Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν στα αλήθεια φαντάσματα;

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι είναι μεγενθυμένο μπόλικο...αλλά αμα παίξεις λίγο στο ps διακρίνεται λίγο καλύτερα αυτό

Mε τον Μητσοτακη μοιαζει..:lol::lol::lol:

Βεβαια μπορει να κοιταω και σε λαθος σημειο.

Υ.Γ Επισης μπορει κανεις να διακρινει,στα αριστερα της φωτογραφιας, εκει που τελειωνει το ασπρο χρωμα, μια φατσα ενος μαυρου σκυλου που κοιταει απορημενος...

Δημοσ.

Εγώ δεν ξεχωρίζω τίποτα απο την εικόνα.

Αντίθετα, παρατηρώντας συχνά τα σύννεφα, βλέπω ελέφαντες να ερωτοτροπούν και άλλα τέτοια ωραία... :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι threads βλέπω κάθε που έρχομαι σπίτι ρε γμτ... :P

και ύστερα γκρινιάζουν από τα demotivational posters μας...

Δημοσ.
Kάπου εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον jason_rethymno που εξ'αιτίας του, (έστω και άθελά του) έμαθα τον όρο της υπνοπαράλυσης που με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια όποτε κοιμάμαι ανάσκελα.

(νταξ έχω βρει διάφορα τρικ να ξυπνάω αμέσως όποτε συμβαίνει, αλλά χαίρομαι που έμαθα και τι είναι). :-)

Άσε και εγώ δεν το ήξερα παλιά και είχα φρικάρει λιγάκι( έλεγα ο.κ. παραισθήσεις είναι, αλλά γιατί τις παθαίνω?), το έχω πάθει αρκετές φορές, προσπαθώ να κοιμάμαι πλάγια βέβαια αλλά δεν το τηρώ και για πολύ ώρα...

Δημοσ.

η εικόνα που έλεγα

Ποιός ρε σεις? Για κοιτάξτε λίγο τη φωτογραφία μου δίπλα... εγώ είμαι. :devil:

Πάντως μέσα από τούτο το θέμα εγώ έτυχε να μάθω κάτι που είχα απορία εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα αυτό που αναφέρθηκε ως "υπνική παράλυση". Παίδες το έχω πάθει μία μόνο φορά στη ζωή μου πριν χρόνια και μέχρι σήμερα που διάβασα τούτο δεν ήξερα πως λεγόταν και τί είναι αυτό που μου συνέβει. Το έπαθα μόνο μία φορά, αλλά ήταν τρομερή εμπειρία διότι είχε διαρκέσει πολύ ώρα (όχι μόνο 5 δευτερόλεπτα, πολύ παραπάνω!) και αυτά που ένιωθα πως συνέβαιναν εκείνη τη στιγμή δεν περιγράφονται (χειρότερα από αυτά που αναφέρθησαν). Φυσικά δεν ήταν τυχαίο γεγονός, διότι επρόκειτο για ξύπνημα ύστερα από πολλές ώρες ύπνου, αφού είχε προηγηθεί μια ωραία χημική δηλητηρίαση που με εξάντλησε απίστευτα. Κοίτα να δεις τί μάθαμε σήμερα...

Δημοσ.

Τι υπνική παράλυση και βλάσφημες αηδίες της επιστήμης είναι αυτά. Για τη Μόρα λέτε; Μια μαυροφορεμένη γυναίκα είναι με κουρέλια (ή σκιά) που στην πέφτει ενώ κοιμάσαι και σου ρουφάει την ανάσα. Επίσης υπάρχει ο Βραχνάς, είναι ένας δαιμονικός νάνος που κάθεται στο στέρνο σου όταν κοιμάσαι και δε σε αφήνει να αναπνεύσεις, σου κόβει την ανάσα. Σου ρουφάνε τη ζωή σιγά-σιγά μέσω της αναπνοής, και αν εν τέλει προκληθεί ανακοπή καρδιάς και τα τινάξεις, σου παίρνουν την ψυχή. Ενα είδος βαμπίρ χοντρικά. Και οι δύο είναι δαίμονες Εισβολείς και είναι δύσκολο να απαλλαγείς από δαύτους.

fuseli_nightmare.jpgnmare.jpg

Μουεχεχεχεχέ

Δημοσ.
Η αδερφή μου χθες τα μεσάνυχτα ένιωσε κάποιος να την κρατάει και μετά είδε μια σκιά να φεύγει.

Με αφορμή αυτό ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στα αλήθεια φαντάσματα;

Έχει δει κανείς σας;

Χθές τα μεσάνυχτα είπα να κρατήσω μια κοπελιά για λίγο και μετά να φύγω. Από απροσεξία όμως άφησα την υλική μου υπόσταση να φανερωθεί για λίγο πριν φύγω...

Είπα να κατέβω λίγο πιο νότια απ' ότι συνηθίζω... όλο Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη...

Πες της να μην ανησυχεί..

Γιατί νομίζετε οτι δεν έχω postάρει ακόμα εδώ;;;

Δημοσ.
Τι υπνική παράλυση και βλάσφημες αηδίες της επιστήμης είναι αυτά. Για τη Μόρα λέτε; Μια μαυροφορεμένη γυναίκα είναι με κουρέλια (ή σκιά) που στην πέφτει ενώ κοιμάσαι και σου ρουφάει την ανάσα. Επίσης υπάρχει ο Βραχνάς, είναι ένας δαιμονικός νάνος που κάθεται στο στέρνο σου όταν κοιμάσαι και δε σε αφήνει να αναπνεύσεις, σου κόβει την ανάσα. Σου ρουφάνε τη ζωή σιγά-σιγά μέσω της αναπνοής, και αν εν τέλει προκληθεί ανακοπή καρδιάς και τα τινάξεις, σου παίρνουν την ψυχή. Ενα είδος βαμπίρ χοντρικά. Και οι δύο είναι δαίμονες Εισβολείς και είναι δύσκολο να απαλλαγείς από δαύτους.

fuseli_nightmare.jpgnmare.jpg

Μουεχεχεχεχέ

:devil::devil: Εμείς γελάμε αλλά πολλοί τα πιστεύουν περί Μόρας κ.λ.π. Φρίκαρα την πρώτη φορά που το έπαθα αλλά όχι ότι υπέθεσα κιόλας ότι κρύβεται ένας δαίμονας πίσω από αυτό:X 2009 έχουμε πλέον ( μ.χ.:P)

Δημοσ.
γιατι τα κοροιδευετε? επειδη δεν τα εχετε δει εσεις με τα ματια σας? λογικη κουνουπιδιου δλδ..

ilikewherethisthreadisg.jpg

Συνεχίστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...