epp494 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 καλησπερα παιδια....θέλω να μου πειτε τη γνωμη σας για το ποια εταιρια να διαλεξω για ADSL, εκτος ΟΤΕ (λογω χρηματων).δεν εχω γραμμη τηλεφωνου,οποτε θα βαλω και τηλεφωνο αλλα περισσοτερο με ενδιαφερει το internet.προς το παρον σκεφτομαι για forthnet(adsl economy).η περιοχη μου ειναι Αμπελοκηποι(Λ.Αλεξανδρας)...
athns Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Και εγω για internet θα σου ελεγα forthnet.Αν δεν κανω λαθος παιζει καλα στην περιοχη που εισαι.Αλλα περιμενε να ακουσεις και αλλες γνωμες. Παντως για σταθερο σκεψου το.Νομιζω ο ΟΤΕ ειναι καλυτερη επιλογη και αναλογα με την χρηση που κανεις,ισως δεν ειναι και πολυ ακριβοτερος απο τους υπολοιπους.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Θα διαφωνήσω με τη HOL. Συγκεκριμένα είχα βάλει ένα φοιτητικό πακέτο 700kbps και πλήρωνα 10 ευρώ το μήνα. Και φυσικά πλήρωνα και το πάγιο του ΟΤΕ! Κάποια στιγμή θα μετακόμιζα και τους είπα οτι θα αλλάξω διεύθυνση, να μη διακοπεί σύνδεσή μου και να κάνουμε μεταφορά στον νέο αριθμό. "Γίνεται αυτό?" "Βεβαίως και γίνετε κύριε, ειδοποιήστε μας μόλις έχετε το νέο σας νούμερο!". Πέρασε λοιπόν κανα 3μηνο, μέχρι να μετακομίσω, να εγκατασταθώ, να ενεργοποιήσω τον ΟΤΕ κλπ... Τους παίρνω τηλέφωνο, "Γεια σας θέλω να μεταφέρω τη σύνδεση, αυτός είναι ο νεος μου αριθμός". "Βεβαίως κύριε, κοστίζει 85 ευρώ και θα ενεργοποιηθεί σε 2 μήνες"...... ?????!!!!!! Φυσικά κανείς δεν μου το είχε πει απο πριν αυτό, γιατί το ξέρουν και οι ίδιοι οτι θα την είχα κάνει με ελαφρά. Τέλος πάντων, κάνουμε μια κουβέντα για τη συνδρομή, και καταλήγουμε στο εξής: Απο τα 10 ευρώ που έδινα τον μήνα, τα 4 ήταν το ίντερνετ. Τα άλλα 3 είταν τηλεφωνία (what??).. Ήξεραν οι άνθρωποι οτι έχω ΟΤΕ, παρ'όλα αυτά μου χρέωναν και τηλεφωνία απο την HOL. Και τα άλλα 3 ευρώ που πήγαιναν?? (το αγαπημένο μου σημείο της ιστορίας!) Τα άλλα 3 ευρώ πήγαιναν στο router. Μάλιστα! Παρ΄όλη τη διαφήμιση "10 ευρώ το μήνα και το ρυτερ δωρεάν¨, στην πραγματικότητα το ρούτερ μου το νοίκιαζαν 3 ευρώ το μήνα.............. Φυσικά τους λέω θέλω να διακόψω τη σύνδεση ΤΩΡΑ. Και μου λένε εντάξει, αλλα θα πρέπει να μας επιστρέψετε το ρούτερ!!! Αν έχεις το θεό σου!.... Εν τέλει πήγα στη forthnet. Αντί να δίνω 10 στη HOL και 15 πάγιο στον OTE, δίνω στη Forthnet 25 και έχω 24mbps, αντί για 700kbps της HOL. Και πολύ καλή υποστήριξη, καλές ταχύτητες, και όταν τους είπα την ιστορία με διαβεβαίωσαν πως το router είναι δωρεάν και μπορώ να το κρατήσω..! Οπότε my friend, προτείνω forthnet απο προσωπική εμπειρία και ικανοποίηση απο τις υπηρεσίες τους, και connex που απο γνωστούς και φίλους ακούω καλά λόγια επίσης. Σε καμία μα καμία περίπτωση όμως HOL.
greeker Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 πιστευω οτι γενικα ισχυει το εξης: αν μαθεις (απο γειτονες, αν γινετε ακομα και στην ιδια οικοδομη) οτι στην περιοχη σου παιζουν καλες ταχυτητες πανε forthnet ειτε με 25 ευρω adsl συν τηλεφωο οτι μιλησεις ειτε 40 ευρω 2play. αν οι ταχυτητες ειναι μικροτερες απο 3-4 Mbps θα σου ελεγα να πας στον οτε.. αυτη τη στιγμη σε αυτες τις ταχυτητες ειναι καλες οι τιμες και θα εχεις καλυτερη εξυπηρετηση. μαλιστα ο οτε σε λιγο καιρο θα διλασιασει τις ταχυτητες με τις ιδιες τιμες... εγω εχω φορθνετ με πολυ καλη γραμμη και 2play επειδη παιρνω και στο εξωτερικο πολυ τηλεφωνο
NoDsl Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του με τους isp και όπως πολλοί έτσι και εγώ έχω περάσει απο όλους τους παρόχους. Πλέον δεν ξέρεις σε τι θα τύχεις. αυτό που μπορείς όμως να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στα σχόλια των παιδιών στο γνωστό site για adsl και να αποφασίσεις μόνος σου. Πάντως ακούγονται πολλά παράπονα για 4νετ τελευταία. Αυτό.
vdanasto Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Κι εγώ δεν σου συνιστώ Forthnet. Εδώ και πάρα πολλούς μήνες έχει προβλήματα στην διασύνδεσή της με το εξωτερικό (κυρίως) αλλά και με μπουκώματα του δικτύου της στο εσωτερικό. Κι εγώ Forthnet έχω και δεν είμαι ευχαριστημένος. Κάνουν υποτίθεται εργασίες εδώ και 3+ μήνες, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Έχει έντονο πρόβλημα στο streaming (youtube, skype κλπ) και πολύ υψηλά pings και packet loss στα οnline παιχνίδια. Αρκετοί έχουν πρόβλημα και στις ταχύτητες download (μιλάνε για ταχύτητες της τάξης 40kb/sec). Συνεπώς αν σε ενδιαφέρει μόνο το browsing, βάλε Forthnet. Αν θες οτιδήποτε παραπάνω (δηλαδή μια φυσιολογική σύνδεση Internet ) πήγαινε κάπου αλλού. Για την ΟΝ ακούγονται καλά λόγια τελευταία αλλά και για την HOL. Μιλάω από θέμα ποιότητας υπηρεσιών, για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω προσωπικά.
...---... Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Φιλαράκο σε αυτό το θέμα είναι σαν να ρίχνεις ζάρια.. Οπότε φύσα τα καλά.. μήπως και σου κάτσει.. Ήμουν 4net αλλά θα δοκιμάσω γι΄αλλού
greeker Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 οσοι γραφουν τις εντυπωσεις τους ας μας λενε και σε ποιες περιοχες ειναι γιατι εχει διαφορα και παιζει ρολο νομιζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εγω δεν θα σου πω να πας σε netone που εχω εγω χωρις προβληματα γιατι ειναι "οπως κατσει στον καθενα" . Αυτο ομως που νομιζω ισχυει γενικα ειναι οτι αν δεν εχεις ηδη γραμμη ΟΤΕ εστω για απλο τηλεφωνο θα ταλαιπωρηθεις αφανταστα οτι και να διαλεξεις....Παρε δειγματοληπτικα 2-3 τηλ σε παροχους και ρωτα τι παιζει με το οτι δεν εχεις γραμμη. Φιλος για να μην ταλαιπωρηθει αφου απο netone του το επιβεβαιωσαν αυτο που λεω εβαλε γραμμη ΟΤΕ και μολις του μπηκε σε 4-5 μερες την αλλη μερα εκανε αιτηση σε netone χωρις κανενα προβλημα.Σε 15 μερες ειχε ενεργοποιηθει. Αντιθετα ξερω αλλον που δεν ειχε γραμμη και εκανε 5 (πεντε) μηνες να βαλεi On telecom.
greeker Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εγω δεν θα σου πω να πας σε netone που εχω εγω χωρις προβληματα γιατι ειναι "οπως κατσει στον καθενα" . Αυτο ομως που νομιζω ισχυει γενικα ειναι οτι αν δεν εχεις ηδη γραμμη ΟΤΕ εστω για απλο τηλεφωνο θα ταλαιπωρηθεις αφανταστα οτι και να διαλεξεις....Παρε δειγματοληπτικα 2-3 τηλ σε παροχους και ρωτα τι παιζει με το οτι δεν εχεις γραμμη. Φιλος για να μην ταλαιπωρηθει αφου απο netone του το επιβεβαιωσαν αυτο που λεω εβαλε γραμμη ΟΤΕ και μολις του μπηκε σε 4-5 μερες την αλλη μερα εκανε αιτηση σε netone χωρις κανενα προβλημα.Σε 15 μερες ειχε ενεργοποιηθει. Αντιθετα ξερω αλλον που δεν ειχε γραμμη και εκανε 5 (πεντε) μηνες να βαλεi On telecom. το επιβεβαιωνω απολυτα... κανεις αιτηση για τηλεφωνο στον οτε.. μολις σου βαλουν την αλλη μερα πας (για να εχει περαστει στο συστημα τους) και παιρνεις μια "βεβαιωση κατοχης γραμμης" και με αυτην πας σε οποιον παροχο θελεις.. εμενα μου πηρε συνολικα 20 εργασιμες... πολυ καλα... α, επειδη εχω ακουσει οτι σε μερικα καταστηματα οτε κανουν τους ανηξερους ζητα να πρωτοκολληθει μια αιτηση σου... πιανει παντα πιστεψε με...
epp494 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 το επιβεβαιωνω απολυτα... κανεις αιτηση για τηλεφωνο στον οτε.. μολις σου βαλουν την αλλη μερα πας (για να εχει περαστει στο συστημα τους) και παιρνεις μια "βεβαιωση κατοχης γραμμης" και με αυτην πας σε οποιον παροχο θελεις.. εμενα μου πηρε συνολικα 20 εργασιμες... πολυ καλα... α, επειδη εχω ακουσει οτι σε μερικα καταστηματα οτε κανουν τους ανηξερους ζητα να πρωτοκολληθει μια αιτηση σου... πιανει παντα πιστεψε με... Αλλος κατηγορει την forthnet αλλος τη hol...παντου κραξιμο...!!!τελικα θα το παω στην τυχη μαλλον και οτι κατσει!!!!!!!!!!
panos2171 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ακριβως δεν θα παρεις σαφη απαντηση απο καποιον.Εγω εχω forthnet 2 play και ειμαι ευχαριστημενος.Ειμαι σε αποσταση περιπου 2χλμ απο dslam και μπαινω με περιπου 9 Mbps(θα πηγαινε παραπανω αν δεν ειχα ρουτερ Crypto),ενω αποσυνδεσεις δεν υπαρχουν.Απο εξυπηρετηση δεν εχω παραπονο.
giorgosxristou Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 όλα είναι σχετικά,με βάση τα δικά μου λεγόμενα να πας forthnet γιατί είμαι ευχαριστημένος με βάση κάποιου από εδώ μέσα ούτε να την ακούσει δεν θέλει,επόμενος άστα βραστά!αν και να σου πω και forthnet που έχω και ΧΟΛ πριν κάμποσο καιρό ευχαριστημένος αρκετά,αν έχεις κανένα γνωστό γείτονα και έχει σύνδεση τραβα ρώτησε τον αν είναι ευχαριστημένος,λογικά στον ίδιο κόμβο θα είσαστε,επόμενος θα έχεις μια εικόνα πάνω κάτω.
vdanasto Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Αυτά που γράφω για την Forthnet είναι γνωστά εδώ και αρκετούς μήνες, και δεν μιλάω για ταχύτητα συγχρονισμού, αλλά για τον φόρτο του δικτύου. Δηλαδή ανεξάρτητα από το πόσο συγχρονίζεις, κατεβάζεις με τραγικές ταχύτητες. Έγινε και μαζική καταγγελία στην Forthnet από 510 μέλη του adslgr και η απάντηση της Forthnet ήταν απαράδεκτη, δείχνοντας πως δεν σέβεται καθόλου τους συνδρομητές της. Μπες καλύτερα στο http://www.adslgr.com όμως που ειδικεύεται στις adsl συνδέσεις και ρώτα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.