overnontas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ..Καλησπερα,εκανα το μεσημερι activation στα vista μετα απο ενα repair που ηθελαν για να μπουταρουν..και ολα καλα μεχρι τη στιγμη που παρατηρησα την ωρα..Εχει παει 4 ωρες ακριβως μπροστα,σα να αλλαξα Ζωνη (θα ημουν καπου στην Ινδονησια με αυτη την ωρα).. Το θεμα ειναι οτι μπηκα στο BIOS και η ωρα εχει αλλαξει κι εκει. Εχει καποιος παρομοια εμπειρια και γνωριζει μηπως σε τι οφειλεται; Τωρα αρκει απλα να αλλαξω την ωρα εγω στο BIOS, ή μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο ,που ισως να το αποτρεψει να ξανασυμβει;;...Παντως μου φανηκε περιεργο που το OS επηρεαζει ετσι την ωρα στο BIOS.Ειδα για αιτιες που μπορει να αλλαξουν εκει την ωρα και ηταν ολες κουφες (π.χ. πεφτει η μπαταρια στο mo.board),δε πιστευω να φταιει αυτο..απλα το activation εκανε τα κολπα του και το πηγε 4 ωρες μπροστα..Μηπως, αν το αφηνα, καποια στιγμη που θα τ'ανοιξω να εχει επανελθει μονο του;;;;
ahristos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Βάλε τη σωστή ώρα στα Windows και αυτά θα ενημερώσουν το BIOS. Φυσιολογικό είναι αυτο. Μετά πήγαινε και στον πίνακα ελέγχου να δεις μήπως για κάποιο λόγο άλλαξαν τα Regional Settings (τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας).
overnontas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 οκ ,φχαστω ,ολα καλα και στα regional settings...Απο καπου θα την εφτιαχνα καποια στιγμη ετσι κι αλλιως,απλα ρωτησα μπας και παιζει τιποτα περιεργο..Μαλλον προκειται για απλη αλλαγη ωρας.Εχω dual boot και θελω να αποφευγω πολλα μπλεξιματα.. Ισως το μηχανημα να ηθελε να μου κανει τη πρωταπριλιατικη πλακα και μπηκε ο μηνας πριν την ωρα του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.