Αρχέλαος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μπόρει ένα απο τα χειρότερα FPS α γίνει ακόμα χειρότερο? Απάντηση: Nαί μπορεί! Πώς??? Με το να αυξηθούν ακόμα πιο πολύ οι ήδη αυξημένες απαιτήσεις! Ρε άντε στο *$#$## που θα αλλάξω εγώ Η/Υ επειδή κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι που για να το παίξεις πρέπει να έχεις Η/Υ της ΝΑΣΑ!!!ΟΥΣΤ!!! Τι να λέμε τώρα τα πάντα όλα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εννοείται ότι ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο Μπόρει ένα απο τα χειρότερα FPS α γίνει ακόμα χειρότερο? Απάντηση: Nαί μπορεί! Πώς??? Με το να αυξηθούν ακόμα πιο πολύ οι ήδη αυξημένες απαιτήσεις! Ρε άντε στο *$#$## που θα αλλάξω εγώ Η/Υ επειδή κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι που για να το παίξεις πρέπει να έχεις Η/Υ της ΝΑΣΑ!!!ΟΥΣΤ!!! Τι να λέμε τώρα τα πάντα όλα! hm κάτι μου φαίνεται ότι δεν διάβασες
Αρχέλαος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 hm κάτι μου φαίνεται ότι δεν διάβασες Οντως ήταν ψέμα! Αλλα Crysis 2 πιστεύω θα βγεί σίγουρα! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλάκα απο την αλήθεια απέχει ελάχιστα νομίζω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 καλά ότι θα αυξηθούν οι απαιτήσεις είναι σχεδόν αυτονόητο... και ναι θα βγουν αλλά 2 Crysis (είναι τριλογία)
takos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ψεματα J2gr αφου η νεα μιχανη μπορει να πεξει σε x-box ισος ps3 σιμφονα με το demo video. προβλεπω τρελο live multy-player. http://www.youtube.com/watch?v=W8rZkTlV_0c&feature=related
john2gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Βασικά πέρα από την πρωταπριλιά, η Crytek στην GDC09 είπε ότι έχει στα σκάρια κάτι με την CryEngine2. CryEngine2 = PC exclusive οπότε ίσως μάθουμε κάτι παραπάνω στην Ε3 With all the focus on the engine, what projects is Crytek working on internally? "That I can't talk about [laughs]." Are some of them based on CE2? "Yeah." said Yerli. Would they be shown off at E3 this year? "Could be," said Yerli PS: Το topic ας γίνει Locked ή Delete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.