Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω θα στεναχωριομουν αν ειχα νετ καφε ή αν ημουν κατω απο 18.

Δεν ειμαι τπτ απο τα 2.

Ωραία λογική.

"δεν με νοιάζει που πυροβολούν τον γείτονα, αρκεί τα αίματά του να μη μου λερώσουν το χαλί".

Συγχαρητήρια.

Όπως το διαβάζω πάντως, τα internet cafe δεν γίνονται παράνομα a priori, απλώς τους απαγορεύουν να έχουν παιχνίδια- αν είναι απλώς για πρόσβαση στό δίκτυο, φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη, ίσως να υπερεκτιμώ την νοημοσύνη των νομοθετών μας...

Το 90% (μπορεί να λέω και λίγο) της δουλειάς των συγκεκριμένων μαγαζιών είναι το online & lan gaming.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όπως το διαβάζω πάντως, τα internet cafe δεν γίνονται παράνομα a priori, απλώς τους απαγορεύουν να έχουν παιχνίδια- αν είναι απλώς για πρόσβαση στό δίκτυο, φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη, ίσως να υπερεκτιμώ την νοημοσύνη των νομοθετών μας...

Πάντως θα γούσταρα τρομερά να δω να ξανάρχονται τα παλιά ηλεκτρονικάδικα με το εικοσάρικο. "Ρε συ N00bkill4, είμαι στο 6% και 0 μάνα, βγάλε κανα κέρμα να κάνω respawn"...

:confused:

Πάει κανείς δλδ σε ίντερνετ καφέ για να παίξει singe player παιχνίδια;

Πάει.. αλλα θα είναι ένας στους 50...

Δημοσ.

Πάνε κάτι τελειωμένοι και παίζουν GTA, έχω πετύχει αρκετούς.

Επίσης, πέραν της οικονομικής/εργασιακής διάστασης του θέματος, θέλω να πω πως θα μου λείψουν οι μέρες που μαζευόμασταν όλη η παλιοπαρέα και παίζαμε lan και γινόταν της πόπης. Γιατί κακά τα ψέματα, ωραίο το online multi, αλλά το lan είναι άλλη φάση.

Δημοσ.

Το ωράριο που δίνουν είναι ουτοπικό, δηλαδή δε κατάλαβα, αμα ο άλλος θελει να διασκεδασει στο νετ αντι για τα μπουζουκια τι τους νιαζει;

Αντε, το κατω των 18 το κανουν για να μην παιζουν τα παιδια τους, αλλα ειναι κ υπερβολικο, δεν ειναι ΧΧΧ το να παιζει παιχνιδι, ας το καναν να απαγορευεται για κατω των 14 πες...

Επισης, τα τελη που ζητανε... δεν παν καλα, δεν μας φτανει που ξεζουμιζουν απο εδω και απο κει εσοδα ζητανε και απο τα νετ καφε τρελα ποσα!

Μου φενεται πρεπει να βγουμε να διαδηλωσουμε στους δρομους αλλα και ιντερνετικα, εδω για το καθε τι που δε μας αφορα κ τοσο διαδηλωνουμε!

Δημοσ.

Επιτελους καταλαβαν οτι ειχαν κανει χοντρη @#%$ και τα επαναφερουν μετα απο πιεσεις της ευρωπαικης ενωσης. Απαγορευοντας τα συγκεκριμενα παιχνιδια , καταπατουν τον νομο περι "ελευθερης διακινησης αγαθων εντως των χωρων μελων της Ευρωπαικης ενωσης". Αν συνεχιζε να ισχυει ο νομος περι απαγορευσης θα πληρωναμε κλασικα ενα ακομα προστιμο.

Μερικοι μπορει να μη θυμουνται πως εγιναν τα πραγματα τοτε, και αλλοι να ηταν σχετικα μικροι σε ηλικια τοτε για να καταλαβουν. Να θυμισω οτι το ολο σκηνικο εγινε το 2002 μετα απο τα κρυφα βιντεο του Τριανταφυλοπουλου για τα "φρουτακια" και το ποσο κακο εκαναν στην κοινωνια με αποκορυφωμα το βιντεο με τον βουλευτη που επαιζε φρουτακια και μετα παρακαλουσε και προσπαθουσε να δωρωδοκησει για να μην βγει το κρυφο βιντεο στην δημοσιοτητα.

Καπου εκει μεσα σε μια νυχτα καποιος ασχετος με ενα νομοσχεδιο κατηργησε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα παιχνιδια σε οποιαδηποτε μορφη, ο νομος λεει οτι ακομα και μεσα στο σπιτι μας απαγορευεται να παιζουμε ηλεκτρονικα παιχνιδια.

Φυσικα γιναμε περιγελος σε ολο το ιντερνετ, σε πολλα μεγαλα site.

Με την ρυθμιση που θελουν να περασουν τωρα φυσικα και δεν κλεινουν τα ιντερνετ καφε, και απορω ωρες ωρες με μερικες δημοσιευσεις. Το αρθρο γραφει καθαρα οτι αναβει το πρασινο φως και παλι για τα παλια ηλεκτρονικα παιχνιδια με το "νομισμα" και ΑΥΤΑ τα ηλεκτρονικα παιχνιδια απαγορευεται να εχουν συνδεση με το ιντερνετ.

Τα ιντερνετ καφε μενουν ως εχουν δηλαδη, απλα με εναν επιπλεον ανταγωνιστη, τα παλια θρυλικα coinup οπου μεχρι σημερα καποιος μας τα ειχε παρανομα απαγορευσει.

Δημοσ.
Επιτελους καταλαβαν οτι ειχαν κανει χοντρη @#%$ και τα επαναφερουν μετα απο πιεσεις της ευρωπαικης ενωσης. Απαγορευοντας τα συγκεκριμενα παιχνιδια , καταπατουν τον νομο περι "ελευθερης διακινησης αγαθων εντως των χωρων μελων της Ευρωπαικης ενωσης". Αν συνεχιζε να ισχυει ο νομος περι απαγορευσης θα πληρωναμε κλασικα ενα ακομα προστιμο.

Μερικοι μπορει να μη θυμουνται πως εγιναν τα πραγματα τοτε, και αλλοι να ηταν σχετικα μικροι σε ηλικια τοτε για να καταλαβουν. Να θυμισω οτι το ολο σκηνικο εγινε το 2002 μετα απο τα κρυφα βιντεο του Τριανταφυλοπουλου για τα "φρουτακια" και το ποσο κακο εκαναν στην κοινωνια με αποκορυφωμα το βιντεο με τον βουλευτη που επαιζε φρουτακια και μετα παρακαλουσε και προσπαθουσε να δωρωδοκησει για να μην βγει το κρυφο βιντεο στην δημοσιοτητα.

Καπου εκει μεσα σε μια νυχτα καποιος ασχετος με ενα νομοσχεδιο κατηργησε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα παιχνιδια σε οποιαδηποτε μορφη, ο νομος λεει οτι ακομα και μεσα στο σπιτι μας απαγορευεται να παιζουμε ηλεκτρονικα παιχνιδια.

Φυσικα γιναμε περιγελος σε ολο το ιντερνετ, σε πολλα μεγαλα site.

Με την ρυθμιση που θελουν να περασουν τωρα φυσικα και δεν κλεινουν τα ιντερνετ καφε, και απορω ωρες ωρες με μερικες δημοσιευσεις. Το αρθρο γραφει καθαρα οτι αναβει το πρασινο φως και παλι για τα παλια ηλεκτρονικα παιχνιδια με το "νομισμα" και ΑΥΤΑ τα ηλεκτρονικα παιχνιδια απαγορευεται να εχουν συνδεση με το ιντερνετ.

Τα ιντερνετ καφε μενουν ως εχουν δηλαδη, απλα με εναν επιπλεον ανταγωνιστη, τα παλια θρυλικα coinup οπου μεχρι σημερα καποιος μας τα ειχε παρανομα απαγορευσει.

Τα μακροσκελή ποστ δεν ισοδυναμούν με ολοκληρωμένη άποψη.

Μου φαίνεται δε διάβασες παρά μόνο το πρόλογο του άρθρου...

Δημοσ.

Πάνη τα ιντερνιετ καφέ,κρίμας αν και σχεδόν ποτέ δεν πατάω σε τέτοιο (συνολικός χρόνος παραμονής σε net cafe μέσα σε 5 χρόνια = 3 ώρες το πολύ),ταίζει πολλούς κυρίως φοιτητές το επάγγελμα,άντε γκαρσόνια τώρα.

Πότε θα βάλουν κάποιον που γνωρίζει το θέμα να πάρει μια απόφαση;

Δημοσ.

Aπο τη στιγμη που νομοθετες ειναι ατομα που, οταν αυτοι ηταν 50 χρονων εμφανιστηκαν οι Η/Υ και συνεπως δεν τους ακουμπα το θεμα, δεν περιμενα καλυτερη ρυθμιση...

Τουλαχιστον εκαναν καποια αλλαγη...κατι ειναι κι αυτο, σε 2340 χρονια ισως καταληξουν στον σωστο νομο:-(

Δημοσ.

Αυτά τα......δενδρίλια ινδικής κάνναβης που ξερίζωσαν από τα Ζωνιανά, τα έκαψαν ή τα μεταφύτεψαν στη βουλή :o? Νισάφι πια με δαύτους.

Δημοσ.
4 λέξεις για τους νομοθέτες:

-Απαράδεκτοι

-Ηλίθιοι

-Άσχετοι

-Επικίνδυνοι

Τόσα χρόνια αυτοί ψηφίζονται.Και η μάνα σου και η μάνα μου και οι γονείς όλων μας τόσα ξέρουν.Ακόμα και η ψήφος τους για ένα ρουσφέτι, ένα μεροκάματο πήγε.Και από τότε στηρίζουν κυβερνήσεις για να μην έρθουν οι άλλοι και τους πάρουν την δουλειά.Και στέλνουν τα παιδάκια στο πανεπιστήμιο και τα βάζουν οι ίδιοι στι παρατάξεις για κονέ , να περάσουν κανένα μάθημα και να διατηρήσουν την οικογειακή παράδοση στο κόμμα.

Επίσης το 90% των ελλήνων άνω των 50 δεν ξέρει καν τι είναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Ούτε πως κλέινει το PC.Η γιατί το παιδί τους δεν βλέπει τηλεόραση και κάθεται μπροστα στο μπλιμπλίκι.Να δει ειδήσεις να μορφωθεί ρε παιδί μου, να δει τι γίνεται στον κόσμο.Ο Πρετεντέρης και ο Τράγκας και ο Μάκης να του ανοίξουν τα μάτια ρε αδερφέ

Να σου πω την γνώμη μου.Τέτοιες μαλακίες σαν αυτό το νομοσχέδιο , καθώς και άλλα παρόμοια (και σημαντικότερα) θα τις βλέπουμε μέχρι τα δικά μας 60.Από κει και πέρα μπορεί να και να εκσυγχρονιστούμε.Γιατί η άγνοια αλλά και η ξερολιά είναι στο αίμα του μαλάκα του Έλληνα.Τι νοιάζει ένα κάρο παππούδες που το μόνο που κάναν στη ζωή τους είναι να ζητιανεύουν ψήφους αν ένας εππαγγελματικός κλάδος είναι στο χείλος του γκρεμμού από δικές τους βλακείες?

Σορρυ για τα ελαφριά μπινελίκια αλλά το Ντροπή και τέτοιες λέξεις δεν ήταν αρκετές να περιγράψουν τι ένιωσα για πολλοστή φορά για το Ελλάντα.

Δημοσ.

Επισης, νομιζω οτι καπου ειδα, και για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ κατι σ'αυτο το αρθρο. Φυσικα και απο κει χανει λεφτακια ο ΟΠΑΠ, να μη κανουν κατι και γι'αυτο;

Δημοσ.
Ωραία λογική.

"δεν με νοιάζει που πυροβολούν τον γείτονα, αρκεί τα αίματά του να μη μου λερώσουν το χαλί".

Συγχαρητήρια.

Μετα απο ωρα ξανασκεφτηκα αυτο που ειχα γραψει και ειδα οτι καποιος θα μπορουσε να το σχολιασει με την λογικη που αναφερες.

Αλλα διαβαζωντας την ειδηση καπου τσαντιστηκα. Το δραματικο και η καταστροφολογια τυπου: -συντελεια του κοσμου 2012- συν η υπαρξη προσωπικου σχολιασμου (ασχετα αν ανηκει στην πηγη) με εκαναν να γραψω κατι απαξιωτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...