Προς το περιεχόμενο

Χρήση Bluetooth Nokia με κινητό Sony Ericsson?

Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να πάρω ένα bluetooth, και έτυχε να έχω μια προσφορά για αγορά προϊόντων Nokia. Ήθελα να ρωτήσω εάν θα λειτουργεί ένα bluetooth άλλης εταιρίας με το κινητό μου που είναι το Sony Ericsson K750i.

Το εν λόγω bluetooth είναι το Nokia BH-102

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=45044&selectedCategoryId=485

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επι του ίδιου θέματος, αποφάσισα να δώσω το συγκεκριμένο bluetooth στον πατέρα μου που έχει Nokia 6124. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο η συσκευή του δεν βλέπει το bluetooth κατά την αναζήτηση.

Δοκίμασα να κλείσω ξαναανοίξω το bluetooth, να ενεργοποιήσω απενεργοποιήσω το bluetooth στο κινητό και βα καταργήσω τη συσκευή στο δικό μου Sony Ericsson...

Καμια ιδέα;;;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάνω ένα bump στο συγκεκριμένο, γιατί θα δοκιμάσω να ξαναδώσω το blutetooth μου στο nokia πάλι.

Έχει κανείς μια ιδέα τι μπορεί να είναι το πρόβλημα;

Επι του ίδιου θέματος, αποφάσισα να δώσω το συγκεκριμένο bluetooth στον πατέρα μου που έχει Nokia 6124. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο η συσκευή του δεν βλέπει το bluetooth κατά την αναζήτηση.

Δοκίμασα να κλείσω ξαναανοίξω το bluetooth, να ενεργοποιήσω απενεργοποιήσω το bluetooth στο κινητό και βα καταργήσω τη συσκευή στο δικό μου Sony Ericsson...

Δημοσ.

Μήπως χρειάζεται να ρυθμίσεις το bt ώστε να μπει σε κατάσταση pairing ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί με το τηλέφωνό σου?

Δημοσ.

Όταν είχα πάρει το δικό μου, για να το συνδέσω με το τηλέφωνο, έπρεπε να το βάλω σε κατάσταση που να μπορεί να το "δει" σαν handsfree το κινητό μου για να συνδέσω τα 2. Από εκεί και πέρα δεν είχε κανένα θέμα. Ρίξε μια ματιά στο manual του bt για το πως θα γίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...