Swimmer21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παραιτούμαι για δεύτερη φορά στο ίδιο thread. ò Ιησούς Χριστός Νικά, κι Όλα τα Κακά Σκορπά. ò Ιησούς Χριστός Νικά, κι Όλα τα Κακά Σκορπά. ò Ιησούς Χριστός Νικά, κι Όλα τα Κακά Σκορπά. Μην τα βαζεις λοιπον με οπαδους του Michael Jackson!
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μην τα βαζεις λοιπον με οπαδους του Michael Jackson! Εγώ μόνο με τους γαύρους έχω ένα θέμα, όλοι οι άλλοι δε με πειράζουν...
Swimmer21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εγώ μόνο με τους γαύρους έχω ένα θέμα, όλοι οι άλλοι δε με πειράζουν... :lol: Οπαδοι - fan, ολοι το ιδιο ειναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ακου μια ιστορια..οταν πηγαινα στ'δημοτικου,παιζαμε με τους φιλους μου στην γειτονια μας..εκει υπηρχε ενα σπιτι το οποιο δεν το πλησιαζε κανεις γιατι ελεγαν πως εκει μεσα υπηρχαν φαντασματα..μια μερα εγω και ο φιλος μου ο νικος αποφασισαμε να μπουμε μεσα...οι πορτες ηατν σπασμενες και ετσι μπεικαμε ανετα..τοτε ειδαμε οτι το μονο που ειχε εκει μεσα ηταν ενα τζακι και ενα μικρο κρεβατακι....ετσι βγαινοντας απο το σπιτι,τους ειπαμε οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο..το επομενο πρωι εγω και ο φιλος μου ξαναπηγαμε και τοτε παθαμε σοκ...δεν υπηρχε ουτε τζακι ουτε τιποτα παρα μονο αιματα παντου...φυγαμε τρεχοντας και απο τοτε δεν ξαναπηγαμε ποτε εκει μεσα....
takeda Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 δεν υπάρχουν μόνο οι ψυχες των νεκτρων που περιφεροντε για 4ο μερες συμφωνα με τον χριστιανισμό ΜΙλάς για έγκυρη πηγή δηλαδή
ilona Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Aυτό που ένιωσε ήταν απλά μία παραίσθηση. Είναι μία κατάσταση που το μυαλό ξυπνάει λίγο πριν το σώμα, δε μπορείς να κουνηθείς και εκείνη τη στιγμή έχεις παρα πολύ αληθοφανείς παραισθήσεις. Το λέω λίγο απλοικά, δε θυμάμαι πώς λέγεται ακριβώς αυτό, εξηγείται επιστημονικά πάντως. Μιλάω πάντα για την περίπτωση που η αδερφή σου δεν σου έκανε πλάκα... Μόρα λεγεται! (η πιο επιστημονικα): Υπνική Παράλυση: είναι μια κατάσταση που λαμβάνει χώρα μόλις πριν αποκοιμηθούμε (υπναγωγικό στάδιο) ή ακριβώς πριν ξυπνήσουμε πλήρως από τον ύπνο ( υπνοπομπικό στάδιο). Η κατάσταση αυτή χαρακτηρίζεται από την αδυναμία ομιλίας ή κίνησης. Συχνά ακολουθείται από μια αίσθηση ότι υπάρχει κάποια παρουσία στο δωμάτιο, μια αίσθηση που συχνά προκαλεί φόβο η οποία συνοδεύεται και από την ανικανότητα του να φωνάξει κάποιος. Η παράλυση αυτή μπορεί να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα. Η περιγραφή των συμπτωμάτων της υπνικής παράλυσης ομοιάζει με την περιγραφή που δίνουν πολλά θύματα απαγωγής από εξωγήινους, όταν ανακαλούν την εμπειρία τους. Η υπνική παράλυση θεωρείται από πολλούς ότι δεν εξηγεί μόνο τις απαγωγές από τους εξωγήινους αλλά και πολλές άλλες παραισθήσεις που σχετίζονται με παραφυσικές ή υπερφυσικές εμπειρίες. Η Υπνική Παράλυση είναι κάτι που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι μια ή δυο φορές στην ζωή τους. http://paraportal.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=122:2009-06-10-15-44-55&catid=34:2009-04-16-16-48-26&Itemid=58
stefa_1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εμενα η υπνικη παραλυση μου εχει συμβει 3 φορες σε ενα χρονο.Χάρισμα (ΑΠ) ή καταρα ?Μαλλον το 2ο
-nick- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν στα αλήθεια φαντάσματα; Αληθεια? (..............)
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αυτό NAI είναι thread που δεν βαριέσαι να διαβάζεις με υπογραφή...jason_rethymno! Προτείνω να γίνει sticky! Τώρα εξηγείτε γιατί πέφτουν τόσα χρόνια κάτω μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.Προφανώς και τους κάνει τάκλιν φάντασμα..!Η δικαίωση του Γιαννακόπουλου είναι κοντά!
ilona Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εμενα η υπνικη παραλυση μου εχει συμβει 3 φορες σε ενα χρονο.Χάρισμα (ΑΠ) ή καταρα ?Μαλλον το 2ο +φωνω!!! κ εμενα μ εχει συμβει (2 φορες!)
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 \ εικόνα 2 Αυτό στα αριστερά, είναι ποντίκι;;
MastroGiannis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Να δείτε που όταν οι έρευνες στην αντιύλη και την "σκοτεινή" ενέργεια προχωρήσουν αρκετά, θα εξηγηθούν πολλά φαινόμενα που μέχρι και σήμερα θεωρούνται μεταφυσικά. Όπως και να 'χει όμως, έριξα πολύ γέλιο με το παρόν thread. Όσο για τον Michael Jackson, προσωπικά δεν πιστεύω πως πέθανε αλλά πως έκανε την καλύτερη επιχειρηματική κίνηση στα τελευταία 20 χρόνια της καριέρας του. Και μην μου πει κανείς "τον είδα να τον κηδεύουν". Λευκή πλαστελίνη δώσε μου και σου φτιάχνω όσους Michael Jackson θέλεις. :-q
Praetorianos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αν περπατουσε απο κει, η σκια θα ηταν επιπεδη στο πατωμα Γιατί επίπεδη? Αν ο προβολέας είναι στο ύψος των γονάτων και λίγο πιο πάνω μια χαρά δικαιολογείται η σκιά. Αν κινήσεις τον προβολέα πάνω κάτω ή μεταβάλλεις το μήκος του πάνω ορόφου μπορείς να προβάλλεις και την αντίστοιχη σκιά. Δηλαδή κάπως έτσι: ΥΓ Αυτό το μαύρο αντικείμενο που φαίνεται στο βίντεο προσωπικά για προβολέα μου κάνει πάντως.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μια φορά είχα πάει σπίτι μιας "φίλης" και ήρθαν οι γονείς της. Καθώς το έσκαγα από το παράθυρο η μικρή αδερφή της φώναζε "κλέφτης, κλέφτης" ενώ η φίλη μου την καθησύχαζε λέγοντάς της "ηρέμησε βρε, φάντασμα είναι". Ίσως η αδερφή σου έκανε το ίδιο με σένα. :lol::lol::lol::lol::lol: Epic.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αυτό NAI είναι thread που δεν βαριέσαι να διαβάζεις με υπογραφή...jason_rethymno! Προτείνω να γίνει sticky! Τώρα εξηγείτε γιατί πέφτουν τόσα χρόνια κάτω μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.Προφανώς και τους κάνει τάκλιν φάντασμα..!Η δικαίωση του Γιαννακόπουλου είναι κοντά! έχω κλάσει στο γέλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.