Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό περιοδικό Τεχνολογίας

prasin0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυκλοφορεί ένα καινούριο περιοδικό με τεχνολογικά θέματα γραμμένο στα Ελληνικά. Σύμφωνα με το web site του περιοδικού (http://www.gratis.com.cy) βασική ιδεολογία του είναι να είναι διαθέσιμο στους αναγνώστες δωρεάν εξού και το όνομα Gratis Technology Magazine, λέξη λατινικής προέλευσης που σημαίνει ακριβώς «χωρίς χρέωση». Το περιοδικό αναφέρει ότι έχει σαν στόχο να παρέχει έγκυρες και έγκαιρες πληροφορίες στους αναγνώστες του, με τα τελευταία νέα της τεχνολογίας, τα οποία παρουσιάζονται σε ένα υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικό περιοδικό με φρέσκο τρόπο παρουσίασης και προσιτό περιεχόμενο για όλων των επιπέδων λάτρεις της τεχνολογίας.

Το περιεχόμενο είναι αρκετά πλούσιο και ευανάγνωστο ακόμα και από άτομα με περιορισμένες τεχνικές γνώσεις. Επίσης ο τρόπος παρουσίασης του περιοδικού είναι πρωτότυπος αφού εκτός απο την PDF έκδοση του, είναι διαθέσιμο σε μορφή Page-Flip, δηλαδή σαν animation πραγματικού περιοδικού.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον...Άντε να αρχίζουν να βγαίνουν sites,περιοδικά etc για την τεχνολογία...

Φίλε του έβαλα vote και μετά πάτησα duqq δεν ξέρω άμα έκανα κακό

• Super Moderators
Δημοσ.

ωραίο site, μου άρεσαν οι επιλογές χρωμάτων και η δομή του γενικότερα...μου φάνηκε κάπως βαρύ αλλά μάλλον φταίνε τα torrents που έχω ανοιχτά :P

Είναι απλά τέλειο. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τόσο εντυπωσιακό

καλά κόψε κάτι μάστορα, γίνεσαι σαν τον Λιάπη που είχε εντυπωσιαστεί από τον ΗΣΑΠ... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...