tempo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 καλησπέρα, μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο wireless access point το οποίο όμως να βγάζει απαραίτητα 2 (ή περισσότερες) θύρες ethernet για ενσύρματη δικτύωση? Θέλω να λαμβάνει ασύρματα το σήμα απο το router και να μοιράζει internet σε 2 ή περισσότερες συσκευές (πχ υπολογιστή, xbox 360) ευχαριστώ
100 010 00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιο πραγμα που ζητας γιατι το AP παιζει το ρολο του ενος αορατου καλωδιου παντα. Βαλε switch μετα με 20 ευρω. Αν παρεπιπτοντως βρεις ....... πεστο γιατι με ενδιαφερει
orck Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ενα οποιοδηποτε ρουτερ ADSL με WIFI θα βγαλει τουλαχιστον 3 θυρες ethernet δες εδω και εδω διαλεξε ενα που σου αρεσει και ξαναποσταρε να παρεις συγκεκριμενη γνωμη
100 010 00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ενα οποιοδηποτε ρουτερ ADSL με WIFI θα βγαλει τουλαχιστον 3 θυρες ethernetδες εδω και εδω διαλεξε ενα που σου αρεσει και ξαναποσταρε να παρεις συγκεκριμενη γνωμη Δε θελει ρουτερ ρε φιλε..... AP θελει ο ανθρωπος, μην απαντατε εχει ηλιο οταν ρωτουν τι ωρα ειναι........... το ενα παιζει ρολο του server και το αλλο του client......... μερα με τη νυχτα δλδ
Nik0s Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δε θελει ρουτερ ρε φιλε..... AP θελει ο ανθρωπος, μην απαντατε εχει ηλιο οταν ρωτουν τι ωρα ειναι........... το ενα παιζει ρολο του server και το αλλο του client......... μερα με τη νυχτα δλδ Wireless Access Point δεν ειναι το ιδιο πραγμα με Aσυρματο Ρούτερ?
tempo Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιο πραγμα που ζητας γιατι το AP παιζει το ρολο του ενος αορατου καλωδιου παντα. Βαλε switch μετα με 20 ευρω. Αν παρεπιπτοντως βρεις ....... πεστο γιατι με ενδιαφερει ότι υπάρχει, υπάρχει είχα δει ένα τυχαία πριν απο μερικές ημέρες άλλα δεν θυμάμαι που και τώρα ψάχνω και δεν βρίσκω. (πλαίσιο και e-shop δεν μπορώ να βρώ!) πάντως έχω access point άλλα δεν με βολεύει η λύση με το swtich γιαυτό ψάχνω κάτι που να τα έχει και τα 2 μαζί. Μάλιστα το access point το πουλάω (μαζί ή χωρίς το switch 5 θέσεων - έχω βάλει σχετική αγγελία στο insomnia)
pournaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Linksys WRT54GS 802.11g Wireless LAN Access Point & 4-Port Router w/SpeedBooster http://www.geeks.com/details.asp?InvtId=LICWRT54GS-RM-PB-R&cpc=RECOM Προσοχη, εχει διαφορα απο το απλο WRT54G (χωρις το S), το οποιο εχει μονο μια πορτα.
100 010 00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Wireless Access Point δεν ειναι το ιδιο πραγμα με Aσυρματο Ρούτερ? Αν ηταν το ιδιο δε θα ηταν λογικο να ειχαν και ενα μονο...... μοναδικο ονομα. Οχι δεν ειναι το ιδιο. Το ασυρματο ρουτερ εχει dsl πορτα που δεν εχει το ΑΡ, ειναι μονο server και οχι client σαν το ΑΡ (με εξαιρεσεις) κ.λ.π. Εν ολιγοις το ΑΡ ειναι για αναμεταδοση του σηματος που παιρνει απο ασυρματο ρουτερ. Αυτο που λεει ο αποπανωφ κανει.... ειναι βεβαια και ρουτερ (οχι μοντεμ ρουτερ) μαζι, αλλα δε σε χαλαει.
Nik0s Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αν ηταν το ιδιο δε θα ηταν λογικο να ειχαν και ενα μονο...... μοναδικο ονομα. Οχι δεν ειναι το ιδιο. Το ασυρματο ρουτερ εχει dsl πορτα που δεν εχει το ΑΡ, ειναι μονο server και οχι client σαν το ΑΡ (με εξαιρεσεις) κ.λ.π. Εν ολιγοις το ΑΡ ειναι για αναμεταδοση του σηματος που παιρνει απο ασυρματο ρουτερ. Αυτο που λεει ο αποπανωφ κανει.... ειναι βεβαια και ρουτερ (οχι μοντεμ ρουτερ) μαζι, αλλα δε σε χαλαει. Δηλαδη ειναι ασυρματο ρουτερ το οποιο δεχεται ασυρματες συνδεσεις πανω του με αποκομμενη λειτουργιαι του modem?
100 010 00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Οχι φιλε μου δεν ειναι ρουτερ....... ειναι WAP (Wirelless Access Point). Αντι να βαλεις καλωδιο δικτυου, βαζεις αυτο και δικτυωνεσαι ασυρματα
Nik0s Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μα ακι με το ασυρματο ρουτερ αυτοματα δεν δικτυωνεσαι?
orck Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μην ταραζεσε δεν υπαρχει λογος εαν βαλει ενα μοντεμ-ρουτερ ασυρματο στην θεση που εχει το ενσυρματο μοντεμ τωρα δεν θα κανει την δουλεια του; εαν οχι γιατι; η απλα προτιμας τα διακριτα εξαρτηματα σε σχεση με ολα σε ενα; Δε θελει ρουτερ ρε φιλε..... AP θελει ο ανθρωπος, μην απαντατε εχει ηλιο οταν ρωτουν τι ωρα ειναι........... το ενα παιζει ρολο του server και το αλλο του client......... μερα με τη νυχτα δλδ
Nik0s Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Οχι φιλε μου δεν ειναι ρουτερ....... ειναι WAP (Wirelless Access Point). Αντι να βαλεις καλωδιο δικτυου, βαζεις αυτο και δικτυωνεσαι ασυρματα To asyrmato router ειναι κανεισ την ουσια οτι κανει ενα WAP μονο που εχει και την εξτρα δυνατοτητα να μπαινει και στο νετ μεσω adsl?
100 010 00 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μην ταραζεσε δεν υπαρχει λογοςεαν βαλει ενα μοντεμ-ρουτερ ασυρματο στην θεση που εχει το ενσυρματο μοντεμ τωρα δεν θα κανει την δουλεια του; εαν οχι γιατι; η απλα προτιμας τα διακριτα εξαρτηματα σε σχεση με ολα σε ενα; Δες ταραζομαι...... αν βαλει ασυρματο ρουτερ απο τη μια?.......... απο την αλλα δε θελει AP για να δικτυωθει? Πως θα συνδεθει στο ασυρματο ρουτερ? με τη σκεψη?
astrea966 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 παιδια εγω εδω και δυο χρονια εχω αυτο το οποιο κανει παπαδες.το ψαχνω τωρα γιατι χρειαζομαι αλλο ενα και δεν βρισκω.αν το βρεις πουθενα χτυπα το χωρις σκεψη.ειμαι πολυ ευχαριστημενος μαζι του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.