*Kezar* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μεχρι το 2002 ειχανε ακομα και πουλουσανε φιλτατε.. του φιλου μου γραφει 2001 η αδεια.. αλλο ποτε σταματησε να το παραγη αλλο ποτε σταματησαν να το πουλαει η αντιπροσωπια.
phanispal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι το αμάξι τα σπάει που λένε.
*Kezar* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 το 12v ειναι πυραυλακι και μικρο.. σαν το Μitsubishi lancer 99 που εχω εγω απλα με λιγοτερα κιλα..!!!! τα εχουμε βαλει διπλα διπλα και μου ριχνει 1 προφυλακτηρα..χεχεχε
phanispal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τούμπανο είναι λέμε, ειδικά άμα έχει υδραυλικό τιμόνι και aircondition και είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως το δικό μου :Ρ
*Kezar* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τούμπανο είναι λέμε, ειδικά άμα έχει υδραυλικό τιμόνι και aircondition και είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως το δικό μου :Ρ ΠΟυ βρισκεσαι να ανοιξουμε χαχαχα. ποσταρε και καμμια φωτο ρε αδερφε.. λαδακι τι βαζεις? 10w40?
nemesiskp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Σας παιρνω και τους δυο με το αξεντ ρε.
*Kezar* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Σας παιρνω και τους δυο με το αξεντ ρε. ασε ρε που μας παιρνεις με τον 1τονο + αμαξι.. εμεις ειμαστε 960κιλα και κατω..χαχαχαχα
nemesiskp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω ροπη εγω ρε,αμα θελετε σας τραβαω και τους δυο. Παντως χωρις πλακα το χ3 ειναι κατω απο 1 τονο.
lary7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τούμπανο είναι λέμε, ειδικά άμα έχει υδραυλικό τιμόνι και aircondition και είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως το δικό μου :Ρ Πρεπει να εισαι η εξαιρεση, γιατι παντα η Τoyota ειχε μια αλεργια με αυτες τις "περιτες" πολυτελειες.
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 λογικο ειναι,γιατι αυτη την εποχη που εβγαινε αυτες οι πολυτελειες κοστιζανε πολυ,και το σταρλετ ηταν ενα οικονομικο αυτοκινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα