Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν στα αλήθεια φαντάσματα;

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το χα πει οτι ο Θεός θα εκδικηθεί αυτούς που είχαν πει κακά πράματα για τον Michael Jackson .Τώρα επέστρεψε σαν φάντασμα και θα κυνηγάει όλους αυτους.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν θα ηταν θεικο να εβλεπες το φαντασμα να κανει moonwalk??

Να δεις που θα το δουμε συντομα στο youtube:lol:

Δημοσ.
kcly1owu3nt0qa7uk60q.jpg

Ναι ε?!:-(

Αυτο ειναι και το πιο λογικο που θα σκεφτει καποιος, και οντως πρεπει να υπαρχει τζαμαρια...αλλα η σκια θα πρεπει να ηταν διαγωνια και παραμορφωμενη(τραβηγμενη) αφου η τζαμαρια ειναι ΚΑΘΕΤΗ στον τοιχο... Αντιθετως η σκια ειναι ολοισια

Δημοσ.
Μια φορά είχα πάει σπίτι μιας "φίλης" και ήρθαν οι γονείς της. Καθώς το έσκαγα από το παράθυρο η μικρή αδερφή της φώναζε "κλέφτης, κλέφτης" ενώ η φίλη μου την καθησύχαζε λέγοντάς της "ηρέμησε βρε, φάντασμα είναι".

Ίσως η αδερφή σου έκανε το ίδιο με σένα.

ποσο μλκα εισαι

ελιωσα

Δημοσ.

Αν και τωρα που το προσεξα καλυτερα, φαινεται λες και η σκια δεν ακουμπαει σε καποιο τοιχο αλλα αντιθετως φαινεται σαν να διασχιζει οριζοντια τον διαδρομο...δηλαδη δεν προερχεται απο καποιο φως αφου φαινεται λες και βγαινει απο ενα δωματιο του διαδρομου:confused:

kcly1owu3nt0qa7uk60q.jpg

Προσεξτε το καλυτερα...

[ame]

[/ame]
Δημοσ.
Ναι ε?!:-(

Αυτο ειναι και το πιο λογικο που θα σκεφτει καποιος, και οντως πρεπει να υπαρχει τζαμαρια...αλλα η σκια θα πρεπει να ηταν διαγωνια και παραμορφωμενη(τραβηγμενη) αφου η τζαμαρια ειναι ΚΑΘΕΤΗ στον τοιχο... Αντιθετως η σκια ειναι ολοισια

Σου έχω και άλλη εξήγηση σν θες.

Ο "γνωστός μαλάκας" του σκίτσου δεν βρίσκεται έξω από το σπίτι, αλλά πίσω από την κάμερα,και περπατώντας κάποιο τεχνητό φως μας δίνει την διάσημη σκιά του.

Μη τολμήσει κανένας που πιστεύει στα φαντάσματα να μου πει πως η δική μου φαντασία οργιάζει, θα τσακωθούμε ε. :P

Δημοσ.
Σου έχω και άλλη εξήγηση σν θες.

Ο "γνωστός μαλάκας" του σκίτσου δεν βρίσκεται έξω από το σπίτι, αλλά πίσω από την κάμερα,και περπατώντας κάποιο τεχνητό φως μας δίνει την διάσημη σκιά του.

Αυτο αποκλειεται γιατι η σκια των ποδιων του θα πηγαινε μεχρι την καμερα

Δημοσ.
Αυτο αποκλειεται γιατι η σκια των ποδιων του θα πηγαινε μεχρι την καμερα

Δεν το βάζω κάτω.

Λοιπόν, στο σημείο του διαδρόμου όπου φαίνεται πως ανοίγει (πριν φτάσει στο σαλόνι), υπάρχει δεύτερος όροφος.

Εκεί περπατάει ο ηρωικός μαλάκας μας, γι' αυτό και η σκιά σταματάει εκεί και είναι και κάθετη.

Δημοσ.

O monteur και ο σκηνοθέτης του Larry King αποφάσισαν να ανεβάσουν τη θεαματικότητα. Πέρασαν με binary φίλτρο κάποιων περιπατητή και μετά το έκαναν transparent. Τσουπ στρίβει ο καμεραμανατζής την κάμερα, σηκώνει τον μείκτη ο καλλιτέχνης και ταταταν...

Μπράβο τους πάντως διότι ποτέ δεν περίμενα να δω τις παιδικές ζωγραφιές του liopyr on line.

Δημοσ.

Μπράβο τους πάντως διότι ποτέ δεν περίμενα να δω τις παιδικές ζωγραφιές του liopyr on line.

Damn, Larry trapped me! :shock:

Δημοσ.
Δεν το βάζω κάτω.

Λοιπόν, στο σημείο του διαδρόμου όπου φαίνεται πως ανοίγει (πριν φτάσει στο σαλόνι), υπάρχει δεύτερος όροφος.

Εκεί περπατάει ο ηρωικός μαλάκας μας, γι' αυτό και η σκιά σταματάει εκεί και είναι και κάθετη.

Αν περπατουσε απο κει, η σκια θα ηταν επιπεδη στο πατωμα:-)

Δημοσ.

Παραιτούμαι για δεύτερη φορά στο ίδιο thread.

ò Ιησούς Χριστός Νικά, κι Όλα τα Κακά Σκορπά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...