100 010 00 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 αυτο οντως το ηθελα και εγω αλλα δε νομιζω να φερνουν ή να βγαζουν τωρα πια ΑΡ + switch (τουλαχιστον εδω ελλαδα), για αγνωστο και ακατανοητο για μενα λογο και αναγκαζομαι και βαζω switches οταν χρειαζομαι
orck Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 χμμμ... μαλλον διαβασα λιγο βιαστικα την ερωτηση το xbox δεν συνδεεται ασυρματα; Δες ταραζομαι...... αν βαλει ασυρματο ρουτερ απο τη μια?.......... απο την αλλα δε θελει AP για να δικτυωθει? Πως θα συνδεθει στο ασυρματο ρουτερ? με τη σκεψη?
tempo Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δυστυχώς όχι το xbox δεν συνδέεται ασύρματα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν πάρεις το ειδικό ανταπτοράκι το οποίο όμως είναι πανάκριβο (60ευρώ νομίζω)
pournaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 παιδια εγω εδω και δυο χρονια εχω αυτο το οποιο κανει παπαδες.το ψαχνω τωρα γιατι χρειαζομαι αλλο ενα και δεν βρισκω.αν το βρεις πουθενα χτυπα το χωρις σκεψη.ειμαι πολυ ευχαριστημενος μαζι του. Για ψαξτο λιγο εδω, ισως εχει στοκ http://www.memonet.gr/product_info.php?products_id=4178
johzaf Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Υπάρχουν Α/Ρ που μπορούν να δουλέψουν και σαν client, έχω τέτοιο το Linksys WRT54GS έχει hub και μάλιστα μπορεί να παίξει και σαν bridge, αρκεί να του φορτώσεις το κατάλληλο firmware. Προσωπικά σε ένα τέτοιο συνδέω το PS3 και τον δορυφορικό δέκτη (dreambox) και τα συνδέω ασύρματα με το modem router Thomson 585v7. Αυτά.
F33L Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 To asyrmato router ειναι κανεισ την ουσια οτι κανει ενα WAP μονο που εχει και την εξτρα δυνατοτητα να μπαινει και στο νετ μεσω adsl? η διαφορα φιλε μου με απλα λογια και χαμηλους τονους ειναι οτι τo 99% των adsl routers ΔΕν πεζουν σε client mode δηλαδη να συνδεθουν πανω σε αλλο access point
Nik0s Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 η διαφορα φιλε μου με απλα λογια και χαμηλους τονους ειναι οτι τo 99% των adsl routers ΔΕν πεζουν σε client mode δηλαδη να συνδεθουν πανω σε αλλο access point Μαλιστα. Εκτος απο αυτο ομως στις αλλες λειτουργιες τους εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα? Δηλαδη τα WAP μπορουν νε δεχτουν συνδεσεις απο ασυρματες καρτες δικτυων και να κουμπωσεις πανω τους adsl γραμμη? πσ. Για ασυρματα μιλαμε παντα ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.