Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 γεια σας.δεν ήξερα αν είναι το σωστό topic να αναφέρω το πρόβλημα αυτό..ο υπολογιστής ανοίγει μόνος του μετά από 5-6 λεπτά.στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάποιος ιός και το σκάναρα δυο φορές..δεν βρήκα τίποτα και διόρθωσα και ό,τι λάθη είχε το μητρώο με jv16 μήπως το έκανε λόγω πολλών λαθών. έχετε καμιά ιδέα ???
vagpap Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Απενεργοποίησε από το BIOS την όποια δυνατότητα Wake-On-Lan έχει, καθώς και τυχόν Wake-on-Mouse/Keyboard events.
vdanasto Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μπορεί να έχει χαλάσει και το διακοπτάκι του Power. Το κουτί το έχεις χρόνια; Μου το είχε κάνει κι εμένα το προηγούμενο PC μου, άναβε όποτε να' ναι, δεν μπορούσα να βρω τι φταίει και είχα τρελαθεί . Τελικά είχε παλιώσει το switch και βραχυκύκλωνε όποτε ήθελε.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 το pc είναι laptop(ενός φίλου μου).θα απενεργοποιήσω από τα Bios αυτό που μου είπατε και θα δούμε αν το κάνει και μετά.
nick#18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 σε αλλο σπιτι το κανει? ειναι τα του ρευματος τα παραξενα...συχνοτητες κλπ...
-TheFake- Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μου το εκανε και εμενα αυτο (σε πισι ομως)....Δοκιμασε να κανεις και αυτο που σου λεει ο Νικος, ασε το λαπτοπ για λιγη ωρα χωρις ρευμα και παρατηρησε το.
nick#18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ναι και χωρις ρευμα δοκιμασε δεν το σκευτηκα...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 το δοκίμασα αυτό με το καλώδιο του ρεύματος..δεν άνοιξε..αλλά δοκίμασα και κάτι άλλο:άφησα το καλώδιο του ρεύματος μέσα και έβγαλα αυτό του ίντερνετ.πάλι δεν άνοιξε.παίζει να φταίει το καλώδιο του ίντερνετ γιατί το ίδιο πρόβλημα το είχε μια φίλη μου και όταν το έβγαζε αφού έκλεινε το pc δεν άνοιγε ξανά.??? ευχαριστώ πάντως
-TheFake- Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Προφανως εχει καποιο κουσουρι με τα καλωδια...Απλα να τα αποσυνδεεις ολα οταν κλινεις το λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.