De@th L0rd Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 γιατι τα κοροιδευετε? επειδη δεν τα εχετε δει εσεις με τα ματια σας? λογικη κουνουπιδιου δλδ.. Χαχαχαχαχοαχοαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαοχοαχοαχοαχοαχοαοχοχοαχοαχο :cry::cry::cry::lol::lol:
fullon Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Χαχαχαχαχοαχοαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαοχοαχοαχοαχοαχοαοχοχοαχοαχο :cry::cry::cry::lol::lol: σιγα μην σκισεις κανα τζιν
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 fullon για πες μας εσυ τι εχεις δει? (obvious trap is obvious)
fullon Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 fullon για πες μας εσυ τι εχεις δει? βασικα περιμενω αποδειξεις οτι δεν υπαρχουν, οταν με καλυψουν οι αποδειξεις σας, τα ξαναλεμε
pournaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 βασικα περιμενω αποδειξεις οτι δεν υπαρχουν, οταν με καλυψουν οι αποδειξεις σας, τα ξαναλεμε Ειναι πιο ευκολο να αποδειχτει κατι το οποιο υπαρχει γιατι θα βασιστει στο οπτικοακουστικο υλικο του υπαρχοντος. Ενω κατι που δεν υπαρχει, δεν μπορει και να αποδειχτει τοσο ευκολα, θα πρεπει να βασιστει σε σωρεια επιστημων οι οποιες πρεπει αναγκαστικα να πανε με την εις ατοπον απαγωγη. Οποτε μιας και ειναι πιο ευκολο για σενα, αποδειξε μας οτι υπαρχει, για να παψουμε να γελαμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 βασικα περιμενω αποδειξεις οτι δεν υπαρχουν, οταν με καλυψουν οι αποδειξεις σας, τα ξαναλεμε Παρ'το πίσω. Πήγαινε στο(α) thread(s) "Υπάρχει Θεός" ή κάπως έτσι, και ξαναέλα. Ή αλλιώς θέλω να μου αποδείξεις οτι δεν υπάρχει ένας τεράστιος Χρυσός Δράκος που βγάζει φωτιές από το στόμα του, τρώει παιδάκια και μισεί την καυτερή μουστάρδα. Αν δεν μπορείς να μου το αποδείξεις τότε υπάρχει.
fullon Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 με λιγα λογια.. "δε μπορουμε να αποδειξουμ ε τπτ αλλα μπαινουμε εδω να βγαλουμε τα κομπλεξ μας και να το παιξουμε καποιοι" αντε και του χρονου.. και ναι δε μπορω να αποδειξω οτι δεν υπαρχει τεραστιος χρυσος δρακος.. εσυ μπορεις να αποδειξης οτι υπαρχει?
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Eλα ρε fullon, τι αποδειξεις και μαλακιες, λες και εχουμε λογο να μη σε πιστεψουμε. Κουβεντουλα κανουμε. Για πες...
fullon Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Eλα ρε fullon, τι αποδειξεις και μαλακιες, λες και εχουμε λογο να μη σε πιστεψουμε. Κουβεντουλα κανουμε. Για πες... φιλε και εγω κουβεντα κανω , απλα δεν καταλαβαινω τους ξερολες κομπλεξαρες που μολις τους φανει κατι περιεργο αμεσω το αποριπτουν και οχι με λογικη και επιχειρηματα αλλα με το ετσι θελω και με γλωσσα λιμενεργατη.. τι να πω , εδω μια ερωτηση ειχα κανει για τα "ετη φωτος" και συμπληρωσε το τοπικ 60 απαντησεις .. οι 55 ηταν ειρωνιες και αστεια.. αυτοι ειμαστε
pournaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 με λιγα λογια.. "δε μπορουμε να αποδειξουμ ε τπτ αλλα μπαινουμε εδω να βγαλουμε τα κομπλεξ μας και να το παιξουμε καποιοι" αντε και του χρονου.. και ναι δε μπορω να αποδειξω οτι δεν υπαρχει τεραστιος χρυσος δρακος.. εσυ μπορεις να αποδειξης οτι υπαρχει? Αποδειξε μας εσυ τα φαντασματα, και μετα ο Physics_Rulez θα σου πει για το χρυσο δρακο, κι εγω για το δρακο με τα 12 κεφαλια και 72 τροχους (εεε... ποδια)
fullon Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 pournaras θα το παιξω οπως εσυ και θα σου απαντησω απλα με τον δικο σου τροπο.. εγω ρωτησα πρωτος ΑΡΑ περιμενω πρωτος απαντηση, αν και οταν με ικανοποιησει η απαντηση που θα λαβω τα ξαναλεμε, αν δεν δεχτω ικανοποιητικη απαντηση σημαινει οτι απλα δεν μπορειτε να αποδειξετε αυτο που ζητησα
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 δε μπορω να αποδειξω οτι δεν υπαρχει τεραστιος χρυσος δρακος.. εσυ μπορεις να αποδειξης οτι υπαρχει? Αυτή την απάντηση έψαχνα. Ευχαριστώ. Σε τέτοια θέματα λοιπόν θα πρέπει να αποδείξεις εσύ την ύπαρξη του εκάστοτε πνεύματος κτλ, και όχι εγώ τη μή ύπαρξη. Αλλιώς μπορούμε να ισχυριστούμε οτι υπάρχουν τα πάντα μέχρι αποδείξεως του εναντίου. (Μαζί και ο δράκος μου) και δε σε ειρωνεύτηκα, απλά ήθελα να καταλήξω σε αυτό το point. εγω ρωτησα πρωτος ΑΡΑ περιμενω πρωτος απαντηση, αν και οταν με ικανοποιησει η απαντηση που θα λαβω τα ξαναλεμε, αν δεν δεχτω ικανοποιητικη απαντηση σημαινει οτι απλα δεν μπορειτε να αποδειξετε αυτο που ζητησα Μη μας γυρίζεις τόσο πίσω
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 fullon, μη τους δινεις σημασια, δεν ξερουν αυτοι. Πες μας την εμπειρια σου...
fullon Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Σε τέτοια θέματα λοιπόν θα πρέπει να αποδείξεις εσύ την ύπαρξη του εκάστοτε πνεύματος κτλ, και όχι εγώ τη μή ύπαρξη. Αλλιώς μπορούμε να ισχυριστούμε οτι υπάρχουν τα πάντα μέχρι αποδείξεως του εναντίου. ναι οποτε ? εγω οπως και εκατομμυρια αλλοι λενε οτι υπαρχουν πχ φαντασματα.. απο τις χιλιαδες φωτογραφιες αλλες ηταν ψευτικες και αλλες απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να εξηγηθουν, ολα ομως πεφτουν στο καλαθι της φαντασιας. αποδειξεις θελω οτι δεν υπαρχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.