kosnik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Καλησπερα, εχω ανεβασει ενα joomla site, ολα καλα γενικως, εκτος απο δυο πραγματακια. Εχω στο μενου μια καρτελα 'Επικοινωνια' οπου εχω βαλει μια φορμα για να μου στελνουν μυνηματα.(Εκανα δηλ μια νεα κατηγορια στις επαφες,προσθεσα σε αυτην μια νεα επαφη με το email στο οποιο θελω να μου στελνουν,και το συνδεσα στην αντιστοιχη καρτελα του μενου-''Επαφες-βασικη σελιδοποιηση επαφης''. Δουλευει καλα με firefox, σε internet explorer ομως οταν πχ γραψω το μυνημα και πατησω ''αποστολη'', με πεταει σε σελιδα ''error loading page''.Το μυνημα στελνεται κανονικα παρολαυτα.Στον firefox δεν συμβαινει,ξαναφορτωνει κανονικα τη σελιδα βγαζοντας κι ενα μυνημα ''ευχαριστουμε που επικοινωνισατε κλπ..''. Υπαρχει τροπος να ενσωματωσω μια τετοια φορμα σε αρθρο? Το δευτερο ειναι οτι δεν δουλευει με τπτ το κουμπι ''περισσοτερα'' στα αρθρα.Οπου κι αν το προσθεσω στο κειμενο δεν το εμφανιζει,μου σκαει ολο το κειμενο κανονικα. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας βοηθησει,ευχαριστω.
kostas_crete Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι στο intro text βαζεις αυτό που θέλεις να σου εμφανίζει πριν το read more και μετά στο full text ολόκληρο το κείμενο....Τσέκαρε το και πες τι βγήκε γιατί δεν έχω στημενό joomla τώρα.
ApSiMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Το κουμπί "Περισσότερα" δουλεύει όπως ακριβώς το page break. Πας μέσα στο κείμενο σου, στο σημείο που θες να σταματάει η "εισαγωγή" κ να αναγκάζει τον άλλον να πάει σε άλλη σελίδα, κ πετάς το "Περισσότερα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.