seaboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Καταρχήν να συγχαρώ όλους εσάς για την σπουδαία δουλειά που κάνετε και ευχαριστουμε για όλα. Είμαι νέο μέλος και θέλω να αναφέρω κάποιο προβλημα. Εχω εγκαταστήσει το WinAvi video converter και το subvob ότα κάνω εγγραφή dvd στον υπολογιστή εμφανίζονται οι υπότιτλοι στο dvd του σπιτιού 'ομως όχι ούτε έχω επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Εχω μετατρέψει τα φάιλ σε ιδιο όνομα srt.avi κλπ αλλά πάλι τα ίδια . Μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε σε αυτό?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ισως δεν καταλαβα καλα αλλα για μεταροπη avi με υποτιτλους με το ιδιο ονομα σε dvd το πιο καλο προγραμμα ειναι το ConvertXtoDVD. Καλωσηρθες στο forum.
seaboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τελικά εντάξει το καταφερα με το προγραμμα winavi απλα έπρεπε να αλλάξω τις γραμματοσειρές γιατι δεν τις αναγνώριζε. Τώρα έχω πρόβλημα συντονισμου ήχου αν μπορείτε να βοηθήσετε θα μου ήταν πολύτιμο. Παντώς ευχαριστώ για τηνβοήθεια
seaboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Βάλε το ConvertXtoDVD καλύτερα. Είναι ακριβό αυτό το πρόγραμμα ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:47 ---------- Σε υπερευχαριστώ διότη τώρα πρόσφατα προσπάθησα να το κατεβάσω αλλά είχε trojan.
Αδμιν Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 40€ κανει το ConvertXtoDVD. Τσιμπημενη η τιμη του, ειδικα αν αναλογιστουμε τις τοσες αξιολογες freeware και opensource λυσεις, που δεν εχουν ομως "εντυπωσιακα" gui.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 40€ κανει το ConvertXtoDVD. Τσιμπημενη η τιμη του, ειδικα αν αναλογιστουμε τις τοσες αξιολογες freeware και opensource λυσεις, που δεν εχουν ομως "εντυπωσιακα" gui. Απορω αν υπαρχει εστω ενας που το εχει αγορασει......
seaboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως σας ευχαριστώ όλους .Γράφτηκα σήμερα στο side και έχω κιόλας κερδίσει πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.