Προς το περιεχόμενο

DFI LANPARTY UT X58-T3EH8 και GIGABYTE GA-EX58 EXTREME ποια και γιατι;

anarxos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τιποτα δεν πειραζεις.ετοιμο και ταπωμενο ειναι.τα σωληνακια θα βαλεις μονο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:24 ----------

δηλ αν πεις να βαλεις νερακι ουσιαστικα θα πρεπει να αλλαξεις ολο το συστημα μιας και αυτο που εχει ειναι μονο για το τσιπσετ χ58 .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:12 ----------

Ειχα την εντυπωση οτι αυτο το μαραφετη κανει δουλεια ,, αν ειναι οπως το λες τοτε δεν υπαρχει καμμια απολυτος διαφορα απο την ud5.

συγνωμη που θα σου κανω μια ασχετη ερωτηση.σε χ38-χ48 τι θερμοκρασιες εχεις δει?42 ειναι μεγαλη για χ58?

Δημοσ.
τιποτα δεν πειραζεις.ετοιμο και ταπωμενο ειναι.τα σωληνακια θα βαλεις μονο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:24 ----------

συγνωμη που θα σου κανω μια ασχετη ερωτηση.σε χ38-χ48 τι θερμοκρασιες εχεις δει?42 ειναι μεγαλη για χ58?

για χ48 -38 δεν ξερω να σου πω,, πριν ειχα την ga ex58 ud5 και χαλασε ,, εν αναμονη πιστωσης ψαχνω αντικαταστατρια,, εκει ειχα με noctua tcase 26-27 , θερμοκρασια πυρηνων 30- 31 περιπου και χ58 : 50 βαθμους

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ----------

προσεξε ομως τωρα ,, πισω απο την μητρικη εκοψα την βαση του κουτιου και προσαρμοσα εναν ανεμιστηρα 120 , οπως στο σπιντο,, ενω στο πλαινο του κουτιου εβαλα εναν 17 ανεμιστηρα,, η θερμοκρασια στο χ58 κατεβηκε στους 36-37 βαθμους

Δημοσ.

αρα καλα ειναι.τραβα παρε μια και μην ανυσηχεις.δεν εχει προβληματα.τα παιδικα με τα μπιος αλλα το παλευουν τα παιδια.

Δημοσ.
αρα καλα ειναι.τραβα παρε μια και μην ανυσηχεις.δεν εχει προβληματα.τα παιδικα με τα μπιος αλλα το παλευουν τα παιδια.

να σε ρωτησω κατι; στη γυναικα σου ειπες οτι πηρες μητρικη 300€;;:shifty:

Δημοσ.

παλαβος εισαι?με κυνηγαει συνεχεια που σκορπαω τα λεφτα σε πι-σι!που να ηξερε και την υδροψυξη που ετοιμαζω!:P

Δημοσ.

το φανταστικα, !!!!! τα μαμιμενα σαν ναρκωτικα ειναι , λιγο το ενα λιγο το αλλο το χερι ολο στη τσεπη ειναι και ολοκληρωμενο συστημα δεν εχεις ποτε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:04 ----------

νοτιε αρχιζω και κλεινω προς dfi μερια.

Δημοσ.
το φανταστικα, !!!!! τα μαμιμενα σαν ναρκωτικα ειναι , λιγο το ενα λιγο το αλλο το χερι ολο στη τσεπη ειναι και ολοκληρωμενο συστημα δεν εχεις ποτε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:04 ----------

νοτιε αρχιζω και κλεινω προς dfi μερια.

περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα.:-D οτι σου αρεσει φιλε μου.:-)

Δημοσ.
σε βρισκω πολυ σωστο!

μην ξεχασεις να ανεβασεις εντυπωσεις μολις την δοκιμασεις.αν δεν τα φτυσει κι αυτη.εγω εχω μια ταση προς μνημες μερια.:lol:

Δημοσ.

να εισαι σιγουρος , αλλωστε για αυτο βρισκομαστε εδω, για ανταλλαγη αποψεων.

οσο για το αν τα φτυσει και αυτη μην γρουσουζευεις γιατι ειμαι στο περιμενε ηδη τρεις εβδομαδες τωρα, ανα τα φτυση θα αρχισω να πεταω πυροτεχνηματα

Δημοσ.
να εισαι σιγουρος , αλλωστε για αυτο βρισκομαστε εδω, για ανταλλαγη αποψεων.

οσο για το αν τα φτυσει και αυτη μην γρουσουζευεις γιατι ειμαι στο περιμενε ηδη τρεις εβδομαδες τωρα, ανα τα φτυση θα αρχισω να πεταω πυροτεχνηματα

οχι φιλε μου ,γιατι να γρουσουζεψω?απο που την πηρες και περιμενεις 3βδομαδες?

Δημοσ.
e-shop και περιμενω ακομα την πιστωση

την πιστωση η δεν εχουν διαθεσιμη? 39 η θερμοκρασια στο τσιπ.λαθος κοιτουσα.

Δημοσ.

την πιστωση ,,

την θερμοκρασια θα μπορουσες να την κατεβασεις ενδεχομενος λιγο ακομα.

αντε να δουμε αν μεχρι τελος εβδομαδος θα εχει τελειωσει το θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...