nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Βαρούχας:Ο διαιτητής βλέπετε ότι έχει πολύ καλή θέση. O παίχτης δεν είναι σε θέση οφσάιντ. Τον καλύπτει ο αμυντικός. Βλέπουμε καθαρά την σκιά του φαντάσματος που κάνει προβολή στα πόδια του παίχτη. Η ανατροπή είναι καθαρή. Ο διαιτητής πολύ σωστά έκανε και έδωσε το πέναλτυ. έχω κλάσει στο γέλιο Τα σχεδιάκια λίγο πιο κάτω δεν τα είδες;:lol:
Daemonos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντος θέλω ενα τέτοιο φάντασμα σπίτι μου... Ζητάω πολλάααα?!?!?!
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντος θέλω ενα τέτοιο φάντασμα σπίτι μου... Ζητάω πολλάααα?!?!?! Ναι αλλά: A ghost has been defined as the disembodied [/b']spirit or soul of a deceased person, although in popular usage the term refers only to the apparition of such a person. Μόνο για μάτι κάνει
Daemonos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τι? δηλαδή.... " μόνο α βλέπεις? να μήν Γκίζεις! " .... Γαμότο!
Dimitris_1988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σύμφωνα με την θρησκεία μου δεν υπάρχουν φαντάσματα, αλλά δαίμονες. Όταν πεθάνει ένας άνθρωπος η ψυχή του δεν μένει στη γη.
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μιας και ήταν και της μόδας... Δείτε στο 8¨20
teo64x Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σύμφωνα με την θρησκεία μου δεν υπάρχουν φαντάσματα, αλλά δαίμονες. Όταν πεθάνει ένας άνθρωπος η ψυχή του δεν μένει στη γη. Πού πάει; Τι είναι ψυχή;
Dimitris_1988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εκεί που πρέπει να πάει. (ακριβός δεν ξέρω, γιατί αν ήξερα δεν θα ήμουν εδώ τώρα) Τώρα η ψυχή είναι ένα άυλο πράγμα.
linkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 NAI!!!!!NAIIIIII!!!!!!!!!!!!!αυτο το ειχα δει κι εγω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Tο θέμα εξαντλήθηκε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.