Evilnye Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ήθελα να πάρω ένα bluetooth, και έτυχε να έχω μια προσφορά για αγορά προϊόντων Nokia. Ήθελα να ρωτήσω εάν θα λειτουργεί ένα bluetooth άλλης εταιρίας με το κινητό μου που είναι το Sony Ericsson K750i. Το εν λόγω bluetooth είναι το Nokia BH-102 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=45044&selectedCategoryId=485
xetasa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εννοείτε πως ναι. Εγώ έχω ένα bluetooth samsung το οποίο λειτουργεί κανονικά και με se k800 και με nokia.
Evilnye Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το πήρα σήμερα κ το χρησιμοποίησα! Όλα καλά!
Evilnye Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Επι του ίδιου θέματος, αποφάσισα να δώσω το συγκεκριμένο bluetooth στον πατέρα μου που έχει Nokia 6124. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο η συσκευή του δεν βλέπει το bluetooth κατά την αναζήτηση. Δοκίμασα να κλείσω ξαναανοίξω το bluetooth, να ενεργοποιήσω απενεργοποιήσω το bluetooth στο κινητό και βα καταργήσω τη συσκευή στο δικό μου Sony Ericsson... Καμια ιδέα;;;
Evilnye Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Κάνω ένα bump στο συγκεκριμένο, γιατί θα δοκιμάσω να ξαναδώσω το blutetooth μου στο nokia πάλι. Έχει κανείς μια ιδέα τι μπορεί να είναι το πρόβλημα; Επι του ίδιου θέματος, αποφάσισα να δώσω το συγκεκριμένο bluetooth στον πατέρα μου που έχει Nokia 6124. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο η συσκευή του δεν βλέπει το bluetooth κατά την αναζήτηση. Δοκίμασα να κλείσω ξαναανοίξω το bluetooth, να ενεργοποιήσω απενεργοποιήσω το bluetooth στο κινητό και βα καταργήσω τη συσκευή στο δικό μου Sony Ericsson...
vagpap Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μήπως χρειάζεται να ρυθμίσεις το bt ώστε να μπει σε κατάσταση pairing ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί με το τηλέφωνό σου?
Evilnye Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 κατάσταση pairing? Πως και τι είναι αυτό;
vagpap Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Όταν είχα πάρει το δικό μου, για να το συνδέσω με το τηλέφωνο, έπρεπε να το βάλω σε κατάσταση που να μπορεί να το "δει" σαν handsfree το κινητό μου για να συνδέσω τα 2. Από εκεί και πέρα δεν είχε κανένα θέμα. Ρίξε μια ματιά στο manual του bt για το πως θα γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.