Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στο φορουμ,

ανοιξα αυτο εδω το ποστ για να γραψει ο καθενας τι εχει παντα μαζι του σε ενα USB στικακι.

Εγω εχω ενα 8gb παντα μαζι μου, που μεσα εχω

to winrar

to flashget

spydoctor

ενα παιχνιδι ταβλι

λιστα xcell με επαφες και κωδικους μου

και μερικα αγαπημενα μου mp3

εσεις?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

λιστα xcell με επαφες και κωδικους μου

Το συγκεκριμμενο θα ελεγα να το αποφυγεις.Αυτο κανω εγω τουλαχιστον.Σε περιπτωση που χαθει το stick να μην σε ενοχλησει κ ιδιαιτερα.

Oσον αφορα τα apps,εχω μεσα τα περισσοτερα απο το http://portableapps.com/

Aν κανεις κ ενα search για portable στο forum θα παρεις μερικες ιδεες.

Δημοσ.

bill777 μήπως αντί για excelόφυλλο με τα passwords, να είχες μαζί σου κάτι σαν κ αυτο;

Αδμιν ποια διανομή ακριβώς είναι αυτή;

Δημοσ.

Εγώ στο 8άρι έχω έναν φάκελο "after format"... 4gb προγράμματα και δεν ασχολούμαι με δίκτυο και βάλε- βγάλε.

Είχα μια σειρά από portable αλλά τόσα χρόνια δεν το χρησιμοποίησα ούτε μια φορά.

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ στο 8άρι έχω έναν φάκελο "after format"... 4gb προγράμματα και δεν ασχολούμαι με δίκτυο και βάλε- βγάλε.

Αυτα τα after format dvd που εχω γραψει,ζητημα να τα χω χρησιμοποιησει στο δικο μου pc 5 φορες..Μια ζωη outdated ειναι(γ@μω τον μερφυ και τους κανονες του) και παλι με δικτυο μπλεκω.

Απτην αλλη για με ενα live usb που εχω βρει,σε ενα 4αρι εχω βαλει windowsxp,damn small linux,backtrack και μαζι με τα απαιρατητα portable(firefox,imgburn κλπ)εχω βρει την υγεια μου.

Δημοσ.
Το συγκεκριμμενο θα ελεγα να το αποφυγεις.Αυτο κανω εγω τουλαχιστον.Σε περιπτωση που χαθει το stick να μην σε ενοχλησει κ ιδιαιτερα.

Oσον αφορα τα apps,εχω μεσα τα περισσοτερα απο το http://portableapps.com/

Aν κανεις κ ενα search για portable στο forum θα παρεις μερικες ιδεες.

Και εγώ απο εκεί έχω τα περισσότερα(αποσυμπιεστήρι,το gimp αν τυχών χρειαστεί και άλλα διάφορα :P)

• Moderators
Δημοσ.
Για αυτό είναι στον stick-άκη... για να μπαίνουν οι νέες εκδόσεις...

Δεν παραπονιεμαι ρε συ για τα dvd που καιω.Παραπονιεμαι πως οποτε μου χρειαστηκε,ειχα παλαιοτερες εκδοσεις;)

Οποτε απτο να κανω εγκαταστασεις μετα απο format,το χω κοψει το αθλημα.Εχω 3-4 image του σκληρου μετα απο format με ολα τα προγραμματα που θεωρω απαραιτητα σε"παρθενα"κατασταση σε σκληρους,2-3 dvd και εχω το κεφαλι μου ησυχο.Στη χειροτερη θα κανω ενα update σε καποια απ αυτα και ειμαι οκ.

Τωρα αν αλλαξω μητρικες και ιστοριες..ε,εκει τον κανω τον κοπο 1 φορα στα 1.5-2 χρονια:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Αδμιν ποια διανομή ακριβώς είναι αυτή;

Fedora Linux

με custom (minimal) iso φτιαγμενο με το Revisor

και το USB φτιαγμενο με το Fedora Live USB Creator.

Επισης, μεσα υπαρχει o Opera Browser που με τη λειτουργια Opera Link ειναι παντα synced με τον Opera στο desktop και τον Opera Mini στο κινητο.

Δημοσ.
Εγω εχω βαλει με τη σειρα.......... τυρι, ρυζι, καφε, γαλα..... καμπα. Μα τι posts ειναι αυτα? Που ειναι ο λυκος?

Εξήγησε λίγο που βλέπεις πρόβλημα στα μέχρι τώρα posts.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...