVDFab Platinum 5.2.3.0 (dvd rip) EraserPortable (για διαγραφή αρχείων) EverestPortable (το γνωστό everest στην ultimate edition) FirefoxPortable (browser...) FreeCommanderPortable (windows explorer) GetDataBackPortable (recovery program) GIMPPortable (επεξεργασία φωτογραφίας) hfs (file transfer) hjsplit (για κόψιμο κ ράψιμο αρχείων σε κομμάτια) InfraRecorderPortable (burning software) JkDefragPortable (ανασυγκρότηση δίσκων) kmp (ο kmp media player) Magenta Polylexicon v.2.20 (λεξικό τρίγλωσσο) MalwarebytesPortable (anti spy ware) Microsoft Office 2007 Greek Portable (office) mIRC.6.31.Portable (mirc) MozBackup-1.4.8-EN (για επαναφορά των backups του fire fox) mp3tagv241setup (tag editor) MWSnap300 (tool για screenshots) nrg2iso (μετατροπή *nrg σε *iso) Paragon Drive Copy 8.5 Professional (clone disk software) PeerGuardian (το γνωστό...) PidginPortable (messenger) PopCornAudioConverter (audio converter) Portable Avira UnErase Personal (επαναφορά κατά λάθος σβησμένων αρχείων) Portable Foobar2000 (audio player) Portable MPEG Audio Scissors (κόψιμό ράψιμο mp3) Portable_Winavi_8.0 (convert avi κτλ σε dvd) SkypePortable (skype 4) smsniff (wifi ) SumatraPDFPortable (pdf reader) SunbirdPortable (organizer) TeamViewerPortable_en (remote desktop) txt2vobsub (υπότιτλοι) UnlockerPortable (το γνωστό unlocker...) jDownloader (download manager - rapidshare...) μtorrent (torrent client) VirtualDubPortable (video edit) vlc-0.9.8a (media player) Windows Live Messenger 2009 (messenger) WinRARPortable (winrar) wirelesskeyview (...) το σκεπτικό μου ήταν να έχω πάνω μου (μιας και δουλεύω σε αρκετούς διαφορετικούς υπολογιστές) software για κάθε ενδεχόμενο...!
gf030 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μεχρι πριν δυο μηνες ειχα winrar, antivirus, antispyware, portable firefox, portable photoshop και αλλα πολλα. Τωρα μονο ubuntu 8.10:-)
Αδμιν Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλα ολα τα αλλα, το Photoshop τι το ηθελες στο φλασακι;
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Για μερικούς (όπως και για μένα) χρειάζεται... μια αλλαγή σε μια μακέτα, μια μικρή τσάκα- τσάκα, χρειάζεται
gf030 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλα ολα τα αλλα, το Photoshop τι το ηθελες στο φλασακι; Δεν ειχα "ανακαλυψει" το Gimp.
parsifal Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Σβήστηκαν 5 offtopic posts. Το παραθέτω πάλι, για όσους δεν το είδαν την πρώτη φορά: Μια χαρά είναι η συζήτηση. Συνεχίζουμε, on topic... Μη με κάνετε να επαναλαμβάνομαι συνεχώς παρακαλώ. Όσοι δεν έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στο thread, οφείλουν να απέχουν από αυτό.
Jojos170304 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Σε δύο mini usb sticks 8gb έκαστο έχω στο ένα τα MyDocuments κ στο άλλο όλα μου τα email με profile στο icedove να τα τραβάει όλα κ να τα αποθηκεύει όλα εκεί.
nickarmy Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 nero 9 acronis true image λιγη μουσικη και βίντεο
ababapanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 εγω πολλα mp3, nero, winrar, acronis, bookmarks , επαφες κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις