aGka8l Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 http://www.allforums.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=36&t=5281&start=0&sid=636eb45cb018f53ad9d5543865591c57
jason_rethymno Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 http://www.allforums.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=36&t=5281&start=0&sid=636eb45cb018f53ad9d5543865591c57 Ναι μάλλον αυτό είναι που έπαθε η αδερφή μου "υπνική παράλυση"
MiltoZ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1348 Κρατάω όμως και μία πισινή
akpe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 +1 για υπνοπαράλυση εφόσον ήταν ξαπλωμένη. btw τα τελευταία χρόνια πολλοί πιστεύουν πως η υπνοπαράλυση μπορεί να προκληθεί ή ακόμα και να ταυτιστεί με κρίση πανικού.
freedubus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Παραισθήσεις νομίζω όλοι μπορούν να έχουν. Σε νηφάλια κατάσταση εννοείται, όχι να έχεις κατεβάσει 5 μάικρο. Ας πούμε κι εγώ βλέπω μερικές φορές όταν είμαι κάπως. Συνήθως βλέπω με την άκρη του ματιού οτι κάτι ή κάποιος κινείται, ή οτι υπάρχει κάποιος άλλος δίπλα μου ή οτι μπήκε κάτι από την πόρτα κλπ. Πολύ φευγαλέα και πολύ στιγμιαία, αλλά είναι ξεκάθαρη η αίσθηση. Ακόμα πιο συχνές είναι οι ηχητικές παραισθήσεις, φωνές, κρότοι και τέτοια.
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Kάπου εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον jason_rethymno που εξ'αιτίας του, (έστω και άθελά του) έμαθα τον όρο της υπνοπαράλυσης που με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια όποτε κοιμάμαι ανάσκελα. (νταξ έχω βρει διάφορα τρικ να ξυπνάω αμέσως όποτε συμβαίνει, αλλά χαίρομαι που έμαθα και τι είναι).
o_magazatoras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Κάτι τέτοια threads μου εξηγούν γιατί είχε καταργηθεί παλαιότερα το μπλα μπλα. Λάθος αγαπητέ.Κάτι τέτοια posts θα πρέπει να σου θυμίζουν γιατί επανήλθε.
pournaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Παραισθήσεις νομίζω όλοι μπορούν να έχουν. Σε νηφάλια κατάσταση εννοείται, όχι να έχεις κατεβάσει 5 μάικρο. Ας πούμε κι εγώ βλέπω μερικές φορές όταν είμαι κάπως. Συνήθως βλέπω με την άκρη του ματιού οτι κάτι ή κάποιος κινείται, ή οτι υπάρχει κάποιος άλλος δίπλα μου ή οτι μπήκε κάτι από την πόρτα κλπ. Πολύ φευγαλέα και πολύ στιγμιαία, αλλά είναι ξεκάθαρη η αίσθηση. Ακόμα πιο συχνές είναι οι ηχητικές παραισθήσεις, φωνές, κρότοι και τέτοια. Να σου στειλω σε pm τη διευθυνση μου να μου στειλεις κι εμενα τιποτε; Οχι πολλα πραγματα, απλα να βγαλουμε το πασχα Kάπου εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον jason_rethymno που εξ'αιτίας του, (έστω και άθελά του) έμαθα τον όρο της υπνοπαράλυσης που με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια όποτε κοιμάμαι ανάσκελα. (νταξ έχω βρει διάφορα τρικ να ξυπνάω αμέσως όποτε συμβαίνει, αλλά χαίρομαι που έμαθα και τι είναι). Ειναι οντως πολυ psycho κατασταση, εμενα μου βγαινει στο να νιωθω οτι σταματαω να αναπνεω (φρικη μιλαμε). Αν κρινω απο τα αιτια, τα εχω ολα, και ανασκελα κοιμαμαι, και πολυ φαγητο πριν τον υπνο, και ασχετο ωραριο, και ελλειψη υπνου. Αλλα δυστυχως ειναι πραγματα που δυσκολα αλλαζουν, οποτε το κοβω να το αντιμετωπιζω για αρκετο καιρο ακομη.
SCORPIO777 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Παραισθήσεις νομίζω όλοι μπορούν να έχουν. Σε νηφάλια κατάσταση εννοείται, όχι να έχεις κατεβάσει 5 μάικρο. Ας πούμε κι εγώ βλέπω μερικές φορές όταν είμαι κάπως. Συνήθως βλέπω με την άκρη του ματιού οτι κάτι ή κάποιος κινείται, ή οτι υπάρχει κάποιος άλλος δίπλα μου ή οτι μπήκε κάτι από την πόρτα κλπ. Πολύ φευγαλέα και πολύ στιγμιαία, αλλά είναι ξεκάθαρη η αίσθηση. Ακόμα πιο συχνές είναι οι ηχητικές παραισθήσεις, φωνές, κρότοι και τέτοια. τελικα αυτα τα εξαρχεια κανουν μεγαλη ζημια.αυτο το οταν ειμαι καπως δεν μπορεσα να το καταλαβω,παντως εχει μεγαλες παρενεργειες.
andreapaog328 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 κάποτε είχα βγάλει μια φωτογραφία σε μία εκκλησία στην ιταλία...υπήρχε ένα παράθυρο πάνω απο την πόρτα του ναού, το κλασσικό ημικύκλιο απο το οποίο έμπαινε φώς. Το φώς χτύπαγε πάνω στο τζάμι που προστάτευε ένα άγαλμα της παναγίας...Ε λοιπόν στην φωτογραφία βγήκε ένα πολύ περίεργο σχήμα κεφαλιού...μόλις την έβαλα στο pc καί την γύρησα αρνητικό στο photoshop με το συμπάθιο, χέστηκα. δεν λέω ότι έιναι φάντασμα που προφανώς δεν είναι, αλλά ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ κεφάλι βρήκε να βγεί? θα ψάξω αργότερα μπας και την βρώ, να ανεβάσω το επίμαχο σημείο...
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ειναι οντως πολυ psycho κατασταση' date=' εμενα μου βγαινει στο να νιωθω οτι σταματαω να αναπνεω (φρικη μιλαμε). Αν κρινω απο τα αιτια, τα εχω ολα, και ανασκελα κοιμαμαι, και πολυ φαγητο πριν τον υπνο, και ασχετο ωραριο, και ελλειψη υπνου. Αλλα δυστυχως ειναι πραγματα που δυσκολα αλλαζουν, οποτε το κοβω να το αντιμετωπιζω για αρκετο καιρο ακομη.[/quote'] Εγώ ξυπνάω, το ξέρω πως έχω ξυπνήσει, παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να κουνηθώ/μιλήσω. Κρατάει πολύ λίγα δευτερόλεπτα ( <5 ), και έχω βρει τρόπους να ξυπνάω προσπαθώντας να κουνήσω τα πόδια μου που μπορούν να κινηθούν σχετικά εύκολα ή σε πιο ακραία περίπτωση προσπαθώντας να μιλήσω όπυ το μόνο που βγαίνει είναι ένα μουγκριτό, συνήθως αρκετό για να με ξυπνήσει. (ή να ξυπνήσει τον εγκέφαλό μου, whatever). Δεν το παθαίνω συχνά ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορεί να το πάθω 3-4 φορές σε ένα μήνα, μπορεί να μη το πάθω και για ένα χρόνο. Σίγουρα παίζει ρόλο και το γεγονός πως σπάνια πλέον κοιμάμαι ανάσκελα. Πάντως σκέφτομαι να ακολουθήσω κάποιες συμβουλές, όπως βελτίωση της διατροφής μου, σωστές ώρες ύπνου, να κόψω και τα ναρκωτικά εν ανάγκη... andreapaog328:
andreapaog328 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ναι είναι μεγενθυμένο μπόλικο...αλλά αμα παίξεις λίγο στο ps διακρίνεται λίγο καλύτερα αυτό εικόνα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.