Chris_85 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 η 5600 είναι fullhd ενώ η 6000 hd ready Σ αυτες τις ιντσες δεν εχει σημασια. Οχι σε lg γιατι εμφανιζει προβληματα με σπασιματα σε blueray
hasiotis_john Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Σ αυτες τις ιντσες δεν εχει σημασια. Οχι σε lg γιατι εμφανιζει προβληματα με σπασιματα σε blueray .... φιλαράκο αν δεν ξέρεις μην λες τέτοια και παίρνεις στον λαιμό σου κάποιους που ίσως θέλουν να την αγοράσουν!!! Έχω την LG 32LG5600 στο υπνοδωμάτιο και την έχω αποκλειστικά για HD χρήση! Του έχω βάλει Blu ray (με HDMI από laptop), από συσκευή , από PS3 ... και φυσικά από το laptop, ότι μπορείς να φανταστείς , από mkv και όλα τα τελευταία games!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ σε οποιαδήποτε σκηνή έργου ή παιχνιδιού!!!!!!!!!! Θα σε παρακαλούσα να βάλεις και κάποιο link που να λέει άτομα που να έχουν κάποιο πρόβλημα!!! Εκτός και αν το "φαντάστηκες" ....
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Στις 32 ιντζες δεν εχει σημασια να ειναι full HD αφου δε φενεται σε τοσο μικρη οθονη. Τα σπασιματα που λεει τα εχω δει και εγω σε μερικες 32αρες full HD οταν πηγα να τις δω απο κοντα στο media markt, και τις ειδα να παιζουν διπλα διπλα με αλλες 32αρες. Μαλλον οφειλεται στο γεγονος οτι βαζουν αργους επεξεργαστες εικονας στις φτηνες 32αρες full HD. Σε ενα panel full HD με την μεγαλη αναλυση, βαζουν πανω εναν επεξεργαστη εικονας που ειναι για μικροτερη αναλυση και την πουλανε την τηλεοραση, με αποτελεσμα να κανει κοψιματα οπως ειναι φυσικο. Για να ειναι ποιο φτηνες.
hasiotis_john Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Στις 32 ιντζες δεν εχει σημασια να ειναι full HD αφου δε φενεται σε τοσο μικρη οθονη.Τα σπασιματα που λεει τα εχω δει και εγω σε μερικες 32αρες full HD οταν πηγα να τις δω απο κοντα στο media markt, και τις ειδα να παιζουν διπλα διπλα με αλλες 32αρες. Μαλλον οφειλεται στο γεγονος οτι βαζουν αργους επεξεργαστες εικονας στις φτηνες 32αρες full HD. Σε ενα panel full HD με την μεγαλη αναλυση, βαζουν πανω εναν επεξεργαστη εικονας που ειναι για μικροτερη αναλυση και την πουλανε την τηλεοραση, με αποτελεσμα να κανει κοψιματα οπως ειναι φυσικο. Για να ειναι ποιο φτηνες. Οι 32ρες ΔΕΝ θεωρούνται "μικρές" ... μην τρελαθούμε! Στο σαλόνι έχω μια 47αρα και εντάξει ... δεν μπορείς να πεις ότι είναι και τέρας μπροστά στην 32! Εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι έχει μια μικρή διαφορά (προς το καλύτερο) η Full HD από την HD ready ... ειδικά σε προβολή HD υλικού (blu ray , mkv, games)! Και μιας και έχει πέσει η τιμή μιας FullHD , δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην την πάρει κανείς! Όσο για τα μεγάλα μαγαζιά (όπως π.χ. Saturn , Media Markt κτλ ) , ΜΗΝ κρίνετε απόλυτα την εικόνα που βλέπετε σε κάθε TV! Πρώτα απ' όλα από μια "πηγή" δίνουν εικόνα σε όλον τον όροφο σχεδόν! Οπότε υπάρχει σημαντική μείωση , ποιότητα της εικόνας! Επίσης και τα hdmi καλώδια είναι ποιότητας του κ@λου! Αλλά και ΔΕΝ είναι σωστά ρυθμισμένες οι τηλεοράσεις ! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε (αυτό έκανα και γω) είναι να πάρετε ένα laptop με blu ray (ή να έχει FHD mkv αρχεία και games - να έχει και HDMI, πάρτε και ένα καλό καλωδιάκι v1.3) και να πάτε εσείς οι ίδιοι εκεί και να συνδέσετε και να δείτε! Και φυσικά να ρυθμίσετε και τις τηλεοράσεις για την καλύτερη ποιότητα!!! Τότε και μόνο τότε θα δείτε την πραγματική ποιότητα! Στα 2 πάνω μαγαζιά που έγραψα , ΔΕΝ είχα κανένα πρόβλημα από τους υπαλλήλους! Ήταν πολύ φιλικοί και δεν είχαν καμιά αντίρρηση να δοκιμάσω το laptop σε όποια TV ήθελα!
Chris_85 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Οι 32ρες ΔΕΝ θεωρούνται "μικρές" ... μην τρελαθούμε! Στο σαλόνι έχω μια 47αρα και εντάξει ... δεν μπορείς να πεις ότι είναι και τέρας μπροστά στην 32!Εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι έχει μια μικρή διαφορά (προς το καλύτερο) η Full HD από την HD ready ... ειδικά σε προβολή HD υλικού (blu ray , mkv, games)! Και μιας και έχει πέσει η τιμή μιας FullHD , δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην την πάρει κανείς! Όσο για τα μεγάλα μαγαζιά (όπως π.χ. Saturn , Media Markt κτλ ) , ΜΗΝ κρίνετε απόλυτα την εικόνα που βλέπετε σε κάθε TV! Πρώτα απ' όλα από μια "πηγή" δίνουν εικόνα σε όλον τον όροφο σχεδόν! Οπότε υπάρχει σημαντική μείωση , ποιότητα της εικόνας! Επίσης και τα hdmi καλώδια είναι ποιότητας του κ@λου! Αλλά και ΔΕΝ είναι σωστά ρυθμισμένες οι τηλεοράσεις ! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε (αυτό έκανα και γω) είναι να πάρετε ένα laptop με blu ray (ή να έχει FHD mkv αρχεία και games - να έχει και HDMI, πάρτε και ένα καλό καλωδιάκι v1.3) και να πάτε εσείς οι ίδιοι εκεί και να συνδέσετε και να δείτε! Και φυσικά να ρυθμίσετε και τις τηλεοράσεις για την καλύτερη ποιότητα!!! Τότε και μόνο τότε θα δείτε την πραγματική ποιότητα! Στα 2 πάνω μαγαζιά που έγραψα , ΔΕΝ είχα κανένα πρόβλημα από τους υπαλλήλους! Ήταν πολύ φιλικοί και δεν είχαν καμιά αντίρρηση να δοκιμάσω το laptop σε όποια TV ήθελα! Επειδη δεν ξερεις τι σου γινεται: 1. Σε sd υλικο, παιζουν καλυτερα οι hd ready 2. Σε hdready/full hd δεν καταλαβαινεις διαφορες μεχρι 40''. 3. Προβληματα της σειρας 7000/6100 που εχουν και πιο ''εξελιγμενα'' συστηματα απ τη δικια σου. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498
hasiotis_john Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Επειδη δεν ξερεις τι σου γινεται: 1. Σε sd υλικο, παιζουν καλυτερα οι hd ready 2. Σε hdready/full hd δεν καταλαβαινεις διαφορες μεχρι 40''. 3. Προβληματα της σειρας 7000/6100 που εχουν και πιο ''εξελιγμενα'' συστηματα απ τη δικια σου. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498 Ρε εξυπνάκια παντογνώστη ... πρώτα απ' όλα ΔΕΝ απευθύνθηκα ειδικά σε σένα και ούτε έχω όρεξη και πρόθεση! Είπα την γνώμη μου και πρότεινα κάτι! Όποιος θέλει να το ακούσει , όποιος θέλει ας το θεωρήσει λάθος! Αλλά το να βγαίνεις και να μου λες σαν μικρό βλαμμένο παιδάκι "δεν ξέρεις τι σου γίνεται" και τέτοια ποιηματάκια , ε τότε μου δίνεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που είπα ...! Και ούτε ποτέ είπα ότι η TV που πήρα είναι η καλύτερη .. μην τρελαθούμε! Απλά για τα λεφτά της είναι μια χαρά! ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ , ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!! Το link που έδωσες είναι ΑΣΧΕΤΟ με την TV που αναφέρω!!!!!! Το ότι μια TV μιας εταιρίας βγει σκάρτη , ΔΕΝ σημαίνει ότι παίρνει η μπάλα και όλες της ίδιας μάρκας!!! Και να ξέρεις ότι τα "εξελιγμένα'' συστήματα, μερικές φορές τα κάνουν χειρότερα!!! Anyway , δεν ξανασχολούμε με το θέμα ... απλά είναι κρίμα που βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του και φυσικά , οδηγεί σε λάθος αγορές διάφορους που μπορεί να ήθελαν ν' αγοράσουν κάτι και φυσικά διαβάζοντας κάτι να άλλαζαν γνώμη και να παίρναν κάτι (ίσως) χειρότερο!
Chris_85 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ρε εξυπνάκια παντογνώστη ... πρώτα απ' όλα ΔΕΝ απευθύνθηκα ειδικά σε σένα και ούτε έχω όρεξη και πρόθεση! Είπα την γνώμη μου και πρότεινα κάτι! Όποιος θέλει να το ακούσει , όποιος θέλει ας το θεωρήσει λάθος! Αλλά το να βγαίνεις και να μου λες σαν μικρό βλαμμένο παιδάκι "δεν ξέρεις τι σου γίνεται" και τέτοια ποιηματάκια , ε τότε μου δίνεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που είπα ...! Και ούτε ποτέ είπα ότι η TV που πήρα είναι η καλύτερη .. μην τρελαθούμε! Απλά για τα λεφτά της είναι μια χαρά! ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ , ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!! Το link που έδωσες είναι ΑΣΧΕΤΟ με την TV που αναφέρω!!!!!! Το ότι μια TV μιας εταιρίας βγει σκάρτη , ΔΕΝ σημαίνει ότι παίρνει η μπάλα και όλες της ίδιας μάρκας!!! Γιατι εχεις ιδεα, μ αυτα που του λες? ''Σαν μικρο βλαμμενο παιδακι'' να πεις το γιο σου. Τα προβληματα της LG δεν ειναι σε μια tv ειναι σε πολλες 6100/7000, απο κει και περα αν θελει να ρισκαρει καποιος μ ενα παλιο μοντελο μιας εταιριας οπου τα νεα μοντελα εχουν αποδειχθει εντελως προβληματικα και εγινε η αντικατασταση τους σε 5 μηνες(!), δικαιωμα του. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5252 Συγκριτικο με προβολεις 720p και 1080p, δειτε αν υπαρχει διαφορα και ποσο μεγαλη ειναι, στις 100''. Και μετα σκεψου αν στην 32αρα θα δεις διαφορα.
Forgotten Hero Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 φίλε chris_85 είσαι πολύ άδικος σε αυτό που λες για την lg προφανώς και δεν παίρνει η μπάλα όλες τις lg επειδή τα μοντέλα που λες είναι προβληματικά. και η samsung πχ τις series 7 και 9 (786,956) τις καταργεί μετα απο (ούτε) 3-4 μήνες που έχουν βγεί. αυτό δεν σημαίνει οτι η σειρα f, η 656 ή η 457 είναι μούφες τηλεοράσεις όλες οι εταιρείς έχουν βγάλει μοντέλα προβληματικά. αυτό δεν σημαίνει οτι και τα προηγούμενα και τα επόμενα θα είναι το ίδιο
Loser Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ρε παιδιά όταν δίνετε links σε threads άλλων forum φροντίστε να μην είναι 50+ σελιδών. Ποιός λογικός άνθρωπος μπορεί να κάτσει να τις διαβάσει. Στο συγκεκριμένο μάλιστα από τις 3 πρώτες σελίδες δεν κατάλαβα τα προβλήματα. Μπορείτε να γίνετε λίγο ποιο αναλυτικοί για την LG7000 γιατί από ότι κατάλαβα κάνει κάποια "σπασίματα"(δεν καταλαβαίνω τον όρο) όταν βάλεις κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις και βάλεις το bluray σε κάποια είσοδο που την έχεις ρυθμίσει για pc(???). Το πρόβλημα έχει διορθωθεί με firmware update? Τα προβλήματα εμφανίζονται και στην LH7000 ???
xapakias Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 η 5600 είναι fullhd ενώ η 6000 hd ready ποια ειναι καλυτερη σε τηλεοπτικο σημα η 5600 η η 6000?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.