gherudos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Όλα τα καθαρά ISO παίζουν με τον ΝΡ9660 και σύντομα θα έχει και update για το PSP-Go.
xristoss1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλημερα,εχω βαλει στο psp το Chickhen και το ενεργοποιησα αλλα δεν ξερω που να βαλω τα iso για να παιξουν,τα εβαλα στο φακελο game και δεν το βρισκει. καμια ιδεα? ευχαριστω
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλημερα,εχω βαλει στο psp το Chickhen και το ενεργοποιησα αλλα δεν ξερω που να βαλω τα iso για να παιξουν,τα εβαλα στο φακελο game και δεν το βρισκει.καμια ιδεα? ευχαριστω Συνδεσε το psp και φτιαξε εναν φακελο με το ονομα ISO
xristoss1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 που να φτιαξω το φακελο?τον εφτιαξα στο games αλλα λεει corrupted files.
nikomania-- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλημερα,εχω βαλει στο psp το Chickhen και το ενεργοποιησα αλλα δεν ξερω που να βαλω τα iso για να παιξουν,τα εβαλα στο φακελο game και δεν το βρισκει.καμια ιδεα? ευχαριστω Πρώτον με το chickhen και γενικά με κανένα hen δεν μπορείς να παίξεις iso/cso Και πρέπει να τα βάζεις στον φάκελο ISO όχι στον GAME... Για περισσότερα δες αυτό
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Συνδεσε το psp και φτιαξε εναν φακελο με το ονομα ISO με το Chickhen δεν μπορείς να παίξεις iso από την κάρτα μνήμης
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μεχρι και εγω απο την βιασινη μου δεν το προσεξα. Συγνωμη
vmaggas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά τελικά δουλεύει αυτό το μαραφέτι η θα μας σπάσει τα νεύρα. Στο δικό μου πσπ προσπαθώ απεγνωσμένα να βάλω το chickHen αλλά δεν κάνει επανεκκινηση, μοναχά κλείνει. έχω το psp3004 με έκδοση 4.23 την οποία έκανα επιτυχώς σε 5.03 αλλά απο κει και πέρα τιποτα.... κάνω κάτι που δεν θα έπρεπε??? ξέρει κανείς να μου πει??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:50 ---------- Τελικά παιδιά τα κατάφερα. μετά από πολεεεεεεες προσπάθειες δοκίμασα να βαλώ το chickhen στον φάκελο picture (αντί για το photo) που είναι στο root μετά απο φορματ που έκανα στην μνήμη και με την τρίτη προσπάθεια έπαιξε κανονικά??? Λίγο ανορθόδοξο αλλά αφού έπαιξε δεν μας πειράζει κιόλας...... απλά το αναφέρω μήπως τύχει και σε κανέναν άλλον.... Καληνύχτα για καλό gaming..!!..
perckonte Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 εχω κανει τα παντα απο αφτα που εγραψες εχω τιν βερσιον 4.21 κ δεν μπορω να το σπασω επεισεις εμενα μου βγαζει το προβλιμα (the game could not be started (80020148) ) παρακαλω τι μπορω να κανω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:22 ---------- μιλαω για τον hugo
Tigran Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πρέπει να το πάτε στην 5.03 και μετά να κάνετε την διαδικασία. Τουλάχιστον έτσι το κάνω εγώ, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
varvag1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα παιδες! Μολις πηρα ενα psp 3004 και ειναι v4.21 και θελω να κανω την γνωστη διαδικασια.. Απ οσα διαβασα ψιλομπερδευτηκα. Ειχα και παλιοτερα ενα αλλα τοτε ηταν πιο ευκολα τα πραγματα. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει εστω και μεσω πμ; Ευχαριστω πολυ!
tattoomania Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας θελω να ρωτησω κατι εχω το psp 3004 slim pianoblack.και θελω να περασω παιχνιδια στην καρτα μνημης.πρεπει να το hackαρω?και αν ναι θα μπορουσε καποιος να μου πει τον τροπο? α επισης απο το κουτι δεν μπορω να βρω ποιο λογισμικο εχει το psp.Και κατι αλλο,αν το κανω τι γινεται με τη μπαταρια?
tattoomania Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε αν μπορεισς βοηθα και μενα θελω να κανω και γω το ιδιο στο psp 3004 και δεν μπορω help
BaNcU Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα χρησιμοποιήσεις τον όρο " Search " θα πέσεις σε ενα θεμα που αφορά αυτό που θες να κάνεις. Ύστερα με λίγη θέληση και υπομονή θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου ..
varvag1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά τελικά δουλεύει αυτό το μαραφέτι η θα μας σπάσει τα νεύρα. Στο δικό μου πσπ προσπαθώ απεγνωσμένα να βάλω το chickHen αλλά δεν κάνει επανεκκινηση, μοναχά κλείνει. έχω το psp3004 με έκδοση 4.23 την οποία έκανα επιτυχώς σε 5.03 αλλά απο κει και πέρα τιποτα.... κάνω κάτι που δεν θα έπρεπε??? ξέρει κανείς να μου πει??? Παιδια παθαινω ακριβως το ιδιο με το φιλαρακι. Δηλαδη μολις μπω στον φακελο chickHEN δεν κανει restart αλλα shut down και αυτο συμβαινει οποτε στο φακελο PICTURES εχω εκτος απο το φακελο του chickHEN και φακελους με αλλες φωτογραφιες. Πως μπορω να περασω φωτογραφιες στο psp χωρις να κολλαει το chickHEN;;; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2009 από varvag1
Προτεινόμενες αναρτήσεις