greeker Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Αυτά που γράφω για την Forthnet είναι γνωστά εδώ και αρκετούς μήνες, και δεν μιλάω για ταχύτητα συγχρονισμού, αλλά για τον φόρτο του δικτύου. Δηλαδή ανεξάρτητα από το πόσο συγχρονίζεις, κατεβάζεις με τραγικές ταχύτητες. Έγινε και μαζική καταγγελία στην Forthnet από 510 μέλη του adslgr και η απάντηση της Forthnet ήταν απαράδεκτη, δείχνοντας πως δεν σέβεται καθόλου τους συνδρομητές της. Μπες καλύτερα στο http://www.adslgr.com όμως που ειδικεύεται στις adsl συνδέσεις και ρώτα εκεί. που υπάρχει η καταγγελία και η απάντηση της forthnet να τα διαβάσουμε?
vdanasto Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εδώ είναι η καταγγελία (η οποία έγινε το Νοέμβριο του 2008) http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=241998 και εδώ η απάντηση της Forthnet (η οποία δόθηκε στις 11 Μαρτίου του 2009) http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=282805
epp494 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 όλα είναι σχετικά,με βάση τα δικά μου λεγόμενα να πας forthnet γιατί είμαι ευχαριστημένος με βάση κάποιου από εδώ μέσα ούτε να την ακούσει δεν θέλει,επόμενος άστα βραστά!αν και να σου πω και forthnet που έχω και ΧΟΛ πριν κάμποσο καιρό ευχαριστημένος αρκετά,αν έχεις κανένα γνωστό γείτονα και έχει σύνδεση τραβα ρώτησε τον αν είναι ευχαριστημένος,λογικά στον ίδιο κόμβο θα είσαστε,επόμενος θα έχεις μια εικόνα πάνω κάτω. Κανεις απο Αμπελοκηπους-Γκυζη να μου πει για τη συνδεση του??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:00 ---------- Κανεις απο Αμπελοκηπους-Γκυζη να μου πει για τη συνδεση του??? Ευχαριστω όλους για τη βοηθεια.τελικα εκανα αιτηση στην hol (double play lite 6mbps).Ελπιζω να επραξα σωστα................
mchrisober Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 χλωμο το κοβω.... Otenet rules παιδια και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...
vdanasto Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ευχαριστω όλους για τη βοηθεια.τελικα εκανα αιτηση στην hol (double play lite 6mbps).Ελπιζω να επραξα σωστα................ Καλό πακέτο είναι, και με δωρεάν 200 λεπτά κλήσεων. Κι εγώ αυτό θα έβαζα στην παρούσα φάση αν ήμουν στη θέση σου .
Darth Veder Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Η επιλογή Internet είναι σαν ένα σακί γεμάτο οχιές και ένα χέλι. Βάζεις το χέρι μέσα και αν πιάσεις το χέλι είσαι τυχερός . 4 οχιές με τσίμπησαν μέχρι να πιάσω το χέλι.
greeker Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Η επιλογή Internet είναι σαν ένα σακί γεμάτο οχιές και ένα χέλι.Βάζεις το χέρι μέσα και αν πιάσεις το χέλι είσαι τυχερός . 4 οχιές με τσίμπησαν μέχρι να πιάσω το χέλι. εκτος του οτι το χελι δεν ειναι οτι πιο ελκυστικο, μας γραφεις ποιο ειναι? και ποιες οι 4 οχιες?
kfyros Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ρωτώντας πας στην πόλη. Μόνο αν ρωτήσεις στην περιοχή ή μαζέψεις γνώμες από sites μπορείς να αποφασίσεις. Όντως το adslgr.com είναι πολύ καλή πηγή πληροφοριών.. Πάντως το έζησα στο πετσί μου το σαμποτάζ του ΟΤΕ προς τους εναλλακτικούς, αλλά και αρκετή κοροϊδία από τους εναλλακτικούς (και τα δύο μαζί ισχύον δυστυχώς). Σε περίπτωση βλάβης, ο ΟΤΕ διορθώνει τις βλάβες συνδρομητών του σε δύο εργάσιμες μέρες , και των συνδρομητών των εναλλακτικών σε 2-3 εβδομάδες... Αυτό τα λέει όλα. Και η ΕΕΤΤ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... Ενώ και όσον αφορά το επίπεδο υποστήριξης του ΟΤΕ, κι αυτοί ΓΤΠ είναι.. Απλά είναι οι μονόφθαλμοι στο βασίλειο των τυφλών. Καλή επιτυχία με την HOL εύχομαι. Και πες μας εμπειρίες...
greeker Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ρωτώντας πας στην πόλη. Μόνο αν ρωτήσεις στην περιοχή ή μαζέψεις γνώμες από sites μπορείς να αποφασίσεις. Όντως το adslgr.com είναι πολύ καλή πηγή πληροφοριών.. Πάντως το έζησα στο πετσί μου το σαμποτάζ του ΟΤΕ προς τους εναλλακτικούς, αλλά και αρκετή κοροϊδία από τους εναλλακτικούς (και τα δύο μαζί ισχύον δυστυχώς). Σε περίπτωση βλάβης, ο ΟΤΕ διορθώνει τις βλάβες συνδρομητών του σε δύο εργάσιμες μέρες , και των συνδρομητών των εναλλακτικών σε 2-3 εβδομάδες... Αυτό τα λέει όλα. Και η ΕΕΤΤ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... Ενώ και όσον αφορά το επίπεδο υποστήριξης του ΟΤΕ, κι αυτοί ΓΤΠ είναι.. Απλά είναι οι μονόφθαλμοι στο βασίλειο των τυφλών. Καλή επιτυχία με την HOL εύχομαι. Και πες μας εμπειρίες... +1 !!! μαθε απο γειτονες τι παιζει.. αααα! και οταν αποφασισεις ενημερωσε μας...
SpY Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Πάντα ήμουν κατά και αντίθετος του πΟΤΕ αλλά με το Connex δεν έχω δει πρόβλημα. Στο σπίτι μου έχω forthnet και στο πατρικό Connex. Forthnet τρώει όποτε γουστάρει στιγμιαίο DC σαββατοκύριακα σέρνεται. Αν δλδ παίζεις Online games δεν.. 2 φίλοι μου έχουν Tellas και ΗΟL αντίστοιχα, για κλάματα. Όσες φορές και αν έχω κάτσει με Connex ποτέ δεν είχα Lagies DC κτλ, Έχει την ίδια ΙP 5μήνες τώρα. Ναι είναι πιο ακριβό απ’όλα αλλα τελικά στο συγκεκριμένο πράγμα ότι πληρώνεις παίρνεις. Τώρα αν θέλεις Internet για να κατεβάζεις καμιά ταινία και να surfάρεις και να μην σε νοιάζει τπτ άλλο πάνε σε όποια σε φωτίσει ο θεός
panos2171 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 HOL εγγύηση φίλε. Πηγαινε στη Cyta, ανεπυφιλακτα Δινετε επιστροφη χρηματων σε περιπτωση που δεν μεινει ευχαριστημενος????
Antretng Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και εγώ για Net one ή Hol θα σου έλεγα. Και γενικότερα ότι γνώμες πάρεις να προέρχονται από εμπειρίες του σήμερα. Για παράδειγμα αν σου έλεγε κάποιος γνώμη forthnet βάσει εμπειριών που είχε πριν ένα χρόνο θα σου πει "super , εκεί να πας". Συνεχώς αλλάζουν τα πράγματα με τους εναλλακτικούς γιατί πολύ απλά βρισκόμαστε ακόμη στα αρχικά τους στάδια. Θα διαφωνήσω με τη HOL. Συγκεκριμένα είχα βάλει ένα φοιτητικό πακέτο 700kbps και πλήρωνα 10 ευρώ το μήνα. Και φυσικά πλήρωνα και το πάγιο του ΟΤΕ! Κάποια στιγμή θα μετακόμιζα και τους είπα οτι θα αλλάξω διεύθυνση, να μη διακοπεί σύνδεσή μου και να κάνουμε μεταφορά στον νέο αριθμό. "Γίνεται αυτό?" "Βεβαίως και γίνετε κύριε, ειδοποιήστε μας μόλις έχετε το νέο σας νούμερο!". Πέρασε λοιπόν κανα 3μηνο, μέχρι να μετακομίσω, να εγκατασταθώ, να ενεργοποιήσω τον ΟΤΕ κλπ... Τους παίρνω τηλέφωνο, "Γεια σας θέλω να μεταφέρω τη σύνδεση, αυτός είναι ο νεος μου αριθμός". "Βεβαίως κύριε, κοστίζει 85 ευρώ και θα ενεργοποιηθεί σε 2 μήνες"...... ?????!!!!!! Φυσικά κανείς δεν μου το είχε πει απο πριν αυτό, γιατί το ξέρουν και οι ίδιοι οτι θα την είχα κάνει με ελαφρά. Τέλος πάντων, κάνουμε μια κουβέντα για τη συνδρομή, και καταλήγουμε στο εξής: Απο τα 10 ευρώ που έδινα τον μήνα, τα 4 ήταν το ίντερνετ. Τα άλλα 3 είταν τηλεφωνία (what??).. Ήξεραν οι άνθρωποι οτι έχω ΟΤΕ, παρ'όλα αυτά μου χρέωναν και τηλεφωνία απο την HOL. Και τα άλλα 3 ευρώ που πήγαιναν?? (το αγαπημένο μου σημείο της ιστορίας!) Τα άλλα 3 ευρώ πήγαιναν στο router. Μάλιστα! Παρ΄όλη τη διαφήμιση "10 ευρώ το μήνα και το ρυτερ δωρεάν¨, στην πραγματικότητα το ρούτερ μου το νοίκιαζαν 3 ευρώ το μήνα.............. Φυσικά τους λέω θέλω να διακόψω τη σύνδεση ΤΩΡΑ. Και μου λένε εντάξει, αλλα θα πρέπει να μας επιστρέψετε το ρούτερ!!! Αν έχεις το θεό σου!.... Εν τέλει πήγα στη forthnet. Αντί να δίνω 10 στη HOL και 15 πάγιο στον OTE, δίνω στη Forthnet 25 και έχω 24mbps, αντί για 700kbps της HOL. Και πολύ καλή υποστήριξη, καλές ταχύτητες, και όταν τους είπα την ιστορία με διαβεβαίωσαν πως το router είναι δωρεάν και μπορώ να το κρατήσω..! Οπότε my friend, προτείνω forthnet απο προσωπική εμπειρία και ικανοποίηση απο τις υπηρεσίες τους, και connex που απο γνωστούς και φίλους ακούω καλά λόγια επίσης. Σε καμία μα καμία περίπτωση όμως HOL. Πριν πόσο καιρό αυτά; Γιατί στη κοπέλα μου όταν προέκυψε ένα πρόβλημα αμέσως της πίστωσαν το λογαριασμό (χωρίς πολλά πολλά) + ότι συνδέθηκε μέσα σε λιγότερο από βδομάδα. Πάντως @epp494 αν είναι να βάλεις νέα γραμμή καλύτερα να πας ΟΤΕ και αργότερα αλλάζεις (έχω δει αρκετά προβληματάκια σε αυτό το τομέα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.