N0tisOO7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ήταν ένα παιχνίδι στον υπολογιστή αν θυμάμαι καλά το 2002 ή εκεί κοντά περίπου, με πολύ καλά γραφικά, σαν το counter-strike και νομίζω οτι το λέγανε μάλλον Project-το Project σίγουρο, μπορεί να είχε και 2ο γράμμα-, με First Person Shooter. Μερικές πίστες τις οποιές θυμάμαι αμυδρά, μια τελείωνε σ' ένα αεροδρόμιο κλέβοντας ένα αεροσκάφος και σε μία άλλη έμπενες σε μία βάση. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το όνομα του παιχνιδιού και αν υπάρχει σε torrent, θα το εκτιμούσα πολύ. Σας Ευχαριστώ Προκαταβολικά για τον χρόνο σας
Αρχέλαος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ήταν ένα παιχνίδι στον υπολογιστή αν θυμάμαι καλά το 2002 ή εκεί κοντά περίπου, με πολύ καλά γραφικά, σαν το counter-strike και νομίζω οτι το λέγανε μάλλον Project-το Project σίγουρο, μπορεί να είχε και 2ο γράμμα-, με First Person Shooter. Μερικές πίστες τις οποιές θυμάμαι αμυδρά, μια τελείωνε σ' ένα αεροδρόμιο κλέβοντας ένα αεροσκάφος και σε μία άλλη έμπενες σε μία βάση. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το όνομα του παιχνιδιού και αν υπάρχει σε torrent, θα το εκτιμούσα πολύ. Σας Ευχαριστώ Προκαταβολικά για τον χρόνο σας Χαχαχαχαχ!!! Μάλλον ξέρω ποιό εννοείς είναι φώς φανάρι! Προφανώς εννοέις το μέγιστο,το παμμέγιστο PROJECT I.G.I !!!Το έπαιζα εκέινη την εποχή θυμάμαι και μου είχε σπάσει τα νεύρα επειδή δε μπορούσες να κάνεις save και είχε μόνο checkpoints!Το είχα φτάσει κάπου στο μέσο και το παράτησα,πάντως τη πίστα με το αεροδρόμιο την είχα περάσει!Μάλιστα έχει βγεί και PROJECT I.G.I 2 ! To πρώτο δε ξέρω αν θα το βρείς σε torrent αλλα το δύο σίγουρα!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.