Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger Πρόβλημα

loukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Τόσο καιρό μου έβγαζε το WLM ότι έχει αναβάθμηση αλλά δεν την είχα κάνει. Εχτές αφού έκανα format τον υπολογιστή της αδερφής μου της έβαλα και το καινούργιο WLM και μου άρεσε εμφανισιακά και είπα σήμερα να το βάλω και εγώ...:P Αφού το εγκατέστησα οραία και καλά πάω να κάνω log in και μου πετάει αυτό:

errorc.jpg

Πατάω να μην αποσταλεί και προσπαθώ να κάνω πάλι log in. Μπαίνει και μετά από 5 δευτερόλεπτα μου το βγάζει πάλι...... :mad: Πατάω αποστολή αναφοράς (όχι ότι θα κάνουν κάτι αλλά anyway...) και με πετάει έξω... Τώρα όποτε κάνω log in μου βγάζει αυτό το μύνημα :mad::mad::mad: Αν το αφήσω ανοιχτό μπορώ να μιλήσω και να κάνω τα πάντα με το WLM αλλά με το που το κλίνω με πετάει έξω... Προσπάθησα reinstall... Τίποτα. Έκανα FULL uninstall (και από registry τις ρυθμίσεις, και τους φακέλους στο Local Settings/Application Data). Έψαξα στο google και παντού λένε να διαγράψεις ένα φάκελο contacts... Δεν δούλεψε. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να το φτιάξω? :o Έχω Windows XP Professional SP3... Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..........

Δημοσ.
Νομιζω (δεν είμαι σίγουρος) οτι θελει να έχεις .Net Framework 3.5 SP1 εγκατεστημένο.

Φίλε το έχω. Έχω τα 2.0, 3.0 και 3.5 SP1. Αφού το πρόγραμμα δουλεύει... Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως. Όποια άλλη απάντηση θα με βοηθήσει :-) Περιμένω :o

Δημοσ.

Α, ώστε το έπαθε κι άλλος :P

Εγώ όσο κι αν έψαξα δε βρήκα λύση

Και έψαξα πάρα πολύ

Τελικά έκανα format...

Δημοσ.

Παιδιά μόλις μου ήρθε Η φλασιά!!! Και τελικά το έφτιαξα!!! Λοιπόν κοιτάζοντας το error report έιδα ότι έχει πρόβλημα το wlcomm.exe που είναι κάτι για τισ επαφές και βρίσκεται στο "C:\Program Files\Windows Live\Contacts". Τι να κάνω το διέγραψα τίποτα... (ευτυχώς κράτησα backup το αρχείο σε ένα RAR και δεν χρειάστικε reinstall :P) Αφού σκέστηκα του έβαλα συμβατότητα σε Windows 2000 αλλά και πάλι τίποτα..... Και τότε μου ήρθε ότι και μία άλλη εφαρμογή δεν μου άνοιγε λόγω των θεμάτων που είχα στα windows με το Widnowblinds... (μπορεί να το παθαίνει και με άλλα Styling προγράμματα, δεν ξέρω) και έτσι τίκαρα το κουτάκι στις επιλογές που λέει "Απενεργοποίηση Οπτικών Θεμάτων"

fix.jpg

Και από τότε σταμάτησε να εμφανίζεται διότι πολύ απλά δεν έχει πια πρόβλημα! :-D Ελπίζω να βοηθήσει κανέναν η λύση που βρήκα :lol:

Δημοσ.

εγω που δεν το εχω και εχω κανει τα παντα,τωρα κατεβαζω registry scan να δω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:23 ----------

τιποτα ακομα

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι....υπάρχει περίπτωση από την αναβάθμιση του msn να εντοπίσει η microsoft την άδεια των windows;;

Γιατί το παραθυράκι που σου έβγαλε μετά το update μου θύμισε αυτό που έβγαλε σε εμένα μετά την αναβάθμιση του internet explorer και αναγκαστηκά έκανα format...

Δημοσ.

Απλως σου εγκαθιστα το τελευταιο WGA (Windows Genuine Advantage).

Βασικα disadvantage ειναι για τον τελικο χρήστη. Είτε τον νομιμο είτε τον πειρατη. Μήπως τα XP τα πείρατε από τον θείο? ;)

Αλλά για όσους ξερουν προσπερναται και χωρις fix. :)

ΥΓ: Μη μου στείλετε pm σχετικά με το τελευταιο, δεν θα απαντησω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...