Προς το περιεχόμενο

Στο παρατσάκ δεν χωράνε σε double layer

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά τα βιντεάκια είναι divx avi, ένα αρχείο δηλαδή χωρίς ξεχωριστό για τον ήχο, εκεί τί γίνεται? θα έχω πάλι απώλειες και εάν ναι... μεγάλες?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπαρχή και η επιλογή overburn του δίσκου χωρίς όμως εγγυημένο αποτέλεσμα.

χμμ δεν πειράζει, καιώ και άλλο δισκάκι άμα δεν κάνει, αλλά παλαιότερα άκουγα πως

το overburn είναι επικίνδυνο και να χαλάσει το writter? ισχύει και επίσης πόσα MB παραπάνω να γραφτούν με το τρόπο αυτό?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ----------

αν βαλεις ολα τα αρχεια σε ενα φακελο και τα ζιπαρεις κανα 2 φορες με winrar θα γινει τιποτα;

μπα τα συμπιεστικά δεν κάνουν δουλειά με ήδη συμπιεσμένα αρχεία video (divx)

Δημοσ.
χμμ δεν πειράζει, καιώ και άλλο δισκάκι άμα δεν κάνει, αλλά παλαιότερα άκουγα πως

το overburn είναι επικίνδυνο και να χαλάσει το writter? ισχύει και επίσης πόσα MB παραπάνω να γραφτούν με το τρόπο αυτό?

πρωτη φορα το ακουω αυτο, το θεμα ειναι αν μπορεσει το writter να το κανει... ποιο εχεις ;

Δημοσ.
Υπάρχει και η επιλογή overburn(αν καταφέρει το dvd-rw) του δίσκου χωρίς όμως εγγυημένο αποτέλεσμα

εγώ πάντως δεν του το προτείνω, ακριβώς για τον λόγο που είπες...

παιδιά τα βιντεάκια είναι divx avi, ένα αρχείο δηλαδή χωρίς ξεχωριστό για τον ήχο, εκεί τί γίνεται? θα έχω πάλι απώλειες και εάν ναι... μεγάλες?

κανένας από εμάς πριν δεν μίλαγε για "ξεχωριστά" αρχεία. Την εικόνα και τον ήχο ΕΝΟΣ βίντεο, μπορείς να τις "κουμαντάρεις" ξεχωριστά. Όσο περί "απωλειών", δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις στην πράξη - αλλά για 'μενα οι απώλειες δε θα είναι μεγάλες

για το writer δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, και ούτε και νομίζω - σίγουρα το δισκάκι που θα προκύψει παίζει να πάει στράφι. Όσον αφορά το "έξτρα", ίσως όσα περίπου χρειάζεσαι και 'συ...Πχ στα cd θυμάμαι ήταν κάτι 10άδες MB

αν βαλεις ολα τα αρχεια σε ενα φακελο και τα ζιπαρεις κανα 2 φορες με winrar θα γινει τιποτα;

μπα τα συμπιεστικά δεν κάνουν δουλειά με ήδη συμπιεσμένα αρχεία video (divx)

έτσι ακριβώς

Στην τελική, νομίζω το καλύτερο είναι να τα χωρίσεις σε 2 δισκάκια dl :P

(από 4.5 περίπου GB το καθ' ένα)

Δημοσ.
πρωτη φορα το ακουω αυτο, το θεμα ειναι αν μπορεσει το writter να το κανει... ποιο εχεις ;

Έχω το Sony/ΝEC/Optiarc 7173A, ξέρεις κάτι καλό γιαυτό?

Δημοσ.

...για τους τελευταίους που δεν πρόσεξαν, έχω πεί πως έχω mac... λοιπόν, έβαλα το handbreak οκ και μου τα συμμάζεψε εύκολα και γρήγορα. Τώρα το θέμα είναι, μπορεί το handbreak ένα mkv αρχείο να μου το κάνει DVD5 format?

Δημοσ.

..δεν υπάρχει "DVD5" φορμάτ.

(το DVD5 αναφέρεται στην κατασκευή του δίσκου = single layer, πράγμα που δεν έχει καθόλου να κάνει με την ποιότητα των αρχείων που θέλεις να κάψεις)

"Eννοείς" MPEG2 φορμάτ ( = "ποιότητα dvd")

...Από δε mac δεν έχω ιδέα.

Από την άλλη πάλι, μέχρι στιγμής λέγαμε (νομίζω) ότι ήθελες να κάψεις MPEG4 (καλή ώρα σε .mkv container) αρχεία (πιο "συμπιεσμένα", άρα και κατώτερης, από "dvd ποιότητας").

Τώρα θέλεις λες ΚΑΙ μετατροπή σε MPEG2 ; ! Εκτός κι αν κάτι δεν το είπες σωστά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...