PrimitiveSix Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα στο Google Earth και θέλω βοήθεια.Το έκανα install κανονικα αλλά όταν το τρέχω δεν μου εμφανίζει την γη και από ότι παρατήρησα δεν συνδέεται στον server,αυτό όμως δεν συμβαίνει όταν το τρέχω με δικαιόματα root ( sudo googleearth) τότε δουλεύουν όλα τέλεια...πως μπορω να το κάνω να τρέχει κανονικά χωρίς να χρησιμοποιώ console και root ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Το εκτελεσιμο του google earth, τι permissions εχει? >ls -l `which googleearth` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δες και εδώ μερικές λύσεις από προβλήματα που έχουν αναφερθεί https://help.ubuntu.com/community/GoogleEarth Πες μας και τι κάρτα γραφικών έχεις και αν χρησιμοποιείς κάποιον driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrimitiveSix Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 οοοκ δεν υπαρχει πια προβλημα. thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.