kalted Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Καλησπερα! Εχω ενα iphone 2g και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Μετα απο ενα ατυχηματακι καταφερα να ραγισω την οθονη του iphone!Αφου αγορασα το ανταλλακτικο (LCD) απο ebay το τοποθετησα μονος μου και το κινητο λειτουργει μια χαρα!Παρολαυτα αντιμετωπιζω προβλημα με το σημα (πριν απο το ραγισμα δεν ειχα τετοιο θεμα)!Ενω πχ μεσα στο σπιτι μου εχω full σημα εκτος σπιτιου η θα εχω ελαχιστο η θα λεει No service! Να σημειωσω οτι το εκανα restore και update στην 2.2.1 μετα την επισκευη!Ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει?Ξανα ανοιξα το κινητο μηπως εχει πειραχθει κατι στα καλωδια αλλα δν φαινεται κατι! Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει??
NiCk_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Καλησπερα! Εχω ενα iphone 2g και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Μετα απο ενα ατυχηματακι καταφερα να ραγισω την οθονη του iphone!Αφου αγορασα το ανταλλακτικο (LCD) απο ebay το τοποθετησα μονος μου και το κινητο λειτουργει μια χαρα!Παρολαυτα αντιμετωπιζω προβλημα με το σημα (πριν απο το ραγισμα δεν ειχα τετοιο θεμα)!Ενω πχ μεσα στο σπιτι μου εχω full σημα εκτος σπιτιου η θα εχω ελαχιστο η θα λεει No service! Να σημειωσω οτι το εκανα restore και update στην 2.2.1 μετα την επισκευη!Ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει?Ξανα ανοιξα το κινητο μηπως εχει πειραχθει κατι στα καλωδια αλλα δν φαινεται κατι! Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?? Κοίταξε το communications board .. Όταν μου έπεσε εμένα και είχα παρόμοια προβλήματα, αναγκάστικα τελικά να αλλάξω το communications board ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Πριν αλλαξεις το communications board,μια και πιανουν τα χερια σου,ριξε μια ματια στο no service προβλημα που ειχε το δικο μου και πως το εφτιαξα.Ισως να φταιει κατι αντιστοιχο και να γλυτωσεις τα εξτρα €. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042#No_Service_Curse
kalted Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 thx!θα το κοιταξω και θα ενημερωσω!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:55 ---------- λοιπον το ανοιξα ξανα και δοκιμασα αυτο που μου προτεινες αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει! Απορια!αν υπηρχε προβλημα με το communications board δεν θα επρεπε να μην εχω καθολου σημα?γιατι μεσα στο σπιτι μου εχω full σημα!υπαρχει κανενα προγραμμα σαν "ενισχυτης" σηματος??
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 λοιπον το ανοιξα ξανα και δοκιμασα αυτο που μου προτεινες αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει! Το δοκιμασες δηλαδη χωρις το καπακι και παλι σου κανει τα ιδια ε? Απορια!αν υπηρχε προβλημα με το communications board δεν θα επρεπε να μην εχω καθολου σημα?γιατι μεσα στο σπιτι μου εχω full σημα! Δηλαδη μεσα στο σπιτι δεν εχεις ποτε no service προβλημα?Παιρνεις και δεχεσαι τηλεφωνα/μηνυματα κανονικα?Αυτο δεν ακουγεται σαν hardware προβλημα. Μηπως δεν εχει σχεση το οτι εισαι μεσα στο σπιτι αλλα η περιοχη?Μηπως στα settings---carrier εχεις επιλεξει καποιον που στο σπιτι σου πιανει κανονικα και σε αλλες περιοχες τιποτα? Λιγο τραβηγμενο το ξερω,αλλα στην δικια μου περιπτωση με καρτα της tim εχω δικαιωμα να επιλεγω carrier vodafone οταν ειμαι σπιτι μου και να λειτουργει κανονικα.Στη Θεσσαλονικη πχ οταν εχω σαν επιλογη Vodafone,εχω ενα ωραιοτατο no service γιατι εκει υποθετω δεν εχω δικαιωμα να χρησιμοποιω το δικτυο της vodafone,παρα μονο της tim για να εξυπηρετουμαι. υπαρχει κανενα προγραμμα σαν "ενισχυτης" σηματος?? Nop.
kalted Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ναι μεσα στο σπιτι εχω κανονικα σημα και δεχομαι κλισεις/μηνυματα κανονικα!γιαυτο μου φαινεται περιεργο να εχω καποιο hardware προβλημα!Πχ χθες ομως που ημουν γλυφαδα σε φιλο εγραφε συνεχεια no Service μεχρι που εφτασα κοντα στη περιοχη που μενω! Στις ρυμθισεις για τους carriers το εχω στο Automatic!Να το αλλαξω?υπαρχει καποια αλλη ρυμθιση που πρεπει να κοιταξω στο κινητο? θα το ξανανοιξω μαλλον να δω αν δν γινεται καποια καλη επαφη καπου..απλα το εχω ανοιξει πανω απο 5 φορες κ δεν ειναι και το πιο ευχαριστο!
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μην το ξανανοιξεις.Οχι τουλαχιστον μεχρι να εισαι 100% σιγουρος πως ειναι το hardware.Οχι τιποτα ειναι και υπερβολικα ευαισθητο στα εσωτερικα του,μην το χαλασεις καταλαθος και παει αδοξα. Tι εταιρια εισαι?Καποιος με iphone και την δικια σου εταιρια για να κανεις μια συγκριση στην περιοχη σου?Για δοκιμασε να βαλεις την εταιρια σου καρφωτα στο Carriers.
kalted Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 vodafone εχω.Εχω τον κολλητο μου που μενει κοντα αλλα αυτος ειναι με 3g και οχι "σπασμενο" και εχει κανονικα σημα. θα το δοκιμασω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.