foivos24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους (καλημέρα βασικα) δεν μπορώ να εγκαταστησω το καινούριο messenger όλο πάει να κάνει την εγκατάσταση και ολο προς το τέλος καει rolling back και δεν κάνει εγκατάσταση ποτέ και είναι τόσο σπαστικο. Καινούριο φαινομενο είναι αυτό?Στο τέλος μου λέει δεν έγινε η εγκατάσταση προσπα8ηστε αργότερα…συνεχεια το ιδιο πραγμα,Εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ δεν γινεται τιποτα. Το εχει πα8ει κανεις αλλος αυτο?
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ...και δεν χαίρεσαι ; ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ είναι ο wlm 9 ... 8άρης και ξερό ψωμί.... (κοίτα να τον εγκαταστήσεις, και μετά να έρχεσαι να μας λες "παιδιά δεν μπορώ να βγάλω αυτόν τον άθλιο τον 9 για να βάλω τον 8..... ) ...παρ' όλ' αυτά, δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό δίσκου ΚΑΙ μήτρωου με το Ccleaner (κάπου στις επιλογές λέει για καθαρισμό μόνο αρχείων παλαιότερων των 48 ωρών......ξε-τσέκαρέ το), restart, και ξανά-μανά δοκίμασε το update
jtsc21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 το προβλημα αυτο τοχα και εγω.λυθηκε κανοντας με το ccleaner (οπως λεει και ο washcloud απο πανω) ενα "καθαρισμο"
foivos24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 το προβλημα αυτο τοχα και εγω.λυθηκε κανοντας με το ccleaner (οπως λεει και ο washcloud απο πανω) ενα "καθαρισμο" εμενα τποτα. Εκανα ολα οσα προαναφερατε (ξετικ κ κα8αρισμο δισκου) μεχρι και το TuneUp Utilities 2009 gia to registry εβαλα αλλα τπτ. Στη τελικη μου σπασε τα νευρα και μολις πηγε να κανει rolling back πατουσα επιμονα ακυρωση ακυρωση και το φρικαρα! μπλοκαρε κολισε και δεν προλαβε να μου το παρει πισω ο βοη8ος εισοδου!!! και ετσι εχω το wlm 9 !! κορυφη ετσι? απο σφαλμα εχω το προγραμμα. Ουτε hack να του κανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.