Προς το περιεχόμενο

Τί "παίζει" με την CYTA HELLAS?

manoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενεργοποιηθεί από τις 3 Φεβρουαρίου και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.Σου δίνει δύο γραμμές (με φορητότητα το νούμερό σου και ένα ακόμη νούμερο).Η ποιότητα της τηλεφωνίας είναι συγκρίσιμη με του ΟΤΕ,κανένα πρόβλημα.Είχα Forthnet προγούμενα αλλά της CYTA είναι πιο καθαρή η γραμμή.Το internet (2MBps) είναι σταθερότατο όλες τις στιγμές της ημέρας.Κατεβάζω με 220-230ΚΒ.Τα video streaming (youtube κτλ) δεν έχουν κανένα πρόβλημα,η μπάρα του buffering γεμίζει με το πάτημα play και ποτέ δεν κάνει διακοπές όπως κάνει της Forthnet.Αρνητικά σημεία εντοπίζω την καθυστέρηση στην ενεργοποίηση ( σε μένα πήρε 2 μήνες) και τό ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν έχεις ούτε τηλέφωνο ούτε βέβαια internet.Αυτό βέβαια λύνεται βάζοντας το router πάνω σε ένα UPS όπως έκανα εγώ.Στα θετικά βέβαια βάζω και την τιμή του πακέτου που είναι για τους πρώτους έξι μήνες στα 19 και κάτι ευρώ και μετά στα 27.Αυτά, και ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε...

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εβαλε. Και παει οπως ακριβως περιεγραψε ο fourdim. Να προσθεσω οτι εχει και φυσιολογικo ping στα παιχνίδια μεσω ιντερνετ.

Θα πρεπει να ξερεις οτι η τηλεφωνια ειναι voip δηλαδη τα τηλεφωνα συνδεονται πάνω στο ρουτερ σου. Η ενεργοποιηση εγινε σε 20 μερες περιπου. Εχουν πολυ καλη εξυπηρετηση για την ωρα.

Αν σε βοηθαει καναμε και εμεις αιτηση στις 10 Μαρτιου αλλά ακομα περιμενουμε και εξοπλισμο και ενεργοποιηση.

* Το θεμα ειναι οτι εγινε σε περιοχη που γενικα το ιντερνετ πεταει αλλά κανεις δεν ξερει τι θα γινει αν η cyta παει και στις μεγαλες πολεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα σχόλια. Κι εγώ έχω κάνει αίτηση από αρχές Μαρτίου κ τελικά πριν από λίγες ημέρες ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης είναι τα μέσα Απριλίου (ενάμισης μήνας δηλαδή). Έως τώρα για Internet χρησιμοποιούσα τον OTE και το ομολογώ πως δεν με "κρέμασε" ούτε για μισή ώρα (και χρησιμοποιώ το internet τουλάχιστο 18 ώρες to 24ωρο). Δυστυχώς έχουμε ακούσει πολλά από πολλές εταιρίες που στο τέλος αποδεικνύονταν απάτες κι έχουμε γίνει αρκετά επιφυλακτικοί. Δεν είναι μόνο η κοροϊδία τους αλλά η ταλαιπωρία που προέκυπτε. Ελπίζω η cyta να κάνει την διαφορά και δεν μιλάω μόνο για την τηλεφωνία και το internet αλλά και για την περεταίρω υποστήριξη πχ εάν χρειαστεί να αλλάξω διεύθυνση να μη μείνω για 15 ημέρες χωρίς τηλέφωνο κ internet λόγο μειωμένου προσωπικού της εταιρίας ή "φόρτου εργασίας" όπως επικαλούνται συνήθως κλπ. Για να δούμε λοιπόν. Να παρακολουθούμε το θέμα για να ενημερώνουμε ώστε να μην την πατήσουν και άλλοι ή αντίθετα εάν είναι ok να την εμπιστευθούν και άλλοι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως προανέφερα μου είχαν σταλθεί οι κωδικοί και η ημερομηνία πιθανής ενεργοποίησης στη CYTA για 16-4-09. Σήμερα 21-4-09 και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτε. Σε επικοινωνία με την CYTA μου ανέφεραν πως το πρόβλημα αφορά τον ΟΤΕ ο οποίος δεν παραχώρησε την γραμμή μου. (Οι λογαριασμοί του ΟΤΕ είναι εξοφλημένοι). Εν τω μεταξύ ο router από την CYTA μου έχει έρθει κανονικά.

Δημοσ.

αυτο με το βuffer στο youtube δεν ξερω γιατι αλλα σε εμενα με συνδεση lan σερνετε αργει ενω με wireless αμεσος (forthnet 2play) κατα τα αλλα ολα οκ εδω...για να δουμε και η cyta τι θα κανει τωρα...

φιλε μανολη θα τα δεις ολα τπο τον οτε μεχρι το οτι η αιτηση σου αποριπτετε..

Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε μηνυμα στις 10/4 με τους κωδικους επισης ελεγε οτι στις 24/4 θα γίνει η μεταβαση στη cyta. Ηρθε και το ρουτερ πριν λιγες μερες οποτε περιμενουμ την παρασκευη να δουμε ανα θα γίνει ομαλα η μεταβαση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:59 ----------

Λοιπον ενημέρωση:

Με παίρνουν τηλ. την Πεμπτη το μεσημέρι να με ρωτήσουν αν εχω λάβει κωδικούς και εξοπλισμο και επίσης με ενημερώνουν οτι η μετάβαση από τον ΟΤΕ θα γίνει μεταξύ 12 - 2 το μεσημέρι.

Το πρωι της Παρασκευής κατα τις 12 κ 30 δεν είχαμε τηλ. απο τον ΟΤΕ οποτε σύνδεσα το ρουτερ της Cyta στη γραμμη και μετα το τηλέφωνο. Ολα πηγαν καλά και με το τηλέφωνο και με το ιντερνετ δεν είχα DC ή κατι τετοιο. Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι περασαν 3-4 ωρες ωστε να μπορεί να μας παρει καποιος τηλ. στον παλιο μας αριθμό μεχρι να ενημερωθουν οι παροχοι για την αλλαγη.

Μεχρι στιγμης δεν εχουν χαθει κλησεις, η συνομιλια ειναι καλη και δεν υπαρχει καθολου θορυβος (ισως οχι τοσο καλα οσο πρωτα αλλά πάλι ακουγεται πολυ καλα).

Eκανα και speedtest:

460101135.png

ms στο WOW περιπου 200 οποτε ειμαστε καλά και εκει.

Δημοσ.

φιλε Chrisxxx δεν διχνει κατι ενα speedtest μπες στο wiki του forum και δες κατω αριστερα που λεει "Πως μετραμε την ταχυτητα της ADSL γραμμης μας"

Δημοσ.

Δεν με πολυενδιαφερει να τη μετρησω.. Κατεβαζω με max αυτη τη στιγμη περιπου 200kb/s οποτε δεν εχει νοημα νομιζω να μετρησω την πραγματικη μου ταχυτητα.

Δημοσ.
Έχω ενεργοποιηθεί από τις 3 Φεβρουαρίου και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.Σου δίνει δύο γραμμές (με φορητότητα το νούμερό σου και ένα ακόμη νούμερο).Η ποιότητα της τηλεφωνίας είναι συγκρίσιμη με του ΟΤΕ,κανένα πρόβλημα.Είχα Forthnet προγούμενα αλλά της CYTA είναι πιο καθαρή η γραμμή.Το internet (2MBps) είναι σταθερότατο όλες τις στιγμές της ημέρας.Κατεβάζω με 220-230ΚΒ.Τα video streaming (youtube κτλ) δεν έχουν κανένα πρόβλημα,η μπάρα του buffering γεμίζει με το πάτημα play και ποτέ δεν κάνει διακοπές όπως κάνει της Forthnet.Αρνητικά σημεία εντοπίζω την καθυστέρηση στην ενεργοποίηση ( σε μένα πήρε 2 μήνες) και τό ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν έχεις ούτε τηλέφωνο ούτε βέβαια internet.Αυτό βέβαια λύνεται βάζοντας το router πάνω σε ένα UPS όπως έκανα εγώ.Στα θετικά βέβαια βάζω και την τιμή του πακέτου που είναι για τους πρώτους έξι μήνες στα 19 και κάτι ευρώ και μετά στα 27.Αυτά, και ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε...

+φωνω!!! δεν εχω κανενα προβλημα μεχρ τωρα (φτου φτου φτου μν τ ματιασω!) μονο στισ τιμεσ διαφερει με τ οτε!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια με το Online gaming στην CYTA τι παιζει; Ειχα 768 ΟΤΕ και ημουν υπερ-ευχαριστημενος.ααα και κατι αλλο η ταχυτητα ειναι στανταρ 2 mbps η κυμαινεται εως 2 ; Υπαρχει κανενας τροπος για να μάθω τι ταχυτητα θα εχω γιατι σκοπευω να βάλω cyta. Ευχαριστω παιδια!

Δημοσ.

Τελικά στην περίπτωσή μου "έπαιξε" κάτι σαν τον νόμο του Μέρφυ.... "Ότι είναι να πάει στραβά δεν γίνεται να μην πάει" ή "πιο στραβά δεν γίνεται" ή "όσο την ψάχνεις την δουλειά τόσο αυτή σου παρουσιάζει τον χειρότερο εαυτό της".

Νομίζω πως είμαι η μοναδική εξαίρεση και από τέλη Φεβρουαρίου που είχα καταθέσει την αίτηση τελικά συνδέθηκα στις 17 Ιουνίου. Στο ενδιάμεσο διάστημα μεσολάβησαν χίλια δυο Τρελά Γεγονότα (ίσως να είμαι η μοναδική περίπτωση που πήρε τηλέφωνο για αίτημα ακύρωσης της αίτησης του), χίλιες δυο αναποδιές... και μέχρι να βρεθεί η άκρη μου βγήκε η ψυχή. Όμως για να είμαστε δίκαιοι, όπως προανέφερα, θεωρώ πως είμαι η μοναδική περίπτωση... δεν έχω ακούσει κάτι άλλο παρόμοιο. Κι επειδή έχω μάθει να κοιτάζω τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, δεν μπαίνω στη διαδικασία να γκρινιάξω, ούτε ποτέ όλο αυτό το διάστημα πήρα να βρίσω κάποιον. Επικοινωνούσα πολύ συχνά μαζί τους, (ειδικά με την Ζωή και την Χαρά του τηλεφωνικού κέντρου γίναμε σχεδόν γνωστοί). Δέχομαι ότι όλοι μας κάνουμε λάθη επάνω στην δουλειά μας. Όμως δεν εισέπραξα ποτέ μου αδιαφορία κι αυτό ήτανε που με κρατούσε να μην τους "κατεβάσω καντήλια". Αντιθέτως μάλιστα, επικοινωνώντας μαζί τους αντιμετώπιζα κάθε φορά ανθρώπους πρόθυμους να με εξυπηρετήσουν. Μα το πρόβλημά μου ήτανε τόσο πολύπλοκο που δεν αρκούσε απλώς η επιθυμία της εξυπηρέτησής τους. Ακόμη και ο τεχνικός που ήρθε στον χώρο μου (τώρα στο τέλος) ήτανε μια χαρά άτομο (νομίζω πως αν έπεφτα σε περίπτωση του δημοσίου θα είχα μπλέξει άσχημα (δεν μιλάω για τον ΟΤΕ γιατί και ο τεχνικός του ΟΤΕ που ήρθε και αυτός παράλληλα με τον τεχνικό της cyta ήτανε άψογος κι έκανε περισσότερα απ' ότι έπρεπε -μιλάω γι το άλλο δημόσιο που έχουμε λίγο πολύ συναντήσει μπροστά μας και μας έχει βγάλει από τα ρούχα μας- . Κάποια στιγμή όταν έχω χρόνο και διάθεση θα γράψω την τραγελαφική αυτή περιπέτεια μόνο και μόνο για να αποτυπωθεί ως παράδειγμα αναποδιάς και τίποτε άλλο παραπάνω).

Τέλος πάντων, τώρα έχω τηλέφωνο και internet στην cyta. Πέρα από ένα ελαφρύ σφύριγμα στο ακουστικό του τηλεφώνου, όλα τα άλλα πηγαίνουν μια χαρά.

Εχθές έκανα αίτηση για σύνδεση και στο σπίτι. Η προηγούμενη ήτανε για το μαγαζί. Ήθελα πρώτα να το δοκιμάσω στο μαγαζί γιατί στο σπίτι το internet το χρησιμοποιώ περισσότερο για επαγγελματικούς σκοπούς.

Αυτά για την ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...