jason_rethymno Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Η αδερφή μου χθες τα μεσάνυχτα ένιωσε κάποιος να την κρατάει και μετά είδε μια σκιά να φεύγει. Με αφορμή αυτό ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στα αλήθεια φαντάσματα; Έχει δει κανείς σας;
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μια φορά είχα πάει σπίτι μιας "φίλης" και ήρθαν οι γονείς της. Καθώς το έσκαγα από το παράθυρο η μικρή αδερφή της φώναζε "κλέφτης, κλέφτης" ενώ η φίλη μου την καθησύχαζε λέγοντάς της "ηρέμησε βρε, φάντασμα είναι". Ίσως η αδερφή σου έκανε το ίδιο με σένα.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Πλακα πλακα ειχε παει ο αδερφος μου στο σπιτι ενος φιλου του και τα ειδε ολα...τι αγιασμους, τι ευχελαια δεν το κουνουσε ρουπι το φαντασμα..
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εμενα μου πίνει τις μπύρες και μου τρώει το φαι... αλλά συμφωνήσαμε ότι για να μεινει θα πρέπει να πλενει τα πιατα.
lepros13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το δικο μου φαντασμα ηταν ωραιο γκομενακι και τα φτιαξαμε...
deminho11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Mπορώ να έχω το εστω και σε φάντασμα τηv Elena Temnikova??? :devil:
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Kάτσε να δω ποια ειναι να σε πω Όχι δεν μπορείς...
pournaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Υπάρχουν στα αλήθεια φαντάσματα; Ναι, και μη φωναζετε δυνατα, γιατι τετοια ωρα κοιμουνται
nickarmy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 δεν υπάρχουν μόνο οι ψυχες των νεκτρων που περιφεροντε για 4ο μερες συμφωνα με τον χριστιανισμό
black_widow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Η αδερφή μου χθες τα μεσάνυχτα ένιωσε κάποιος να την κρατάει και μετά είδε μια σκιά να φεύγει.Με αφορμή αυτό ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στα αλήθεια φαντάσματα; Έχει δει κανείς σας; Aυτό που ένιωσε ήταν απλά μία παραίσθηση. Είναι μία κατάσταση που το μυαλό ξυπνάει λίγο πριν το σώμα, δε μπορείς να κουνηθείς και εκείνη τη στιγμή έχεις παρα πολύ αληθοφανείς παραισθήσεις. Το λέω λίγο απλοικά, δε θυμάμαι πώς λέγεται ακριβώς αυτό, εξηγείται επιστημονικά πάντως. Μιλάω πάντα για την περίπτωση που η αδερφή σου δεν σου έκανε πλάκα...
Αδμιν Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 δεν υπάρχουν μόνο οι ψυχες των νεκτρων που περιφεροντε για 4ο μερες συμφωνα με τον χριστιανισμό Ειλικρινα, πιο ευκολα μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν φαντασματα, παρα ολα αυτα που λεει ο χριστιανισμος.
akpe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 δεν υπάρχουν μόνο οι ψυχες των νεκτρων που περιφεροντε για 4ο μερες συμφωνα με τον χριστιανισμό Τώρα σωθήκαμε
black_widow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ειλικρινα, πιο ευκολα μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν φαντασματα, παρα ολα αυτα που λεει ο χριστιανισμος. Όπα δεν το είχα δει αυτό για τον χριστιανισμό... Καλά αν αρχίσουμε να αναλύουμε αυτά που λένε τόσες θρησκείες και αιρέσεις σε όλο τον κόσμο σωθήκαμε Νο offense κιόλας για όσους πιστεύουνε αλλά η θρησκεία βασίζεται στην πίστη και υπάρχουνε και πολλές θρησκείες
arxaggelos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 την αδερφή σου μπορεί και να την επισκέφθηκε ένας incubus, δηλαδή δαίμονας που κατά τον Μεσαίωνα παρενοχλούσε στον ύπνο τους νεαρές παρθένες... ...που βασικά αποτελούσε μια καλή δικαιολογία για να εξηγήσουν στην παραμάνα τους γιατί τις έπιασε μέσα στη νύχτα χωρίς βρακί....:-D
Snolly Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Κάτι τέτοια threads μου εξηγούν γιατί είχε καταργηθεί παλαιότερα το μπλα μπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.